Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.696
Είμαι εδώ για σένα μωρό μου ❤Νομιζω οτι θαθελα να το γευτω..
Είμαι εδώ για σένα μωρό μου ❤Νομιζω οτι θαθελα να το γευτω..
Νούμερο κύριε. Στη σειρά σας παρακαλώ...Νομιζω οτι θαθελα να το γευτω..
Παιδί μου ❤❤
Τεχνικά μιλώντας τα ρουμανικά σαν γλώσσα ανοίκουν στην Λατινική οικογένειαsorry αλλα αν πληρωνεις για συμφωνημενο ραντεβου με μια λατινα, γιατι γουσταρεις την κουλτουρα τους, μιλας την γλωσσα κτλ και σου σκασει μια ρουμανα που ουδεμια σχεση εχει με τη Νοτια Αμερικη, δεν ειναι "ατιμο" και απο μερους της κοπελας και του γραφειου;
Σαν να παιρνω ντιλιβερι σουβλακια με γυρο και pepsi twist, και να μου φερνουν σουβλακια με κεμπαπ και κοκακολα βανιλια...... Ναι, μου εφεραν σουβλακια και αναψυκτικο, και ναι, προφανως πειναω. Αλλα ευχαριστημενος με την εξυπηρετηση δεν μπορω να ειμαι.
κατάγεσαι Ελλάδα?Και κατάγομαι Ελλάδα να σας προλάβω..
Απο το γραφείο εδώ η γενικά?καποια καλη πιπα εχει να προτεινει κανεις;
πόσο τρελή καυλα!!!Τιμωρία ξεκάθαρα...
Που κατεβαίνουν οι κατσίκες με χειρόφρενο??Που λετε εγω λεω οτι ειμαι απο Καναδα στο γραφειο και στους πελατες αλλα στη πραγματικοτητα ειμαι απο 'κει που κατεβαινουν οι κατσικες με χειροφρενο. Αλλα οκ δε τρεχει τιποτα. Ουτε θα υπαρξει προβληνα εμπιστοσυνης με το γραφειο,οχι οχι.
Εχω δει μια στις Σερρες.Που κατεβαίνουν οι κατσίκες με χειρόφρενο??
άλλο είπα εγώ, σε άλλο απαντάς εσύ!Ε ναι γιατί άλλο Αργεντινή και 170 και άλλο πράγμα από αλβανια και 170, είναι σαν να συγκρίνει κάνεις την μέρα με την νύχτα. Και επειδή πρόκειται για αλμπαν, ενα 100ρικο και είναι πάρα πολύ
Ειναι κριμα να γραφονται πραγματα τα οποια δεν αφορουν την αποδοση της οποιαδηποτε κοπελας, διοτι για αυτο τις επιλεγουμε (εαν τις επιλεξουμε) και γραφονται αχρηστα πραγματα.. Οπως εχω πει αυτο που πρεπει να γραφετε για ολες τις κοπελες ειναι αν αξιζουν οι αν ειναι φολες.. Τα αλλα απλως ειναι λογια βαρεμαρας? κοπροσκηλιαματος? (Οπως και να το πουμε το ιδιο ειναι)Πάντως είναι κρίμα να λέγονται διάφορα, και να σχολιάζεται είτε θετικά ειτε αρνητικά ενα άτομο το οποίο για δικούς του λόγους απουσιάζει και δεν ειναι σε θέση να "υπερασπιστεί" τον εαυτό του... Και δεν αναφέρομαι τώρα μόνο στην Τέιλορ και στο αν είναι κ απο που είναι κλπ αλλα γενικά...άλλωστε οπως είπε και η @Sandra Magic δεν παμε στην υπηρεσία μετανάστευσης και να ζητάμε διαβατήρια... Αλλα θέματα μας απασχολούν οτσν σηκώνουμε το τηλ για να βρεθούμε είτε με την Τέιλορ χ ειτε με την @Sandra Magic ειτε με την @Sofia_Magic ...
Ελενα (δυστηχως λειπει απο το ροστερ) και @taylor.magic (την ειχα παρει ως Βανεσσα και ακομα τη θυμαμαι)καποια καλη πιπα εχει να προτεινει κανεις;
γιολαντα στις τοπ 20 πιπες που μου εχουν παρειΕλενα (δυστηχως λειπει απο το ροστερ) και @taylor.magic (την ειχα παρει ως Βανεσσα και ακομα τη θυμαμαι)
Κατι εχει παει το αυτι μου κ για @Γιολάντα Magic αλλα δεν εχω αποψη....ακομα
Τοπ20 δεν λεει τιποτα ρε μαν....γιολαντα στις τοπ 20 πιπες που μου εχουν παρει
στις εκατονταδες που μου εχουν παρει πιπα.....Τοπ20 δεν λεει τιποτα ρε μαν....
Αλλο ν.2 και αλλο ν.19..
Και εγω χιουμοριστικα το εγραψα φιλε μου. Χεστηκα αν οι κοπελες ειναι απο Ελλαδα, Αλβανια η Βορεια κορεαΚανεις δεν ανεφερε το ονομα σου. Ασε τους αλλους και μιλα μονο για σενα. Υπαρχουν και οι επισκεπτες. Επισης απλως αστειευομαι διοτι δεν το ξεκινησα εγω. Παμε παρακατω.
Ναι μεν αλλαΜή χαίρεσαι τόσο: ἕνας κῶλος εἶναι μέσα σέ μερικά δισεκατομμύρια...