Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.933
Πολύ ❤ το καυλι σου ειδικά....σου ε(γ)λειψα ??
Πολύ ❤ το καυλι σου ειδικά....σου ε(γ)λειψα ??
Αντε μωρε τωρα. Ρατσιστες ειμαστε αφου,να διαβασε τα δικα μου σχολια. Καπου αναφερω και ζητω η ακροδεξια,μηπως σου ξεφυγε λεω. Περα απο την πλακα μπραβο σου γιατι εισαι σκεπτομενος ανθρωπος και οχι γιβωνας που θα πιαστει μονο απο μερικες λεξεις και οχι απο ολη την προταση.Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι ουδείς από όσους σχολίασαν για το θέμα της Τέιλορ, έθεσε το ζήτημα στη βάση της καταγωγής, ώστε να μπορεί να τους καταλογιστεί ρατσιστική διάθεση. Όλοι ανέφεραν ότι το πρόβλημά τους ήταν η ανακριβής ή παραπλανητική "διαφήμιση" ΚΑΙ ΟΧΙ ότι έχουν πρόβλημα με την αλβανική (εν προκειμένω) καταγωγή. Σε όλους όμως αποδόθηκε -άμεσα ή έμμεσα- μομφή (από επαγγελματίες και μέλη-πελάτες) για ρατσιστική συμπεριφορά.
Παιδιά μην ανακαλύπτουμε ρατσισμό εκεί που δεν υπάρχει (στην κοινωνία σαφώς υπάρχει, στα συγκεκριμένα post δεν υπήρχε). Έχει παραγίνει το κακό με το φάντασμα του politically correct
υ.γ. Την Τέιλορ θέλω οπωσδήποτε να τη δω (αν είναι αλβανίδα, ακόμα περισσότερο λόγω καλών εμπειριών με άλλα κορίτσια).
Σας είπα Καλή εβδομάδα σήμερα?? Η θα φάω τιμωρία??
εμείς πρέπει να σας δούμε και τις δύο...σε αυτή τη ζωήΜωρο μου εσύ ...αυτή την εβδομάδα πρέπει να σε δω ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ ❤
σταζει καλεΤιμωρία ξεκάθαρα...
Λογικό...σταζει καλε
Θα μού τον γνωρίσεις??Πολύ ❤ το καυλι σου ειδικά....
Νομιζω οτι θαθελα να το γευτω..Λογικό...
Είμαι εδώ για σένα μωρό μου ❤Νομιζω οτι θαθελα να το γευτω..
Νούμερο κύριε. Στη σειρά σας παρακαλώ...Νομιζω οτι θαθελα να το γευτω..
Παιδί μου ❤❤
Τεχνικά μιλώντας τα ρουμανικά σαν γλώσσα ανοίκουν στην Λατινική οικογένειαsorry αλλα αν πληρωνεις για συμφωνημενο ραντεβου με μια λατινα, γιατι γουσταρεις την κουλτουρα τους, μιλας την γλωσσα κτλ και σου σκασει μια ρουμανα που ουδεμια σχεση εχει με τη Νοτια Αμερικη, δεν ειναι "ατιμο" και απο μερους της κοπελας και του γραφειου;
Σαν να παιρνω ντιλιβερι σουβλακια με γυρο και pepsi twist, και να μου φερνουν σουβλακια με κεμπαπ και κοκακολα βανιλια...... Ναι, μου εφεραν σουβλακια και αναψυκτικο, και ναι, προφανως πειναω. Αλλα ευχαριστημενος με την εξυπηρετηση δεν μπορω να ειμαι.
κατάγεσαι Ελλάδα?Και κατάγομαι Ελλάδα να σας προλάβω..
Απο το γραφείο εδώ η γενικά?καποια καλη πιπα εχει να προτεινει κανεις;
πόσο τρελή καυλα!!!Τιμωρία ξεκάθαρα...
Που κατεβαίνουν οι κατσίκες με χειρόφρενο??Που λετε εγω λεω οτι ειμαι απο Καναδα στο γραφειο και στους πελατες αλλα στη πραγματικοτητα ειμαι απο 'κει που κατεβαινουν οι κατσικες με χειροφρενο. Αλλα οκ δε τρεχει τιποτα. Ουτε θα υπαρξει προβληνα εμπιστοσυνης με το γραφειο,οχι οχι.
Εχω δει μια στις Σερρες.Που κατεβαίνουν οι κατσίκες με χειρόφρενο??
άλλο είπα εγώ, σε άλλο απαντάς εσύ!Ε ναι γιατί άλλο Αργεντινή και 170 και άλλο πράγμα από αλβανια και 170, είναι σαν να συγκρίνει κάνεις την μέρα με την νύχτα. Και επειδή πρόκειται για αλμπαν, ενα 100ρικο και είναι πάρα πολύ