Επί της ουσίας, δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα να πάρει μια δουλειά στον ΟΤΕ η κόρη του Μαγγίνα και του κάθε επώνυμου πολιτικού. Στο κάτω - κάτω αυτά τα παιδιά δεν μπορεί να είναι "στιγματισμένα" επειδή είναι παιδιά του κάθε Μαγγίνα. Και σιγά τη θέση δηλαδή, 7-μηνη σύμβαση (κάτι σαν το θέση χωρίς μέλλον που λέει και ο συναγωνιστής pisohistis), καθώς με τις 7-μηνες συμβάσεις δεν κατωχυρώνεις δικαίωμα ανενέωσης και επέκτασης σύμβασης (αυτό γίνεται με ετήσιες και κάτι 7-μηνα και 8-μηνα τα τρώει η μαρμάγκα).
Και πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας είναι αν δεν μπορεί να διαχειριστή επικοινωνιακά τα ζητήματα που προκύπτουν, σαν το συγκεκριμένο, που ενώ είναι απλά, κάποιοι τα κάνουν βουνά, για να πλήτουν το προφίλ του Μαγγίνα (που λόγω κυβερνητικής θέσης τον θέλουν αυτή την περίοδο ευάλωτο, τώρα που μπαίνει προς συζήτηση το ασφαλιστικό)αλλά εν διαρκή κινήση και της κυβέρνησης, κρυβόμενοι πίσω από το δάχτυλό της ή αυτοικανοποιούμενοι για δικούς τους λόγους ή πράττοντας κατ εντολή για να εξυπηρετήσουν άλλα συμφέροντα ή δεν ξέρω για ποιούς λόγους άλλους.
Το θέμα είναι τι κάνουμε, όσο παραμένουν ενεργές και ανάμεσά μας, άρρωστες ψυχές σαν του συγκεκριμένου aims (αν όντως αισθάνεται έτσι και δεν το κάνει για να επιδιώξει το αντίθετο, ως προβοκάτορας).
Αυτό είναι το ζήτημα σύντροφοι.
Και όσο η κοινωνία δεν βλέπει με αριστερή διάθεση τα πράγματα, με αναλογική ισότητα, με δημοκρατία σκέψης και έκφρασης, χωρίς υστερίες, χωρίς κλισέ, χωρίς δήθεν, τότε θα τα τρώμε στη μάπα όλα.
Δεν εννοώ βέβαια κλισαρισμένους αριστερούς τύπου Παπαρήγα, άντε και Αλαβάνου. Ούτε Αριστερούς του σωλήνα σαν το νεανικό δημιούργημα της εποχής (Τσίπρα νομίζω τον λένε). Άλλη αριστερά χεριάζεται η κοινωνία μας, αλλά δυστυχώς κι αυτοί που επιβιβάζονται να πιλοτάρουν το σκάφος αυτής της άλλης αριστεράς, σύντομα ανακαλύπτουν το βάζο με το μέλι και γίνονται και οι ίδιοι τμήμα του συστήματος. Οπότε βράσε ρύζι.
Μαγγανοπήγαδο και αν θέλετε...Μαγγινοπήγαδο.
Μάτς, αγαπημένοι μου...!!!