Επισκέπτης
και επιδη ειναι ακομα τριτη περιμενο προτασις σας για το χρομα
τα μαυρα ειναι παντα σεξυ κοπελια
και επιδη ειναι ακομα τριτη περιμενο προτασις σας για το χρομα
αντε μεχρι δεφτερακαιδεν μπορω καθολου αυτο το σκ.Αν μπορουσες αυτο το σπεσιαλ να μου το εκανες καποια αλλη στιγμη..
Κοκκινο μαυρο οτι και να ειναι να βγαινει ευκολα για να αρχιζουν τα γαμησια!!! Χαχαχαχαχαπιστευω το κοκκινο θα ταιριαξη καλυτερα λόγω Αγ. βαλεβτινου φιλαρακι
Κοκκινο μαυρο οτι και να ειναι να βγαινει ευκολα για να αρχιζουν τα γαμησια!!! Χαχαχαχαχα
εγω να σου πω την αλήθεια θα προτιμήσω να μην φοράς τιποταασπρα κανισ?
www.sherv.net/] [/URL]Η απο σοκολατα για να τρωγεται κατι η κατι που να σκιζεται μαυρο κατα προτιμηση!!!
Ετσι και αλλιως τα εσωρουχα για λιγο είναι το κυριως πιατο μας ενδιαφερει!!!
τσεκαρε φωτος,και προγραμματα,και οτι σε βολευει κανε κινηση.Καλησπέρα αλάνια...
Πρωτάρης στο χώρο, εχω καμια 4ετία που ξέκοψα, οχι οτι ήμουν πολύ ενεργός, αλλα κυριως βριλησου πηγαινα 1-2 το μήνα κλπ
Δυστυχώς, δεν έχω εμπειρίες να δώσω γνώμες η ν διαφωτίσω,αλλα ψήνομαι να αποκτήσω και να μπω στο χωρο, μαις και γκομενς παιζουν, αλλα πολύ ακριβές μας βγαινουν!!!!
λεω να επιστρέψω μετα απ' την απραξία με την εν λογω κυρία, έχω λιώσει το φορουμ, και θελω μια milf της διπλανής πόρτας, και έχω ααδυναμία στους βύζους!!!
Λόγω εποχών, ψάχνω μαξ 60, για 1 ωρα, και σκέφτομαι για την Μάγια. Να χωθώ, τηρεί τα κριτήρια που ανέφερα λέτε????
γιατι με βαλαν σε 2ες σκέψεις κάποιοα σχολια περι εμφανισης της και σκεφτηκα μπας και παω προς μαρια55 (απόλυτη εμπιστοσυνη στο ζανρεν σε όλα )
Ευχαριστώ
Φιλε, εχω γραψει τις διαφορες μεταξυ των δυο...στα γρηγορα σου λεω να αρχισεις απο Μαγια. Την Μαρια αργοτερα.
για σας αγορια επιδη εινε παρασκευη βραδι σας πρακαλοπαλι να μου πιτε πος θελετε νασας περιμενο το σαβατοκυριακο εκτος απο το χαμογελο μου? εσορουχα? χρομα?
για σας αγορια επιδη εινε παρασκευη βραδι σας πρακαλοπαλι να μου πιτε πος θελετε νασας περιμενο το σαβατοκυριακο εκτος απο το χαμογελο μου? εσορουχα? χρομα?
να εισαι καλα χρόνια πολλα και σε σένακαλημερα αγορια χρονια πολα σε ολουσ, σιμερα να περασετε ομορφα κε σας περιμενο με πολυ εροτικη διαθεσι κε ορεξι για παιχνιδια