Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.498
Μα εκεί θέλω βοήθεια δεν ανοίγει...Καλώς την. Σοφία μου λυπάμαι που στο λέω αλλά κανείς δεν θέλει να σε βοηθήσει. Όλοι να σε πηδήξουν θέλουν...
Μα εκεί θέλω βοήθεια δεν ανοίγει...Καλώς την. Σοφία μου λυπάμαι που στο λέω αλλά κανείς δεν θέλει να σε βοηθήσει. Όλοι να σε πηδήξουν θέλουν...
Θα γαμηθουμε να βοηθάμε όμωςΚαλώς την. Σοφία μου λυπάμαι που στο λέω αλλά κανείς δεν θέλει να σε βοηθήσει. Όλοι να σε πηδήξουν θέλουν...
Βοήθεια μωρό μου...Οτι θελεις απο εμας!!
Φέρε το δικό σου....Πάω να φέρω το εργαλείο
Σοφακι άντε και τ άνοιξαμε μετά θα κλείνει;Μα εκεί θέλω βοήθεια δεν ανοίγει...
Με το πού φεύγεις ... έκλεισεΣοφακι άντε και τ άνοιξαμε μετά θα κλείνει;
Και θα θες πάλι βοήθεια. Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε?Με το πού φεύγεις ... έκλεισε
ποιος θα βοηθησει ποιον δεν ξερω μετα!Βοήθεια μωρό μου...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φέρε το δικό σου....
Πες μου που και ποτεΦέρε το δικό σου....
Σοφάκη τον παίρνεις καθόλου απο πίσω?Ήρεμα ρωτάω...Τι κάνουν τα αγόρια μού?❤ Χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια εδώ...Η μεγάλη...
ποιος δεν ανοιγει; το μουνακι σου;Μα εκεί θέλω βοήθεια δεν ανοίγει...
Μιλά μου από την εμπειρία σού...Πώς σού φενεται??Σοφάκη τον παίρνεις καθόλου απο πίσω?Ήρεμα ρωτάω...
Αυτό σού χαμογελάει...ποιος δεν ανοιγει; το μουνακι σου;
δε διαβάζει και τις κριτικές...τζάμπα γράφω δηλαδή?? θέλει ξύλο ,μου φαίνεται ο συνάδελφος...Μιλά μου από την εμπειρία σού...Πώς σού φενεται??
Ε τότε να μείνω.. και αν έχεις τίποτα άλλο για σφράγισμα εδώ είμαστε.. εκτός αν είναι δόντιΜε το πού φεύγεις ... έκλεισε
και η κολοτρυπούλα ορεξατη δειχνει..Μιλά μου από την εμπειρία σού...Πώς σού φενεται??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτό σού χαμογελάει...
Επικεντρώθηκε στο τριαντάφυλλο...δε διαβάζει και τις κριτικές...τζάμπα γράφω δηλαδή?? θέλει ξύλο ,μου φαίνεται ο συνάδελφος...
....ωνσγ!Καλησπέρα μωράκια καλό ΣΚ
Διαθέσιμη από 6:30
όλα στο Σοφάκι μας πάνω είναι ορεξάτα...μη με βάζετε να τα αναλύσω ...μεσημέρι έχουμε, ζέστη έχουμε...δεν κάνει να καυλώσω...και η κολοτρυπούλα ορεξατη δειχνει..
Επικεντρώθηκε στο τριαντάφυλλο...
Σαν εμένα ❤και η κολοτρυπούλα ορεξατη δειχνει..