Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.933
Ναι.....δεν αναφέρω περισσότερες λεπτομέρειες βέβαια...Τί σχολή? Πανεπιστήμιο?
Ναι.....δεν αναφέρω περισσότερες λεπτομέρειες βέβαια...Τί σχολή? Πανεπιστήμιο?
Όχι εσύ να βάλεις...Κοριτσια ανεβάστε κώλο στο λαό.....εγώ μπαίνω για μπάνιο κ τρέχω για δουλειά.....
Σε λίγο....πάλι τρέχω να ετοιμαστώΌχι εσύ να βάλεις...
βαλε κ εσυ!η @Sofia_Magic θυσια γινεται για εμας!Κοριτσια ανεβάστε κώλο στο λαό.....εγώ μπαίνω για μπάνιο κ τρέχω για δουλειά.....
Ε πες μας τότε.
Για να καταλάβω, σε ενοχλεί που κάποια κοπέλα γράφει ότι είναι από κάπου ενώ στην πραγματικότητα είναι από κάπου αλλού;
Ειχα γραψει μερικες σελιδες ποιο πισω οτι στο νημα αυτο εχεις δεχτει κακα σχολια κατα καιρους τοσο εσυ, οσο και η Γιολαντα.. Και τωρα η Τειλορ (τα οποια ειναι αχρηστα καθως δεν εχουν σχεση με την δουλεια σας)Ναι εντάξει.. μάπα το θέμα που άνοιξες από μόνο του, αποτυχία και το 190 θεατές. Αν θέλετε παραπάνω θεατές για να γίνεται διάσημο το νήμα και τα ψευδώνυμα σας, βάλτε μας να τσακωθούμε, ξέρετε πως να το κάνετε και ξέρουμε κ εμείς πια.. η γράψτε καμία συνταγή μαγειρικής.. μην συγκρίνετε όμως μούφα φούρνους μικροκυμάτων από την Κίνα με κορίτσια που έτσι κι αλλιώς είναι τοπ στο γραφείο και πάντα ήταν. Και ότι και να λέτε, πάλι τοπ θα είναι .
SkaseΜη πρηζεις μπαλες δεν το ξεκινησα εγω το γαμηδι το θεμα με τις καταγωγες λεμε
Το αναλυσαμε υπεραρκετα αυτο που αναφερεις. Ας προχωρησουμε παρακατωΕ πες μας τότε.
Για να καταλάβω, σε ενοχλεί που κάποια κοπέλα γράφει ότι είναι από κάπου ενώ στην πραγματικότητα είναι από κάπου αλλού;
Δεν με νοιάζουν περισσότερες λεπτομέρειες, αυτο που έχω απορία είναι αν έχεις υπόψιν σου πόσο κοστίζουν οι σπουδές σου στον ελληνικό λαό.Ναι.....δεν αναφέρω περισσότερες λεπτομέρειες βέβαια...
Είπα να είναι boobs day... Αλλά δεν σας πιάνω πουθενά..βαλε κ εσυ!η @Sofia_Magic θυσια γινεται για εμας!
Το σαλτα και γαμησου το εχεις ακουστα?
Εγώ ναι! Εσυ από ότι φαίνεται όχιΤο σαλτα και γαμησου το εχεις ακουστα?
Τι εννοείς?Δεν με νοιάζουν περισσότερες λεπτομέρειες, αυτο που έχω απορία είναι αν έχεις υπόψιν σου πόσο κοστίζουν οι σπουδές σου στον ελληνικό λαό.
τα παντα ολα θελουμε!!!Είπα να είναι boobs day... Αλλά δεν σας πιάνω πουθενά..
Δεν με νοιάζουν περισσότερες λεπτομέρειες, αυτο που έχω απορία είναι αν έχεις υπόψιν σου πόσο κοστίζουν οι σπουδές σου στον ελληνικό λαό.
Τα θέλω πιο λιανα γιατί είμαι και λίγο χαζή.....Ἡ ἀπάντηση σοῦ δόθηκε...!
Τραβα στη σταση πιτσιρικι να δεις αν ερχομαι,καθως ερχεσαι φερε μου και τσιγαρα,δε καπνιζω αλλα δε πειραζει.Εγώ ναι! Εσυ από ότι φαίνεται όχι
Δημόσια είναι η σχολή, δεν είναι δωρεάν - κάποιοι φορολογούνται. Ξέρεις πόσο είναι το κόστος μήπως και πόσο αναλογεί σε κάθε φοιτητή?Τι εννοείς?
Δημόσια είναι η σχολή
Γνωρίζω πολύ καλά....και εγώ φορολογουμαι .....Δημόσια είναι η σχολή, δεν είναι δωρεάν - κάποιοι φορολογούνται. Ξέρεις πόσο είναι το κόστος μήπως και πόσο αναλογεί σε κάθε φοιτητή?
Επειδή σε εχει πιάσει ηθικό ντελιριο θα ανεβάσω κωλο σε λίγο μην τρομάξεις....Δημόσια είναι η σχολή, δεν είναι δωρεάν - κάποιοι φορολογούνται. Ξέρεις πόσο είναι το κόστος μήπως και πόσο αναλογεί σε κάθε φοιτητή?