ariana.magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 19.285
Το 202 στο SalemΠοιο δωμάτιο σε ποιο hotel είναι , κουκλάρα;
Το 202 στο SalemΠοιο δωμάτιο σε ποιο hotel είναι , κουκλάρα;
Καλή εβδομάδα με καύλα!Καλή εβδομάδα σε όλους ❤ με θετικές σκέψεις και καυλες... διαθέσιμη από της 4... ποιον θα δώ να μού πάει καλά η εβδομάδα άραγε...
Λες πηρες κοπελα η οποια δεν εκανε το προγραμμα που διαφημιζε, ηταν με λιγα λογια φολα .. αυτο που ειπες ανεπτυξε το.. πες μας δηλαδη ποια κοπελα ηταν ωστε να εχουμε το νου μας ..
Το σαιτ για αυτο ειναι για ενημερωση..
Ολα τα αλλα για τις εθνικοτητες θελω να πιστευω πως θα συμφωνησεις μαζι μου στο οτι ειναι παπαριες διοτι η ουσια οταν επιλεγουμε μια κοπελα ειναι να ειναι καλη στην δουλεια της (ασχετα απο που καταγεται)
Αν δεν ειναι κανε αυτο που εχουμε κανει ολοι κατα καιρους, γραψτο σε κριτικη και αν θες πες το εδω στο φορουμ ωστε να εχουμε το νου
Το κρεβάτι θα το στρώσουμε με πέταλα οι υπόλοιπες παρθένες κορασίδες για το πρώτο σεξ ή θα γελάνε και οι πέτρες;Έναν κόκορα να βρώ μόνο...
Πρωτα πρεπει να ακουστει στην εκκλησια το "Ισαια χορευε η Παρθενος" και μετα τα υπολοιπαΤο κρεβάτι θα το στρώσουμε με πέταλα οι υπόλοιπες παρθένες κορασίδες για το πρώτο σεξ ή θα γελάνε και οι πέτρες;
Σωθήκαμε … να ένας από τους λόγους που θέλω να κάνω πολιτικό.. 5 φίλους έχω όλους κι όλους και όλοι ξέρουν το σεξουαλικο μου παρελθόν .. Καλύτερα να μην έρθουν στην χειρότερη περίπτωσηΠρωτα πρεπει να ακουστει στην εκκλησια το "Ισαια χορευε η Παρθενος" και μετα τα υπολοιπα
Αστα να πανε δηλαδη.. τι κακο σε βρηκεΣωθήκαμε … να ένας από τους λόγους που θέλω να κάνω πολιτικό.. 5 φίλους έχω όλους κι όλους και όλοι ξέρουν το σεξουαλικο μου παρελθόν .. Καλύτερα να μην έρθουν στην χειρότερη περίπτωση
Δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία πάντως χαχαχαΣωθήκαμε … να ένας από τους λόγους που θέλω να κάνω πολιτικό.. 5 φίλους έχω όλους κι όλους και όλοι ξέρουν το σεξουαλικο μου παρελθόν .. Καλύτερα να μην έρθουν στην χειρότερη περίπτωση
Μην το θίγεις το θέμα γιατί ικανός είναι ο Κυριάκος να σου βάλει ενφια..Εγώ θα πω μια καλησπέρα πρώτα
Ναι στην συνέχεια θα ήθελα να πω ότι αυτές που έχουν κωλαρα δεν θα έπρεπε να φορολογούνται
Κορίτσια κουνάτε τους κωλους σας να πάμε κόντρα στο σύστημα
Που να ψαχνεις για κοκορα @Sofia_Magic ... Ιδεα: δεν θα μπορουσες κανονισεις η πρωτη νυχτα του γαμου να ειναι οταν θα σου ερθει περιοδος?Έναν κόκορα να βρώ μόνο...
sofia να ειναι καλο παιδι,μονο αυτο να σε νοιαζει.Έναν κόκορα να βρώ μόνο...
Εγώ με χίλια..Αγαπούλες τι κάμετε?
Ζητείται Έλληνας να κάνουμε δυνατό hate fuck
Τωρα μου λέει για σένα η Σοφή μαζί είμαστε.....και εγώ θέλω να παίξω μαζί σου ❤Αν και δεν γνωριζόμαστε με το κορίτσι, θα ήθελα πολύ να σας παίξω μια μπαλίτσα διπλή εσένα και την φίλη σου την Γιολάντα!
Εγκρίνω."Φιντέλ τον λένε,σύντροφος θα είναι, δεν μπορεί", σκέφτηκες.Τωρα μου λέει για σένα η Σοφή μαζί είμαστε.....και εγώ θέλω να παίξω μαζί σου ❤
Κλαιωωωω...σε περίμενα ολη μέρα να γράψεις ❤Εγκρίνω."Φιντέλ τον λένε,σύντροφος θα είναι, δεν μπορεί", σκέφτηκες.
Πρέπει να ωριμάσουν οι συνθήκες πρώτα για να γράψω, συντρόφισσα Γιολ.Κλαιωωωω...σε περίμενα ολη μέρα να γράψεις ❤
Εντάξει σύντροφε αντιλαμβάνομαι την πολιτική σου θέση και ότι περιμένεις εύφορο έδαφος να τοποθετηθείς.....Πρέπει να ωριμάσουν οι συνθήκες πρώτα για να γράψω, συντρόφισσα Γιολ.