Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
παρακμη στο μεταξι εχεις τις ιδιες υπηρεσίες και περνας το ιδιο καλα?
που κολλάει το μετάξι ?
ναι ρε φιλε, οκ... ;)φίλτατε όλα είναι θέμα αυτοπεποίθησης
δε σε ειρωνεύομαι αλλά όπως και να είσαι μια
τέτοια γυναίκα την έχεις
Δικιο εχεις...απλα τυχαινει εγω να μην πηγαινω εκει κατω (μαλακια μου αλλα ετσι ειναι) Αρα δεν μπορω να εχω αποψη. Ομως επειδη σε διαβαζω ξερω οτι ετσι θα ειναι...και στην τελική ανάλυση, ακόμα και στο μετάξι έχω γαμήσει πολύ πιο
ωραίες από την γυναίκα στις φωτογραφίες. με -40 ευρώ
Δικιο εχεις...απλα τυχαινει εγω να μην πηγαινω εκει κατω (μαλακια μου αλλα ετσι ειναι) Αρα δεν μπορω να εχω αποψη. Ομως επειδη σε διαβαζω ξερω οτι ετσι θα ειναι...
ρε μάγκες εγώ θα το πω και ας γίνω ο "κακός" του νήματος
για να γαμήσετε την γυναίκα της φωτογραφίας πληρώνεται ή πληρώνεστε ?
δεν εμενες λιγο ακομα να το καναμε τριολολο? ;)
www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=159092]http://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=159092πριν[/URL] ρωτησεις καλο ειναι να ψαξεις και λιγο.Υπάρχει περίπτωση κάποιος συναθλητής μας εδώ να μου δώσει το τηλ.της Μάγιας??? Γιατι δε μπορώ να το βρώ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... ;)
Φιλε, γιατι γελας?Υπάρχει περίπτωση κάποιος συναθλητής μας εδώ να μου δώσει το τηλ.της Μάγιας??? Γιατι δε μπορώ να το βρώ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... ;)
Φιλε, γιατι γελας?
στο προφιλ της.www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=159092]http://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=159092[/url]Ενα τηλ.ζήτησα,χαμογελαστά και όμορφα,τίποτα παραπάνω.....!
Η απο σοκολατα για να τρωγεται κατι η κατι που να σκιζεται μαυρο κατα προτιμηση!!!γεια σας αγορεια να σας ενημεροσο οτι αυτο το σκ κε λογω της γιορτης του βαλαιντινου θα σας περιμενο φοροντας κατι special και παντα με πολυ καυλα κε χαμογελο, το κοριτσι τις διπλανης πορτας
Λίγο άσχετο αλλα εφόσον η μάγια εχει δικο της προφιλ δεν βγαινει με ροζ γραμματακια και ενδειξη call girl?
πιστευω το κοκκινο θα ταιριαξη καλυτερα λόγω Αγ. βαλεβτινου φιλαρακιΗ απο σοκολατα για να τρωγεται κατι η κατι που να σκιζεται μαυρο κατα προτιμηση!!!
Ετσι και αλλιως τα εσωρουχα για λιγο είναι το κυριως πιατο μας ενδιαφερει!!!
καιδεν μπορω καθολου αυτο το σκ.Αν μπορουσες αυτο το σπεσιαλ να μου το εκανες καποια αλλη στιγμη..γεια σας αγορεια να σας ενημεροσο οτι αυτο το σκ κε λογω της γιορτης του βαλαιντινου θα σας περιμενο φοροντας κατι special και παντα με πολυ καυλα κε χαμογελο, το κοριτσι τις διπλανης πορτας