mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
5 μερες περνω τηλέφωνο, χτυπάει κανονικά αλλα δεν το σηκώνει κανένας
και εγώ έκανα κάποια τηλ τζίφος για την ώρα5 μερες περνω τηλέφωνο, χτυπάει κανονικά αλλα δεν το σηκώνει κανένας
άρα σηκώνει τηλ για να δούμεΔουλεύει κανονικά η Μάγια. Όπως πάντα πεντακάθαρη και καυλωμένη για πούτσο. Μάλιστα τώρα που 9 στα 10 ξεκωλιάζει ανωμαλάρες και δεν την πηδάν λυσσάει για μια καλή πούτσα. Αν έδινε και τον απιθανο κωλο της θα ήταν η πιο σπάνια ευκαιρία στο 50άρικο στην Αττική.
Εγώ την καραγουστάρω αν και 60αρίζει στάνταρ.
![]()
Μαγια βυζαρου για σεξ και βίτσια - Love List
Μαγιά έμπειρη καυλιαρα δοτική με δικό μου χώρο και προγράμματα από απλό σεξ μέχρι κινκυ και στραπ ον η ικανοποίηση σου δεδομένη 6992122646www.lovelist.com.gr
Ήθελα και εγώ να την δοκιμάσω την τύπισα
έκανα δύο προσπάθεια προχθές σε αυτο το τήλ και δεν απάντησε...
δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ.Γιατι θα είναι φάση σαν να πηγαίνεις σε στρίπ σοου και να κυνηγάς την στριπτιτζού να σ κάτσει για χορό.
Την είχα βρεί μέσα στον Νοέμβριο,είναι τζόκερ πλέον αν την πετύχεις.οταν φεύγει για Βουλγαρία κλείνει το τηλ,σιγα μην κατσει εδω Χριστουγεννα κα ιπρωτοχρονια πανω θα ειναιμάγκες την βρήκε κανείς καλώ τίποτα.../
Στείλε μήνυμα, ίσως δεν απαντά στις κλήσειςΞέρει κανείς αν είναι εδώ; Την καλώ και δεν απαντά.
Ίσως είναι ΒουλγαρίαΞέρει κανείς αν είναι εδώ; Την καλώ και δεν απαντά.
Για 55-56 ετών καλή είναι.Υπάρχουν κάπου φωτογραφίες με τις ποδάρες της? έχω ακούσει ότι έχει ωραία πόδια
Απαντά στα μηνύματα;Στείλε μήνυμα, ίσως δεν απαντά στις κλήσεις
ΝαιΑπαντά στα μηνύματα;
Την έχεις συναντήσει;
ΠροφανώςΤην έχεις συναντήσει;
Στείλε ινμποξ εμπειρίαΠροφανώς