Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.080
Λάθος κατάλαβες...μυ λοβεΕδώ σ έχω...
Λάθος κατάλαβες...μυ λοβεΕδώ σ έχω...
Κάνε λίγο υπομονή πουλάκι μου..Ούτε εγώ τα ξέρω..
Τα διαβάζω..και περιμένω να τα κάνω ..βρε παιδιά να upright doggy θα φάμε??
Εντάξει..Μέχρι 10 το βράδυ αντέχω ❤Κάνε λίγο υπομονή πουλάκι μου..
Δεν τα ξέρω εγώ αυτά τα ξενόφερτα...Λάθος κατάλαβες...μυ λοβε
Αν δε πεις τη μαγική λεξούλα μπορεί να πάρει παραπάνωΕντάξει..Μέχρι 10 το βράδυ αντέχω ❤
Θέλω π@@@ ...Αν δε πεις τη μαγική λεξούλα μπορεί να πάρει παραπάνω
Dioooossss!! Mamasitaaa!!Καλησπέρα μωράκια
Διαθέσιμη από 6:30
Ομορφιες!!Καλησπέρα μωράκια
Διαθέσιμη από 6:30
PapasitooooDioooossss!! Mamasitaaa!!
Δεν πιστευω να ειναι καμια νεα σταση αυτο;Papasitoooo
Βάλε και ένα please δίπλα όμως..Θέλω π@@@ ...
Χαχαχαχαχα ναι είναι αυτή που κάθεσαι στα πλαγιά με λίγο όρθια τα πόδια και η λεκάνη να κοιτάει προς τα πίσωΔεν πιστευω να ειναι καμια νεα σταση αυτο;
Δεν μπερδευω τιποτα φιλε μου με ολο τον σεβασμο.. Επιλεγω ενα call girl για να κανω σεξ (οκ ισως καποιοι να επιλεγουν απλα για κουβεντα η οτιδηποτε αλλο, σεβαστο αν το κανουν αυτο).. Εγω θα κοιταξω αν περασα καλα μαζι της η οχι και μονο (και φανταζομαι ολοι οχι μονο εγω).. απο εκει και περα τα αλλα ειναι απλα γ για να γινεται κουβενταἘσύ τὰ μπερδεύεις φίλε, ὅπως καί οἱ ὑπόλοιποι! Ἀλλά ἄσ'το: μέχρι νά ξυπνήσετε θά'ρθη τό 2122!
Κατσε γιατι την προηγουμενη σταση προσπαθει δυο μερες να μου την μαθει η σοφια!μην με καις κ εσυ!Χαχαχαχαχα ναι είναι αυτή που κάθεσαι στα πλαγιά με λίγο όρθια τα πόδια και η λεκάνη να κοιτάει προς τα πίσω
Μεγαλύτερη διείσδυση σου λέω άσε
Lo tuyo es ricura pura mi amor! Divina : smitten:: smiling-face-with-heart-eyes:Papasitoooo
Θα την πιάσεις από τα μαλλιά..θα της γα@@@ σκληρά και θα σε λατρέψει... Τώρα αν το έχεις με το upright doggy ακόμα καλύτερα...
Ayyy gracias amorcito míoLo tuyo es ricura pura mi amor! Divina : smitten:: smiling-face-with-heart-eyes:
Ωχ... μου έπεσε πολύ βαρύ αυτό❤