Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.599
- Πόντοι
- 216
Να βάλω ωτοασπίδες δλδ?Επειδή σε εχει πιάσει ηθικό ντελιριο θα ανεβάσω κωλο σε λίγο μην τρομάξεις....
Να βάλω ωτοασπίδες δλδ?Επειδή σε εχει πιάσει ηθικό ντελιριο θα ανεβάσω κωλο σε λίγο μην τρομάξεις....
Πέρασα σε δημόσιο.....και κάνω μεταπτυχιακό πρόγραμμα αν σε ενδιαφέρει.....Όπα στάσου λίγο. Φορολογήσου μόνον εσύ και κάνε ό,τι γουστάρεις. Απ' την στιγμή που φορολογούνται όλοι, έχουν όλοι λόγο. Αλλιώς ιδιωτικά με 100.000 ευρώ δίδακτρα και κάντε ο,τι γουστάρετε. Το θέμα ηθικής είναι το λιγότερο. Σκάι δεν ακούω, προτιμώ να φάω σκατά.
Σήμερα είναι απόλαυση το κορίτσι σου ❤Γιαυτό μου αρέσεις.
Είσαι σύντομη στα λόγια ...
Να βγάλεις και με σημαία από Αργεντινή κάποια φορά για αυτούς που θέλουν κάτι εξωτικό!Επειδή σε εχει πιάσει ηθικό ντελιριο θα ανεβάσω κωλο σε λίγο μην τρομάξεις....
Αυτο παλεύω ❤Εγώ θα πω μια καλησπέρα πρώτα
Ναι στην συνέχεια θα ήθελα να πω ότι αυτές που έχουν κωλαρα δεν θα έπρεπε να φορολογούνται
Κορίτσια κουνάτε τους κωλους σας να πάμε κόντρα στο σύστημα
Είσαι δύναμη εσυ δεν μασάςΑυτο παλεύω ❤
Σήμερα είναι απόλαυση το κορίτσι σου ❤
Στις μαλακιες να δεις,σκετο πιστολι.Γιαυτό μου αρέσεις.
Είσαι σύντομη στα λόγια ...
Επαναστάτρια, δείξε κωλο να πέσει το σύστημα. Τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου.Αυτο παλεύω ❤
Πέρασα σε δημόσιο.....και κάνω μεταπτυχιακό πρόγραμμα αν σε ενδιαφέρει.....
Αν θες να κάνεις ηθικό νεοφιλελευθερο κυρηγμα είσαι σε λάθος site ....
Α επίσης μην ξεχάσεις όταν συναντήσεις σύνοδο να ζητήσεις απόδειξη......
Ειναι σχολη πρωκτολογιας-πιπολογιας....Ναι.....δεν αναφέρω περισσότερες λεπτομέρειες βέβαια...
Μπορείς να της πεις να μού κάνει ένα τζάμπα μάθημα...Δεν βγαίνωΕιναι σχολη πρωκτολογιας-πιπολογιας....
Τωρα κανει το μεταδιδακτορικο..αν κ κατα τη γνωμη μου επρεπε να εχει εδρα κ να διδασκει τις νεαρες κορασιδες
Τί σύνοδο? Κορυφής ή πλανητών?
εισαι κι εσυ καλη καθηγητρια σ'αυτα......μαζι επρεπε να ειστε στην εδραΜπορείς να της πεις να μού κάνει ένα τζάμπα μάθημα...Δεν βγαίνω
Μπορείς να της πεις να μού κάνει ένα τζάμπα μάθημα...Δεν βγαίνω
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕΕγώ θα πω μια καλησπέρα πρώτα
Ναι στην συνέχεια θα ήθελα να πω ότι αυτές που έχουν κωλαρα δεν θα έπρεπε να φορολογούνται
Κορίτσια κουνάτε τους κωλους σας να πάμε κόντρα στο σύστημα
Μαζί είμαστε μωρό μου...εισαι κι εσυ καλη καθηγητρια σ'αυτα......μαζι επρεπε να ειστε στην εδρα
Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι ουδείς από όσους σχολίασαν για το θέμα της Τέιλορ, έθεσε το ζήτημα στη βάση της καταγωγής, ώστε να μπορεί να τους καταλογιστεί ρατσιστική διάθεση. Όλοι ανέφεραν ότι το πρόβλημά τους ήταν η ανακριβής ή παραπλανητική "διαφήμιση" ΚΑΙ ΟΧΙ ότι έχουν πρόβλημα με την αλβανική (εν προκειμένω) καταγωγή. Σε όλους όμως αποδόθηκε -άμεσα ή έμμεσα- μομφή (από επαγγελματίες και μέλη-πελάτες) για ρατσιστική συμπεριφορά.
Παιδιά μην ανακαλύπτουμε ρατσισμό εκεί που δεν υπάρχει (στην κοινωνία σαφώς υπάρχει, στα συγκεκριμένα post δεν υπήρχε). Έχει παραγίνει το κακό με το φάντασμα του politically correct
υ.γ. Την Τέιλορ θέλω οπωσδήποτε να τη δω (αν είναι αλβανίδα, ακόμα περισσότερο λόγω καλών εμπειριών με άλλα κορίτσια).