Νέα

Μαγγίνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αφίσες θα κόλαγε το παλικάρι. Για παραπάνω δεν τον κόβω ικανό, αν κρίνουμε με βάση τα όσα γράφει.
Άντε το πολύ να φτιάχνε και τον καφέ ή να άναβε το τσιγάρο κανενός πολιτευτή.
ακομη υπαρχουν αφικολλητες; τι μου θυμησες τωρα.ωραια χρονια, αν επεφτε και καμια ψιλη :jerking: :jerking: :jerking:.
παντως το πιο ενδιαφερον επαγγελμα, με το αζημιωτο παντα, κανει αυτος που γεμιζει το νερο στον ομιλητη στη βουλη.τι βισμα να εχει αυτος;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ειναι καλύτερα κλητήρας και ασφάλεια δημοσίου παρά δήμαρχος και ανασφάλεια οπως εσύ

Μεταξύ μας, αν κρίνω από το βάθος της ... πολιτικής σου σκέψης ( ; ), δεν φαίνεται να έχεις και προσόντα για τίποτα καλύτερο...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μεταξύ μας, αν κρίνω από το βάθος της ... πολιτικής σου σκέψης ( ; ), δεν φαίνεται να έχεις και προσόντα για τίποτα καλύτερο...

Είσαι υπεραισιόδοξος όταν αναφέρεις τη λέξη "πολιτική" πριν τη "σκέψη"

Προσωπικά αμφισβητώ και την ικανότητα σκέψης του εν λόγω

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Χμ...σκεπτόμενος ή όχι, βαθιά σκεπτόμενος ή όχι....

Αδιάφορο. Στην τελική η ψήφος του μετράει όσο και η δική σας.

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
δεν σου φταίω εγώ εαν το κόμμα σου δεν έκανε το ίδιο με εσένα.Εγώ προσέφερα και κέρδισα.Εσυ μάλλον προσέφερες και έχασες.Διάλεξες λάθος πλευρά αγαπητέ μου.Περαστικά

Και τώρα ρε φίλε, έχεις την εντύπωση ότι κάνεις διαφήμιση ή δυσφήμιση στο κόμμα σου ?
Λίγο μυαλό δεν έχεις..?

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1

Ερωτήσεις προς aims :
1. Μήπως έφαγες κανά τυρί, με τίποτα στέιτζ και νομίζεις ότι σε διόρισαν ?
2. Μήπως είσαι όψιμος νεοδημοκράτης της μετά 1995 εποχής? Γιατί αυτοί που έδωσαν τη μάχη για να γίνει κυβέρνηση το κόμμα τους και "γαμήθηκαν" την περίοδο 1980-1990, γία να έλθουν όψιμα παιδάκια σαν κι εσένα και να λένε τέτοιες μαλακίες, σε διαβάζουν και κουνούν  κεφάλι φιλαράκι.
3. Μήπως είσαι κανάς ΠΑΣΟΚος προβοκάτορας?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ερωτήσεις προς aims :
2. Μήπως είσαι όψιμος νεοδημοκράτης της μετά 1995 εποχής? Γιατί αυτοί που έδωσαν τη μάχη για να γίνει κυβέρνηση το κόμμα τους και "γαμήθηκαν" την περίοδο 1980-1990, γία να έλθουν όψιμα παιδάκια σαν κι εσένα και να λένε τέτοιες μαλακίες, σε διαβάζουν και κουνούν  κεφάλι φιλαράκι.
Και σταματήσαμε να την ψηφίζουμε κιόλας νέοι, γέροι και παιδιά  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ουστ!!!!!!!!!!!!!!!!!

aims

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
σκάστε απο την ζήλια σας κουφάλες!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Άστον βρε sony, άστον.
Κάποιος οφείλει να μας υπενθυμίζει τα χάλια του Γιουνανιστάν μας που και που.

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1

Ήδη σε μουτζώνουν και οι Νεοδημοκράτες για τις μαλακίες σου...
Και προφανώς δεν είσαι Νεοδημοκράτης...
Ένα χαζοπαίδι είσαι, που εκμεταλευόμενος την ανωνυμία που σου προσφέρει το σάιτ, βγήκες νυχτάτικα να "ξεδώσεις".
Υπάρχουν και γκόμενες ξέρεις γι αυτή τη δουλειά. Γκο-με-νες, την ξέρεις τη λέξη ? Ή μήπως είσαι από άλλο ανέκδοτο κοπέλα μου ?
Αν επιμένεις όμως συνέχισε...
Αυτοξευτελίζεσαι υπαλληλάκο μου.
Που νομίζεις ότι βολεύτηκες και αν σου πουν το πρωί να κεράσεις καμιά τυρόπιτα σε πιάνει κρύος ιδρώτας!!!
Άντε ρε να παίξεις πουθενά αλλού.
Κάτι τέτοιου σαν κι εσένα και με τους σημερινούς και με τους προηγούμενους, έκαναν τον κόσμο να αηδιάσει με την πολιτική.
Ούστ ρε κομπλεξική παλιολουμπίνα.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
71.600
Πόντοι
12.056
Σπινε θεε παρε την ΠΑΕ  :rockon: :rockon: :rockon:

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Πέστε ρε κάτι άλλο.
Τον παλιομα....., πάνω που είχα ξεκινήσει να γράφω το β' μέρος της ιστορίας, μου άλλαξε το "μουντ".
Έχουμε τον aims να μας λέει τα δικά του, έχουμε και τις άλλες τις ξεφτυλισμένες (Παρί και Σεβίλη) και δέσαμε βραδυάτικα εδώ στα ξένα.
Θα βγώ για να δροσίσω με την ανάσα μου, κανένα ιδρωμένο από γκάβλα λαιμό για να ξεδώσω.
Και για να ευχαριστήσω τους άγγελους της ηδονής και τις νεράιδες τής αγοραίας γκάβλας, που δεν έγινα νέρντς τύπου aims.
Θα κάνω και μια θυσία προς τιμή τους. Ηδονική και παραφύση...

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Σεβίλλη  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: μη μου το θυμίζεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom