Unamed10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 5
- Like
- 376
- Πόντοι
- 281
Συνεχίζεις και βγάζεις κόμπλεξ.Πετάγονται καί οἱ κλῶνοι...
Πρόσεχε η μυζερια σκοτώνει από μέσα προς τα έξω
Συνεχίζεις και βγάζεις κόμπλεξ.Πετάγονται καί οἱ κλῶνοι...
Συνεχίζεις και βγάζεις κόμπλεξ.
Πρόσεχε η μυζερια σκοτώνει από μέσα προς τα έξω
εγω και αρκετοι αλλοιμ μπαινουμε μονο και μονο για να δουμε καμια κωλαρα, δεν ξερω για ποιο θεμα αναφερεσαι εσυ...Στα 190 ατομα οι θεατες. Παλι σας εφτιαξα κουφαλες.
@ariana.magicΔεν θα με χαλαγε σε αυτο το σημειο εαν επεφτε και κανενας κωλος!!
True story!
Λοιπόν παιδιά ακούστε τι έπαθα σήμερα.....
Ξύπνησα αυτό το όμορφο ζεστό πρωινό έβαλα το αέρινο λουλουδάτο φορεματάκι μου έπιασα τα μαλλιά μου μια όμορφη αλογοουρα και πήγα στη σχολή να δώσω μάθημα , το οποίο έπρεπε να περάσω
Μολονότι ήμουν αδιάβαστη, διότι γαμιεμαι καθημερινά στη δουλειά , ένιωθα μια σιγουριά ότι θα περάσω το μάθημα διότι είχα κάνει σκονάκια
Μπαίνω στην αίθουσα, και βλέπω επιτηρητή άντρα γύρω στα 45 , α λέω ωραια
Ξεκιναω να γράψω λοιπόν και προφανώς ανοίγω τα σκονακια
Ε μα.ο διαολος ήρθε από πάνω μου και μου λέει: " Θα σε μηδενισω '
Αρχίζω λοιπόν κάνω τα γλυκά ματάκια, του χαϊδεύω το χεράκι, του χαμογελάω, διακριτικά πάντα γιατί δεν ήθελα να με πάρουν πρεφα οι συμφοιτητές.. ε και εκεί που καθόμουνα άνοιξα τα ποδαράκια λίγο δικαρυτικα ίσα ίσα να δει ότι δεν φοράω εσώρουχο, λίγο απλώς να φανούν τα χειλια μου.
Έκτοτε δεν μου ξανά έκανε παρατήρηση και πέρασα το μάθημα με 9 ή 10.....
Οταν βγήκα από την αίθουσα πήρα την @Sofia_Magic της το εξιστόρησα και μου κάνει " καλό πουτανακι είσαι "
Ε ρε παιδιά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα...σωστά?
Κανεις δεν ανεφερε το ονομα σου. Ασε τους αλλους και μιλα μονο για σενα. Υπαρχουν και οι επισκεπτες. Επισης απλως αστειευομαι διοτι δεν το ξεκινησα εγω. Παμε παρακατω.εγω και αρκετοι αλλοιμ μπαινουμε μονο και μονο για να δουμε καμια κωλαρα, δεν ξερω για ποιο θεμα αναφερεσαι εσυ...
οτι εχει ευχαριστηση η κοπελια ας βαλει!οχι δεν θα πουμε!
Ε πες μας τότε.Καλά ἐντάξει. Ἄν αὐτό κατάλαβες καί σύ καί οἱ ὑπόλοιποι ἀπ'αὐτά ποὺ ἔγραψα τότε, εἰλικρινά λυπᾶμαι γιά πάρτη σας καί τὸ μέλλον τῆς ἀνθρωπότητας. Γι'αὐτό ἔχουμε μπλέξει μ'ἀπανωτές κρίσεις καί δέν ξεμπλέκουμε! Καλή νύχτα καί καλή τύχη!
Μη πρηζεις μπαλες δεν το ξεκινησα εγω το γαμηδι το θεμα με τις καταγωγες λεμεΝαι εντάξει.. μάπα το θέμα που άνοιξες από μόνο του, αποτυχία και το 190 θεατές. Αν θέλετε παραπάνω θεατές για να γίνεται διάσημο το νήμα και τα ψευδώνυμα σας, βάλτε μας να τσακωθούμε, ξέρετε πως να το κάνετε και ξέρουμε κ εμείς πια.. η γράψτε καμία συνταγή μαγειρικής.. μην συγκρίνετε όμως μούφα φούρνους μικροκυμάτων από την Κίνα με κορίτσια που έτσι κι αλλιώς είναι τοπ στο γραφείο και πάντα ήταν. Και ότι και να λέτε, πάλι τοπ θα είναι .
Ναι.....δεν αναφέρω περισσότερες λεπτομέρειες βέβαια...Τί σχολή? Πανεπιστήμιο?
Όχι εσύ να βάλεις...Κοριτσια ανεβάστε κώλο στο λαό.....εγώ μπαίνω για μπάνιο κ τρέχω για δουλειά.....
Σε λίγο....πάλι τρέχω να ετοιμαστώΌχι εσύ να βάλεις...
βαλε κ εσυ!η @Sofia_Magic θυσια γινεται για εμας!Κοριτσια ανεβάστε κώλο στο λαό.....εγώ μπαίνω για μπάνιο κ τρέχω για δουλειά.....
Ε πες μας τότε.
Για να καταλάβω, σε ενοχλεί που κάποια κοπέλα γράφει ότι είναι από κάπου ενώ στην πραγματικότητα είναι από κάπου αλλού;
Ειχα γραψει μερικες σελιδες ποιο πισω οτι στο νημα αυτο εχεις δεχτει κακα σχολια κατα καιρους τοσο εσυ, οσο και η Γιολαντα.. Και τωρα η Τειλορ (τα οποια ειναι αχρηστα καθως δεν εχουν σχεση με την δουλεια σας)Ναι εντάξει.. μάπα το θέμα που άνοιξες από μόνο του, αποτυχία και το 190 θεατές. Αν θέλετε παραπάνω θεατές για να γίνεται διάσημο το νήμα και τα ψευδώνυμα σας, βάλτε μας να τσακωθούμε, ξέρετε πως να το κάνετε και ξέρουμε κ εμείς πια.. η γράψτε καμία συνταγή μαγειρικής.. μην συγκρίνετε όμως μούφα φούρνους μικροκυμάτων από την Κίνα με κορίτσια που έτσι κι αλλιώς είναι τοπ στο γραφείο και πάντα ήταν. Και ότι και να λέτε, πάλι τοπ θα είναι .
SkaseΜη πρηζεις μπαλες δεν το ξεκινησα εγω το γαμηδι το θεμα με τις καταγωγες λεμε
Το αναλυσαμε υπεραρκετα αυτο που αναφερεις. Ας προχωρησουμε παρακατωΕ πες μας τότε.
Για να καταλάβω, σε ενοχλεί που κάποια κοπέλα γράφει ότι είναι από κάπου ενώ στην πραγματικότητα είναι από κάπου αλλού;