Επισκέπτης
αφού όλο το σύστημα που υπηρετούν τα δυο μεγάλα κόμματα είναι σάπιο.εγω δεν αντιλεγω,ΝΑ ΦΥΓΕΙ ..
Αλλα γιατι δεν ΦΕΥΓΕΙ ΟΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?αφου οποιον βαζει τα ιδια κ χειροτερα ειναι!!
αφού όλο το σύστημα που υπηρετούν τα δυο μεγάλα κόμματα είναι σάπιο.εγω δεν αντιλεγω,ΝΑ ΦΥΓΕΙ ..
Αλλα γιατι δεν ΦΕΥΓΕΙ ΟΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?αφου οποιον βαζει τα ιδια κ χειροτερα ειναι!!
ας κάτσει ένας και να μου πει ξέρεις κάτι εγώ ψηφίζω ΝΔ ας πούμε και να γαμηθεί το ΚΚΕ να μού πεί όμως ξέρεις αυτό το είπα γιατί έκατσα κάτω σκέφτηκα διάβασα έκρινα τι λέει το ένα κόμμα τι λέει το άλλο και έβγαλα αυτό το συμπέρασμα κανείς δεν το έχει πει όλοι όσοι είναι υπέρ των κομμάτων εξουσίας μόνο βρισιές και τίποτε άλλο.ναι δεν φταινε αυτοι ομως..ΑΥΤΟΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ..ΣΑΠΙΟΙ..ο κοσμος φτιαει που ψηφιζει σαπιους κ μετα κοβει τα χέρια του κ κανει πορείες..
Ειναι υπερ γιατι ετσι τους εμαθαν απο το σπιτι.στην ελλαδα κληρονομεις κ το κομμα του μπαμπα κ της μαμας ..ας κάτσει ένας και να μου πει ξέρεις κάτι εγώ ψηφίζω ΝΔ ας πούμε και να γαμηθεί το ΚΚΕ να μού πεί όμως ξέρεις αυτό το είπα γιατί έκατσα κάτω σκέφτηκα διάβασα έκρινα τι λέει το ένα κόμμα τι λέει το άλλο και έβγαλα αυτό το συμπέρασμα κανείς δεν το έχει πει όλοι όσοι είναι υπέρ των κομμάτων εξουσίας μόνο βρισιές και τίποτε άλλο.
και όχι μόνο αυτό ακούνε την πουτάνα την τηλεόραση τους καλοπληρωμένους δημοσιογράφους τα τσιράκια του Λάτση του Βαρδινογιάννη του Λαμπράκη του Μπόμπολα και παίρνουν γραμμή και εγώ ένα τους ρωτάω που πάτε ρε καραμήτροιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τα ίδια συμφέροντα έχεται με αυτούς παπάρια φωνή βοώντος εν τη ερήμο.Ειναι υπερ γιατι ετσι τους εμαθαν απο το σπιτι.στην ελλαδα κληρονομεις κ το κομμα του μπαμπα κ της μαμας ..
δεν είπα ψηφίστε Παπαρήγα σκεφτείτε και ψηφίστε αυτό που δεν σας πληγώνει.Ξυπνήστε ρε καραμήτροι κ ψηφίστε Παπαρήγα...
ας κάτσει ένας και να μου πει ξέρεις κάτι εγώ ψηφίζω ΝΔ ας πούμε και να γαμηθεί το ΚΚΕ να μού πεί όμως ξέρεις αυτό το είπα γιατί έκατσα κάτω σκέφτηκα διάβασα έκρινα τι λέει το ένα κόμμα τι λέει το άλλο και έβγαλα αυτό το συμπέρασμα κανείς δεν το έχει πει όλοι όσοι είναι υπέρ των κομμάτων εξουσίας μόνο βρισιές και τίποτε άλλο.
να ψηφίσεις τον εαυτό σου να αγωνιστής να απαιτήσεις αυτό που σου ανήκει και όχι κάθε 3 με 4 χρόνια ένα φάκελο στην κάλπη και μετά καναπέ.Μην ψηφίζετε τπτ, οι μεγάλοι υπόσχονται οτι θέλουν κ οι μικροί θαυματα αφού ξέρουν ότι δεν θα κυβερνήσουν ποτέ. Λιγούρια είναι όλοι τους αφού ψοφάνε για χρήμα.
όχι φίλε μου κάνεις λάθος αυτά που αμείβεσαι είναι λίγα μπροστά σε αυτά που σε κλέβει το αφεντικό σου αλλά και αυτά που σου κλέβει αυτό το κράτος με φόρους δεν στα ανταποδίδει αλλά τα παντελονιάζουν τα λαμόγια.Οι αγώνες αρίων είναι γ αυτούς που έχουν ελεύθερο χρόνο κ δεν κουράζονται πολύ(βλέπε συνδικαλιστές, ιδ. υπάλληλοι κλπ). Εγώ έχω μάθει να δουλεύω να αμοίβομαι σύμφωνα με την μόρφωση μου κ με τον κόπο μου. Εαν ήθελα περισσότερα χρήματα ας έστρωνα τον κώλο να διαβάσω όταν έπρεπε. Δεν μου φταίει κανένας άλλος. Κάποιες αποφάσεις μπορεί να μας φαίνονται σκληρές, αλλά αν το σκεφτείς ψυχρά μάλλον εκεί θα κατέληγες κ εσύ.
Οι αγώνες αρίων είναι γ αυτούς που έχουν ελεύθερο χρόνο κ δεν κουράζονται πολύ(βλέπε συνδικαλιστές, ιδ. υπάλληλοι κλπ). Εγώ έχω μάθει να δουλεύω να αμοίβομαι σύμφωνα με την μόρφωση μου κ με τον κόπο μου. Εαν ήθελα περισσότερα χρήματα ας έστρωνα τον κώλο να διαβάσω όταν έπρεπε. Δεν μου φταίει κανένας άλλος. Κάποιες αποφάσεις μπορεί να μας φαίνονται σκληρές, αλλά αν το σκεφτείς ψυχρά μάλλον εκεί θα κατέληγες κ εσύ.
Τομμάσο δεν κλαίγομαι απλά ξέρω τι μου γίνεται. Αλλά για πείτε εαν είχατε μία επιχείρηση κ τσεπώνατε 5 χιλ. το μήνα π.χ. θα δίνατε κ από πέντε κ στους υπαλλήλους ή θα τα διαιρούσατε να πέρνουν όλοι τα ίδια χρήματα????
Στο κάτω κάτω για να στήσεις μία επιχείρηση το αφεντικό παίρνει δάνεια για να την φτιάξει, παίρνει διάφορα ρίσκα για να επιβιώσει άρα κ αυτός δικαιούται να παίρνει τα περισσότερα. Μην είστε προκατελλημένοι οτι όλοι κλέβουν γιατί κάποιοι απ αυτούς δεν κοιμούντε τα βράδια από το άγχος για το τι θα τους ξημερώσει.
Το κράτος ξέρουμε οτι κλέβει, είναι αποδεδειγμένο αλλά σκεφτείτε πόσοι από τους συμπολίτες μας δεν κάνουν το ίδιο πλασαρωντάς μας ληγμένα τρόφιμα κ ένα σωρό άλλες μαιμουδιές για να βγάλουν λίγα χρήματα παραπάνω. Οπότε σκεφτείτε τις μαιμούδες τις βουλής οπού εκεί παίζεται χοντρό χρήμα...