Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.826
- Πόντοι
- 3.886
Από ότι λένε φωτιά ακόμαΕγώ Πολυυυυ παλιαα.. Τώρα δεν ξέρω σε τι φορμα βρίσκεται
Από ότι λένε φωτιά ακόμαΕγώ Πολυυυυ παλιαα.. Τώρα δεν ξέρω σε τι φορμα βρίσκεται
Κ εγώ θέλω να πάω αλλά περιμένω κάνα συναγωνιστη να μου πει αν πήγε πρόσφαταεχει παει κανενας προσφατα? θυμάμαι ειχε ενα σπάσιμο στο ποδι, επεστρεψε το ιδιο καλη στο strapon ή θα δυσκολεύεται?
Που τη βρίσκουμε μυστη μου?Επέστρεψε παίδες κανονικά....
Αν ψάξεις λίγο εδώ στο τοπικ της θα βρεις και αγγελία και τηλ... την καλείς και κανονίζετε...Που τη βρίσκουμε μυστη μου?
Έτσι είναι φίλε όπως τα λες!!! Η αλήθεια είναι ότι τα "εργαλεία" τα είχε από παλιά στο δωμάτιο!!! Τι να πεις;;; Άμα η... "αγορά" το ζητάει... Αυτή το πουλάει!!!Προs oλουs τουs ενδιαφερομενουs .....εδω ειστε Σε ξεφτιλιζω σε κάνω πουτανα σε γαμαω ( εχω να την δω περιπου 5ετια) τοτε εμειs την παιρναμε τωρα βλεπω οτι εχουν αλλαξει οι ρολοι ...οποτε μια ενημερωση καλη θα ηταν
Η φάση είναι κάποιος να μην το ξέρει και να πάει εκεί και να βρεθεί προ εκπλήξεωςΈτσι είναι φίλε όπως τα λες!!! Η αλήθεια είναι ότι τα "εργαλεία" τα είχε από παλιά στο δωμάτιο!!! Τι να πεις;;; Άμα η... "αγορά" το ζητάει... Αυτή το πουλάει!!!
Περί ορέξεως...
Δε νομίζω πως δεν κάνει παθητικό πρόγραμμα!!! Βέβαια έχουν περάσει και 5 χρόνια νομίζω αλλά ποιος ξέρει...Η φάση είναι κάποιος να μην το ξέρει και να πάει εκεί και να βρεθεί προ εκπλήξεως
Πιστεύω κάνει και τα 2... Μπορεί πάνω στην καύλα να της βγει και το παθητικόΔε νομίζω πως δεν κάνει παθητικό πρόγραμμα!!! Βέβαια έχουν περάσει και 5 χρόνια νομίζω αλλά ποιος ξέρει...
Αυτά είναι όντως της στιγμήςΠιστεύω κάνει και τα 2... Μπορεί πάνω στην καύλα να της βγει και το παθητικό
Κ εγώ θέλω να πάω αλλά κάποιος παίχτης να έχει πάει πρόσφαταγια πρωτη φορα λετε να λεει ...γιατι αν θυμαμαι καλα πολλοι ειχαν περασει απ τα strap on της;;;;
Δεν το κάνει αν δεν θες. Πες της strap off!για πρωτη φορα λετε να λεει ...γιατι αν θυμαμαι καλα πολλοι ειχαν περασει απ τα strap on της;;;;
Μπορούμε και τα 2;Να την γαμησω πρώτα εγώ και μετά εκείνη εμένα;δεν εχει εμμονες, ουτε αισθανεται αφεντρα. απλα εμαθε και αυτο το παιχνιδι πολυ καλα (κατοπιν διαρκων αντρικων απαιτησεων οπως μου ειπε) και το πουλαει τωρα που ακομα μπορει. ζητηστε της κανονικο σεξ στην επικοινωνια σας και θα ανταπεξελθει αμεσα.
Μπορούμε και τα 2;Να την γαμησω πρώτα εγώ και μετά εκείνη εμένα;
Αυτό είναι το καλύτερο.... Πέναλτι ποιος θα νικήσειΦυσικα μπορειτε. Κι αν ερθει ισοπαλια πατε στα πεναλτι!