Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.841
- Πόντοι
- 3.886
Έχουμε τηλέφωνο;
Έχουμε τηλέφωνο;
πρέπει να εχει σταματήσει, δεν ειναι διαθεσιμος ο αριθμόςΈχουμε τηλέφωνο;
Δεν βρισκω πουθενα το τηλεφωνο, μπορειτε να το μοιραστειτε σε εναν νεο στον χωρο?Πήρες τηλ φίλε;
Εδω είσαι φιλε.κανε μια δοκιμή γιατι πιο πανω λενε οτι το έχει κλειστό το τελευταίο διάστημα.Ένα τηλέφωνο ρε παληκάρια!!
Συνεχίζει;;Καλησπέρα.Συνάντηση με την Μάγια πριν κανα 4 μηνο. Εύκολη επικοινωνία και άμεσο κλείσιμο ραντεβού.
Της είπα απο το τηλέφωνο ότι θέλω κανονικό σεξ και όχι τίποτα περίεργα παιχνίδια!!!!Με υποδέχτηκε με χαμόγελο και φιλί.Παίχτηκαν 2 γύροι με κατάθεση στο στόμα της.Το μόνο που με χάλασε είναι ότι ανάμεσα στους γύρους δεν έκανε μπάνιο.Λόιγικά θα ξαναπάω για μια επανάληψη -αν συνεχίζει το σπορ -
Δεν ξέρω.εγω την είχα δει καπου τον Νοέμβρη.δεν εχω κάνει απόπειρα να τηλεφωνήσω πρόσφατα.Συνεχίζει;;
Απο οταν ειχα παει δεν εχω ξαναπροσπαθήσει παλι.ειχα βαλει άλλη επόμενο στοχο.καποια στιγμή θα ξαναπάρω για μια επανάληψη αν συνεχίζει.κανε μια προσπάθεια στο τηλέφωνο.το πολύ πολυ να είναι κλειστό ακόμαΠάντως η τελευταία αγγελία είναι σχετικά πρόσφατη
Αν την βρεις ενημέρωσε σε παρακαλώ. Μακάρι να ξαναμπεί στον αγώνα!Πήγε κάνεις πρόσφατα;Είδα ανανέωσε πρόσφατα την αγγελία
Εχει χασει τα νουμερα και τα ξαναφτιαχνει.Ότι καλύτερο σε Μιλφ υπάρχει!!! Συχνός πελάτης αλλά την έχω χάσει από το ατύχημα και μετά. Δεν σηκώνει τηλ και δεν απαντάει στα μηνύματα (παλιά απαντούσε σε γνωστούς). Best value for money!!! Magia we miss you!!!
Όλη μέρα χθες προσπαθούσα…το πρωί κλειστό και μετά το μεσημέρι το άνοιξε αλλά δεν το σήκωνε…wtf…Εχει χασει τα νουμερα και τα ξαναφτιαχνει.
Προσπαθησε παλι θα απαντησει!
Σε αυτο δεν μπορω να απαντησω!Όλη μέρα χθες προσπαθούσα…το πρωί κλειστό και μετά το μεσημέρι το άνοιξε αλλά δεν το σήκωνε…wtf…
απολυτα σωστος φιλε! μια απ τα ιδια κι εγω.....μια χαρά το ξέρει και το ''παθητικό''
και κώλο έδινε πριν κάμποσα χρόνια που την είχα πάρει και της άρεσε μάλιστα.
είχε και μια φίλη 45αρα βουλγάρα, ξανθειά με φακίδες στη μούρη ..στα βυζιά
και αυτή έδινε κουλούρι...(δεν θυμάμαι πως την έλεγαν /έλλυ;; ίσως/ την είχα παρει 2/3 φορές πριν 7-8 χρόνια)