steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
Μου το είπε η ιδια σε καποιο τηλ που εχει στο προφιλ της
Τοτε οκ ....!!!!
Μου το είπε η ιδια σε καποιο τηλ που εχει στο προφιλ της
Τοτε οκ ....!!!!
καλησπερα πεδια επιστροφι στην αθηνα και στα αγορια που πιστευω να σασ εχω λιψει απο αυριο στις υπιρεσιεςσας μαγια
Έρχομαι! ΑΓΑΠΗ. Μουκαλώς ηρθες κορμάρα μου!
Καλώς ήρθες, βάλε καμία νέα φωτό να σε δούμεκαλησπερα πεδια επιστροφι στην αθηνα και στα αγορια που πιστευω να σασ εχω λιψει απο αυριο στις υπιρεσιεςσας μαγια
A ρε Μαγια μου ηρθες τις προαλλες στο μυαλο μου ειχαμε βρεθει παλια το 2013 αν θυμαμαι καλα και ειχαμε πιασει μια συζητηζη ιστορικου περιοχομενου κα ηξερες αρκετα πραγματα Ασπαρουχ ,Χαν Βοριν,Συμεων, Σαμουηλ χαχαχαχαχαχ Ειναι ορισμενες ευχαριστες στιγμες ανεξιτηλες στο νου του καθε ανθρωπου που σκανε σαν πυροτεχνηματα
Η Λαουριτα να δεις τι αξεχαστες αναμνησεις εχει απο την μαγια χαχα
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=287106.0;attach=1078601;image[/img[/URL]]
Οσο για τα ιστορικα που επιασες συζητηση επρεπε να πειτε για τον βασιλειο τον β :s&m_1:
[/quote]
και γι αυτον ειπαμε τον γραφω Σαμουηλ Μαχη του κλειδιου κλπ Ειναι πολυ μπροστα
εχεις δικιο που να βρεις κατι γραμμενο για αυτην :- μονο 50 κριτικες εχειΟποίος έχει δοκιμάσει ας στείλει κανα πμ η αν έχει καμία φωτογραφία ευχαριστώ πολύ
Καλησπέρα μάστορες σκέφτομαι να κλείσω ραντεβού με μαγιά είμαι νέος στην φάση και φοβάμαι μην πετάξω και τα λεφτά μ αλλά και το χρόνο μου γιατί δεν υπάρχει ούτε μια καλή φωτογραφία και δεν ξέρω ούτε καν τι προγραμμα κάνει η κυρία
διαβασε τις κριτικες...Οποίος έχει δοκιμάσει ας στείλει κανα πμ η αν έχει καμία φωτογραφία ευχαριστώ πολύ
καλησπερα πεδια επιστροφι στην αθηνα και στα αγορια που πιστευω να σασ εχω λιψει απο αυριο στις υπιρεσιεςσας μαγια