Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.785
- Πόντοι
- 10.411
Μωράκια μου για σήμερα έχει μείνει ένα κενό ραντεβου προς το παρών..έχω κάνει και ωραία κοτσιδάκια σήμερα
Μωράκια μου για σήμερα έχει μείνει ένα κενό ραντεβου προς το παρών..έχω κάνει και ωραία κοτσιδάκια σήμερα
Κατά βάθος μας αγαπάει...
αυτο το βαθος... ειναι υποπτη λεξηΚατά βάθος μας αγαπάει...
και εσυ φαν των υψηλων ποσοστων της γλειφωκαλαδας να υποθεσω εεε?Ξυριζω κωλο και παω να βγαλω φωτο,περιμενε
Μεσα εισαι,κατσε κανω αποτριχωση τωρα.και εσυ φαν των υψηλων ποσοστων της γλειφωκαλαδας να υποθεσω εεε?
ολο το μαγικ εχει κατεβασει φερμουαρ και εσενα περιμενει αγωνιωδως...Μεσα εισαι,κατσε κανω αποτριχωση τωρα.
Αγάπη μου εσυΜΟΥΝΑΡΑ ❤
Ε κατσε δεν ειναι ευκολο ντεολο το μαγικ εσενα περιμενει αγωνιωδως...
Προβολή συνημμένου 853210
Ξεσηκώνει η ΑλβανίαΜε δυο σχολια και μια φωτογραφια η @taylor.magic γκρεμισε το νημα και ξεφυγαμε λιγο απ'την ανία και τη βαρεμαρα. Τυχαιο?
δε ξερω απο αυτα σορρυ, ειμαι αμπαλοςΕ κατσε δεν ειναι ευκολο ντε
Μωρό μπυ έλειπα σε επαγγελματικό ταξίδιΕχυσα,οχι λαθος...εννοω που εισαι 'συ ρε μωρο και χαθηκες. Το νημα ηταν μισο και βαρετο διχως εσενα.
Τα θέλει ο κωλος σου βλέπω...Ξεσηκώνει η Αλβανία
Και γιατι να μην ξεσηκωνει?Ξεσηκώνει η Αλβανία
Μωρό μπυ έλειπα σε επαγγελματικό ταξίδι
Επέστρεψα όμως και θα χύσεις σίγουρα και όχι από λάθος
Γιατί δεν είμαι από εκείΚαι γιατι να μην ξεσηκωνει?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν άντεξα με αυτά που βλέπω εδώ μέσαΤα θέλει ο κωλος σου βλέπω...
Απο οπου και να εισαι δεν εχει σημασια. Προσωπικα εγω,δεν τα κοιταω αυτα.Γιατί δεν είμαι από εκει
Τελικά από που είσαι? Με λεπτομέρειες ε?Γιατί δεν είμαι από εκεί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν άντεξα με αυτά που βλέπω εδώ μέσα
Δεν χρειαζεται κατι αλλο μονο να στον φτυσει και ν στον γλυψει με το σκουλαρικι στην γλωσσα και εχυσες!!!Εισαι η ταυλορ η τρελοκοτσιδου.στα τεσσερα ιππασια και να κραταω τις κοτσιδες σου για γκεμια καυλιτσα.το βιντεακι δε παιζει.
Πίσω κολλητό στο όρθιο, ανοιχτό παράθυρο και να τραβάς τις κοτσίδεςΜωράκια μου για σήμερα έχει μείνει ένα κενό ραντεβου προς το παρών..έχω κάνει και ωραία κοτσιδάκια σήμερα
απο το δηλεσι.Τελικά από που είσαι? Με λεπτομέρειες ε?
Αχαχα μωρό μουΔεν χρειαζεται κατι αλλο μονο να στον φτυσει και ν στον γλυψει με το σκουλαρικι στην γλωσσα και εχυσες!!!