Αναστοχαζόμενος τη συζήτησή μου με τη Μάγια και τις αρκετά ιδιαίτερες ερωτήσεις που κάνω (θα αναφέρω τις πληροφορίες στο θρεντ "Αμεα και μασατζίδικα") κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν παίζει να θολώσω τα νερά σχετικά με την ταυτοποίησή μου, ενώ η ιντερνετική αυτοκλονοποίησή μου πάλι δεν θα με σώσει από την ταυτοποίηση. Επί του ζητήματος λοιπόν, με χαρά θα προσφέρω τα της ενημέρωσης. Η Μάγια:
-είναι βαμμένη καστανόξανθη, άνω του 1,70, πέριξ των 35 ετών, δέρμα όχι πολύ σφιχτό, στήθος 2ράκι, μεγαλούτσικα (όχι άσχημα για τα γούστα μου)οπίσθια, βάφεται αρκετά, ήταν ντυμένη θηλυκά κάζουαλ και φορά μπόλικα ιδιωτικά τρικ-τρικ που λέει κι ο ΤΑΚΜΑΝ (δηλαδή βραχιόλια,σκουλαρίκια, ρολόι, μενταγιόν κτλ). Η φωνή της είναι βραχνή και όχι σέξι για τα γούστα μου. Στο τηλέφωνο λοιπόν για κάποιον που δεν την ξέρει μπορεί να μην δοθεί κι η καλύτερη εντύπωση. Μην μασήσετε!
-κάνει πολύ καλό μασάζ και ασχολείται ειλικρινά και ευδιάθετα με τα ταλαιπωρημένα και μη κορμιά. Στο σεξ είναι αρκετά συμμετοχική και παρέχει ελεύθερο στοματικό σε όποιον το ζητήσει χωρίς έξτρα χρέωση. Για πρωκτικό δεν ρώτησα.
-φέρει μαζί της ιατρικές εξετάσεις
-το κόστος ανέρχεται στα 60 ευρά (μασάζ και ολοκληρωμένη πράξη) και η συνεδρία διαρκεί 1 γεμάτη ώρα
-ως έδρα χρησιμοποιεί την Καλλιθέα. Αν το χοτέλ ή το σπίτι βρίσκονται μακριά (μένω σε προάστιο κοντά στο κέντρο) βάλτε στο κόστος άλλα 10 ευρά για το ταξί. Άρα 70 ευρά σε αυτήν την περίπτωση. Τώρα αν πάει άμεσα σε άλλο ραντεβού πχ. από Παγκράτι στην Καισαριανή, λογικά δεν χρεώνει το ταξί. Τελοσπάντων αυτό το συζητάτε και στο τηλέφωνο
-τέλος, στόχος της είναι να ανοίξει δικό της χώρο στην Καλλιθέα όπου θα εργάζεται μόνη και θα παρέχει αυτές τις υπηρεσίες με 60 ευρά.
-υποκειμενική συνολική αποτίμηση: Ναι, αξίζει.