[size=10pt]Την παπακώστα άνετα την κάρφωνα.[/size]
Και εγώ το ίδιο.
Και με βρίζει η παρέα μου που το λέω, και δε καταλαβαίνω γιατί.
Η σκηνή που με φτιάνει είναι την ώρα του καρφώματος να μη σταματάει την πάρλα.....
[size=10pt]Την παπακώστα άνετα την κάρφωνα.[/size]
Και εγώ το ίδιο.
Και με βρίζει η παρέα μου που το λέω, και δε καταλαβαίνω γιατί.
Η σκηνή που με φτιάνει είναι την ώρα του καρφώματος να μη σταματάει την πάρλα.....
[size=10pt]....το μικρότερο ημερομίσθιο που δίνω είναι 50 ευρώ και να μην αναφέρω και κάτι άλλες παροχές.[/size]
και για ct και ότι άλλο κυκλοφορεί βλέπεις στα δίκτυα είναι καλά τα λεφτά ειδικά στα οπτικά.Ti? Στα 25 km καλώδιο που βάζουν τους δίνεις κουπόνι για CT?
Δηλαδή τώρα θα αρχίσουν να βγάζουν τα άπλυτα της Πετραλιά στη φόρα?
Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι κάποιοι γνωρίζουν τις βρωμιές ανθρώπων που έχουν σημαντικά πόστα και τις αποκαλύπτουν ΜΟΝΟ όταν "πρέπει"...δηλαδή όταν θέλουν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους ή τα συμφέροντα άλλων!
Αυτοί είναι εξίσου συμμέτοχοι στην σαπίλα...και επικίνδυνοι!
Φίλε άσε τον χατζιδάκη εκεί που είναι.Δεν τον κουνάει κανένας αυτόν.Να μου το θυμάσε.Μετά τον Μαγγίνα,σειρά έχει ο Χατζηδάκης.Άντε να τελειώνουμε και με αυτόν...Ωραίο το σλόγκαν πάντως του Κωστάκη "Σεμνά και ταπεινά".Ε ναι,όταν κλέβεις το παγκάρι της Εκκλησίας,να μην είσαι και με τον πούτσο έξω,δεν κάνει.Και όταν φεύγεις με τα κλοπιμαία,κάνε και τον σταυρό σου!Οι ΝΔημοκράτες,σε 4 χρόνια έχουν φάει ότι οι ΠΑΣΟΚοι σε 20 (όχι σερί βέβαια,μεσολάβησε και η Αγία οικογένεια από τα Χανιά!)!!!
Καλά,αυτός ο Μητσοτάκης τζούνιορ τι μυαλό έχει;Κανονικά έπρεπε να γίνει τώρα πρωθυπουργός.Έχει και φοβερές πληροφορίες ο άτιμος.Λες και δεν υπηρετούσε στην 111 Π.Μ αλλά στην τότε ΚΥΠ...Έδειραν οι εργαζόμενοι τους ορκωτούς λογιστές είπε.Και βγήκε μετά η ίδια η εταιρεία και είπε "δεν κάναμε έλεγχο"
Αλλά περισσότερο μου αρέσουν οι ψηφοφόροι της ΝΔ."Είμαστε κόμμα του μεσαίου χώρου" έλεγε ο Κωστάκης,και τους ψήφιζαν τα ζώα.Έρχεται τώρα ο Μαγγίνας (μήπως βγάζει και ριζόγαλα;Είχα δει στο super market!)και λέει "δουλέψτε περισσότερο να πάρετε λιγότερα".Ε ναι ρε κορόιδα,του μεσαίου χώρου είναι.Μάλλον του μεσαίου δαχτύλου εννοούσε ο Κωστάκης
Κάηκε η Ελλάδα,65 άτομα πέθαναν στις φωτιές,ο Στρατηγός άνεμος έφταιγε.Πήγαν μετά τα κορόιδα και ψήφισαν Κωστάκη...Ε ρε βλάκες.1% έπρεπε να είχε πάρει να μείνει κι έξω από τη Βουλή.Αλλά με τι μυαλό;Το έχουν χάσει από την πείνα και από τους πολλούς λογ/σμούς των πιστωτικών καρτών...
Γιατί ήταν τρομερό κέρδος?Α! και ξεχασα να πω οτι επειδη εχοντας αδερφο πατερα και μανα στην δεη να ξερετε οτι αυτο που εγινε το σαββατα με το 15 λεπτο κατεβασμα του γενικου ηταν τρομερο κερδος γιατ ην δεη και οχι χασουρα οπως νομιζουν μερικοι. δηλαδη με λιγα λογια καλο τους κανεμε μαγγες
Ε,ρε τζάμπα ρεύμα!!...εχοντας αδερφο πατερα και μανα στην δεη ....