james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.531
- Πόντοι
- 10.395
αδυνάτισες!!Καλή εβδομάδα σε όλους ❤ με θετικές σκέψεις και καυλες... διαθέσιμη από της 4... ποιον θα δώ να μού πάει καλά η εβδομάδα άραγε...
αδυνάτισες!!Καλή εβδομάδα σε όλους ❤ με θετικές σκέψεις και καυλες... διαθέσιμη από της 4... ποιον θα δώ να μού πάει καλά η εβδομάδα άραγε...
Για το νυφικό Ετοιμάζομαι....αδυνάτισες!!
Το σετακι θα περιλαμβάνει και εσώρουχα ή παλιές καλές συνήθειες?Για το νυφικό Ετοιμάζομαι....
Άσπρα της παρθενίας..Το σετακι θα περιλαμβάνει και εσώρουχα ή παλιές καλές συνήθειες?
Μπράβο κούκλα μου. Τηρούμε τα ήθη και τα έθιμα. Και σεντόνι απλωμένο μετά το πρώτο βράδυ φαντάζομαι...Άσπρα της παρθενίας..
Έναν κόκορα να βρώ μόνο...Μπράβο κούκλα μου. Τηρούμε τα ήθη και τα έθιμα. Και σεντόνι απλωμένο μετά το πρώτο βράδυ φαντάζομαι...
Ο γραπτος λογος ειναι ξυλινος και ξεγελαει,γι'αυτο και η εντονη απαντηση. Χαλαρα.Και εγω χιουμοριστικα το εγραψα φιλε μου. Χεστηκα αν οι κοπελες ειναι απο Ελλαδα, Αλβανια η Βορεια κορεα
Κουλαρε λιγο....
Αρκεί να γίνει με μακαρόνια και στον βρίσκω εγώ.Έναν κόκορα να βρώ μόνο...
Ακόμη κ εδώ μέσα θα τσακωθουν οι γυναίκες. Παντου προβληματα δημιουργουνΑρχισε το ξεμαλιασμα ή οχι ακομη?
Μετά αυτό...Αρκεί να γίνει με μακαρόνια και στον βρίσκω εγώ.
Εννοείται κάθε τι στον καιρό του. Το τραπέζι στον κουμπάρο (μην ξεχνιόμαστε ε? ) μετά...Μετά αυτό...
Ο @roughfucker πιστευω ειναι κατάλληλος για αυτην την περιστασηΑγαπούλες τι κάμετε?
Ζητείται Έλληνας να κάνουμε δυνατό hate fuck
Μια εθνικη αναταση την εχω!!Αγαπούλες τι κάμετε?
Το hate fuck και μαλακίες. Εγώ Έλληνας είμαι δεν ξέρω από αυτά. Να γαμηθουμε εκδικητικά θέλω ...Αγαπούλες τι κάμετε?
Ο μαγος το χαβα του,βυζια και κωλους . Εμεις το εχουμε γυρισει στη κβαντική μηχανικη και ο μαγος μας λεει,σκασε και ρουφα αυτο το βυζι.
Αγαπούλες τι κάμετε?
Το ξερω, και δεν το λεω προσωπικα για σενα, αλλα γενικα βλεπω ατομα να ανεβαζουν πιεση εδω μεσα σε διαφορα ποστ/θεματα και να γραφουν σεντονια η να απαντανε σε πολυ σοβαρο υφος.Ο γραπτος λογος ειναι ξυλινος και ξεγελαει,γι'αυτο και η εντονη απαντηση. Χαλαρα.