Με πολλή όρεξη και καλή διάθεση πήρα τηλέφωνο τη Μάγια, για πρώτη φορά, την περασμενη Πεμπτη. Πεμπτη
Το προηγούμενο απόγευμα δεν απαντούσε στις κλήσεις, αλλά αυτήν τη φορά, απάντησε με την πρώτη. Τυπική στο τηλέφωνο, κάτι που μου αρέσει, και αυτό με έφτιαξε ακόμα περισσότερο και ανυπομονούσα για τη συνάντηση.
Της τηλεφώνησα κατά τις 17.00, για συνάντηση λίγο μετά. Αυτή μου πρότεινε συνάντηση στις 20.00, στον χώρο της κοντά στην πλατεία Αττικής.
Πήρα ταξί από τα βόρεια και όσο σκεφτόμουν την πρώτη μας συνάντηση, έκανα κάποια σενάρια στο μυαλό μου και χαμογελούσα για το πόσο καλά θα περνούσα.
Στο ύψος του Γαλατσίου, της στέλνω μήνυμα, γράφοντας ότι θα αργήσω 10-15 λεπτά και ότι θα της τηλεφωνούσα μόλις έφτανα στη διεύθυνση της.
Με τα πολλά, έφτασα και της έκανα την πρώτη κλήση. Καλά καταλάβατε, ακολούθησαν και άλλες κλήσεις.
Λοιπόν, το τηλέφωνο έγραφε 20.13, μέσα δηλαδή στην ώρα που την ενημέρωσα ότι θα φτάσω.
"Η συνδρομητής έχει το τηλέφωνο κλειστό". Ψυχρολουσία. Δοκίμασα αρκετές φορές, έτσι, μήπως ήταν στιγμιαίο το πρόβλημα, αλλά χωρίς καμία τύχη. Έχοντας δώσει 20 σχεδόν ευρώ στο ταξί και περιμένοντας περίπου μισή ώρα κάτω από τον χώρο της, έχασα κάθε ελπίδα και της έστειλα ένα μήνυμα για να το δει την επόμενη μέρα, λέγοντας της ότι έπρεπε να με ενημερωσει, εφόσον ήθελε να ακυρώσει το ραντεβού.
Ξενερωμένος 100%, αλλά καβλωμένος, είπα να περάσω από το Φυλης 104, το οποίο εμπιστεύομαι, αλλά δεν πέτυχα κοπέλα για τα γούστα που είχα κατά νου. Η σεξουαλική ψυχολογία μου έπιασε πάτο. Λέω, δεν θα μείνω άπραγος. Πήγα στο άλλο στουντιο του ομίλου, στην Κατεχάκη, και αυτό που έζησα ήταν πέραν κάθε προσδοκίας. Δεν είναι του παρόντος και δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Τουλάχιστον σώθηκε το βράδυ. Έστω έτσι ακριβά.
Μάγια, περίμενα περισσότερο επαγγελματισμό, ειδικά μετά την καλή εντύπωση που μου έκανες στο τηλέφωνο.
Αν δεν σ'αρέσουν τα αργά ραντεβού μην τα κάνεις. Αν κάτι σου προέκυψε, ενημερώνεις. Δεν είσαι μικρό κορίτσι. Αυτά φίλοι μου, καλές περιπέτειες!