james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 17.133
- Πόντοι
- 11.645
έχεις ένα δίκιο, στο αποδίδω!!Πες τα ρε φίλε , γιατί νομίζω ότι μόνο εσύ έπιασες το νόημα για ποιόν λόγο άνοιξα αυτή την συζήτηση
έχεις ένα δίκιο, στο αποδίδω!!Πες τα ρε φίλε , γιατί νομίζω ότι μόνο εσύ έπιασες το νόημα για ποιόν λόγο άνοιξα αυτή την συζήτηση
Ποιος ασχολείται με την τειλορ ή οπως αλλιώς λέγεται,????? με τα παραπλανητικα διαφιμιστικα είναι το πρόβλημα. Έτυχε να πάρω call girl που διαφιμιζε anal, γλωσσοφιλα και τέτοιες παπαριες και τίποτε δεν έκανε από αυτά. Ποιος φταίει τότε αυτή ή το γραφείο που διαφιμιζει αυτά???Πάντως είναι κρίμα να λέγονται διάφορα, και να σχολιάζεται είτε θετικά ειτε αρνητικά ενα άτομο το οποίο για δικούς του λόγους απουσιάζει και δεν ειναι σε θέση να "υπερασπιστεί" τον εαυτό του... Και δεν αναφέρομαι τώρα μόνο στην Τέιλορ και στο αν είναι κ απο που είναι κλπ αλλα γενικά...άλλωστε οπως είπε και η @Sandra Magic δεν παμε στην υπηρεσία μετανάστευσης και να ζητάμε διαβατήρια... Αλλα θέματα μας απασχολούν οτσν σηκώνουμε το τηλ για να βρεθούμε είτε με την Τέιλορ χ ειτε με την @Sandra Magic ειτε με την @Sofia_Magic ...
τρέλαααααα.....Τιμωρία ξεκάθαρα...
Βρε Fidel όντως πέρασα το μάθημα με πουτανια ❤Μωρή Γιολάντα τι PRλικι είναι αυτό που κάνεις για τον εαυτό σου; και γαμώ την διαφήμιση!
Πόσος κόσμος θα τσιμπήσει τώρα δεν λέγεται.. γάτα!
Όταν παντρευτούμε δίκιο θα έχω εγώ... να ξέρεις...να πω για να κλείσω παντως το θέμα, ότι ενστερνίζομαι την άποψη "εγω ήθελα Λατίνα και το είχα φαντασίωση....άρα νιώθω εξαπατημένος αν μου έρχεται Αλβανίδα",
αλλά εξαπατημένος θα ένιωθες κι αν ήταν ....Ιταλίδα αφού δεν είναι απ'την χώρα που διαφημίζει, ε?
Ένιγουει, φάουλ Μάγε...ανεξάρτητα από που είναι τελικά η κοπέλα (εγώ δεν ξέρω από που είναι, απλά είπα δεν μου αρέσει)!
Γιατί κάποιος μπορεί να το έχει άχτι να γαμήσει Αργεντίνα, άλλος Βραζιλιάνα ή Κουβανή, τι να κάνουμε?
Καταλαβαίνω και το πόιντ της @Γιολάντα Magic για την προστασία προσωπικών δεδομένων και το σέβομαι απόλυτα!!
Είσαι απ'τα λίγα γραφεία που απ'ότι φαίνεται "what u c is what u get" αλλά βάλε κι εσύ Κόσοβο, Βοσνία....κάτι παρεμφερές...όχι Αργεντινή ρε φίλε!!
Ο @FIDEL Sk είναι πολύ καυλιαρης να ξέρεις...το μπουμπουκακι μού ❤Βρε Fidel όντως πέρασα το μάθημα με πουτανια ❤
Έπρεπε να σε δέσει γτ εσύ είσαι λυσαρα...ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΗ
Τον τύπο που έκλεισε αυτό το δωμάτιο για πρώτο μου ραντεβού και μου έφτιαξε την διάθεση
Ακολουθει το δρομο που χαραξε η φουρειρα που ελεγε οτι ηταν απο το μεξικο, αλλα τελικα ηταν απο το φιερινα πω για να κλείσω παντως το θέμα, ότι ενστερνίζομαι την άποψη "εγω ήθελα Λατίνα και το είχα φαντασίωση....άρα νιώθω εξαπατημένος αν μου έρχεται Αλβανίδα",
αλλά εξαπατημένος θα ένιωθες κι αν ήταν ....Ιταλίδα αφού δεν είναι απ'την χώρα που διαφημίζει, ε?
Ένιγουει, φάουλ Μάγε...ανεξάρτητα από που είναι τελικά η κοπέλα (εγώ δεν ξέρω από που είναι, απλά είπα δεν μου αρέσει)!
Γιατί κάποιος μπορεί να το έχει άχτι να γαμήσει Αργεντίνα, άλλος Βραζιλιάνα ή Κουβανή, τι να κάνουμε?
Καταλαβαίνω και το πόιντ της @Γιολάντα Magic για την προστασία προσωπικών δεδομένων και το σέβομαι απόλυτα!!
Είσαι απ'τα λίγα γραφεία που απ'ότι φαίνεται "what u c is what u get" αλλά βάλε κι εσύ Κόσοβο, Βοσνία....κάτι παρεμφερές...όχι Αργεντινή ρε φίλε!!
καυλα....Καλή εβδομάδα σε όλους ❤ με θετικές σκέψεις και καυλες... διαθέσιμη από της 4... ποιον θα δώ να μού πάει καλά η εβδομάδα άραγε...
ΟΠΑ .... μωρο μου ππυ εισαι τόσο καιρό? Πως και έχεις ξεφύγει από τα νύχια μου....Ο @FIDEL Sk είναι πολύ καυλιαρης να ξέρεις...το μπουμπουκακι μού ❤
I do!!!Όταν παντρευτούμε δίκιο θα έχω εγώ... να ξέρεις...
Mουρλαμάρα... (ή 7νησιώτικα βουρλισία!!!!!)Σας είπα Καλή εβδομάδα σήμερα?? Η θα φάω τιμωρία??
ποιο ξενοδοχείο έχει αυτό το θεματικό δωμάτιο παρακαλώ???ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΗ
Τον τύπο που έκλεισε αυτό το δωμάτιο για πρώτο μου ραντεβού και μου έφτιαξε την διάθεση
σόρυ! φταίω τα μάλα για το σημερινό χάλι....Με όσα γράφετε μας αναγκάζετε να περιφερόμαστε σε ένα σωρό σελίδες για να βρούμε τα βυζιά και τους κώλους που έχουν ποσταριστεί
Λες πηρες κοπελα η οποια δεν εκανε το προγραμμα που διαφημιζε, ηταν με λιγα λογια φολα .. αυτο που ειπες ανεπτυξε το.. πες μας δηλαδη ποια κοπελα ηταν ωστε να εχουμε το νου μας ..Ποιος ασχολείται με την τειλορ ή οπως αλλιώς λέγεται,????? με τα παραπλανητικα διαφιμιστικα είναι το πρόβλημα. Έτυχε να πάρω call girl που διαφιμιζε anal, γλωσσοφιλα και τέτοιες παπαριες και τίποτε δεν έκανε από αυτά. Ποιος φταίει τότε αυτή ή το γραφείο που διαφιμιζει αυτά???
Ποιο δωμάτιο σε ποιο hotel είναι , κουκλάρα;ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΗ