Νέα

Μαγγίνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ναι δεν φταινε αυτοι ομως..ΑΥΤΟΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ..ΣΑΠΙΟΙ..ο κοσμος φτιαει που ψηφιζει σαπιους κ μετα κοβει τα χέρια του κ κανει πορείες..

Επισκέπτης
ναι δεν φταινε αυτοι ομως..ΑΥΤΟΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ..ΣΑΠΙΟΙ..ο κοσμος φτιαει που ψηφιζει σαπιους κ μετα κοβει τα χέρια του κ κανει πορείες..
ας κάτσει ένας και να μου πει ξέρεις κάτι εγώ ψηφίζω ΝΔ ας πούμε και να γαμηθεί το ΚΚΕ να μού πεί όμως ξέρεις αυτό το είπα γιατί έκατσα κάτω σκέφτηκα διάβασα έκρινα τι λέει το ένα κόμμα τι λέει το άλλο και έβγαλα αυτό το συμπέρασμα κανείς δεν το έχει πει όλοι όσοι  είναι υπέρ των κομμάτων εξουσίας μόνο βρισιές και τίποτε άλλο.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ας κάτσει ένας και να μου πει ξέρεις κάτι εγώ ψηφίζω ΝΔ ας πούμε και να γαμηθεί το ΚΚΕ να μού πεί όμως ξέρεις αυτό το είπα γιατί έκατσα κάτω σκέφτηκα διάβασα έκρινα τι λέει το ένα κόμμα τι λέει το άλλο και έβγαλα αυτό το συμπέρασμα κανείς δεν το έχει πει όλοι όσοι  είναι υπέρ των κομμάτων εξουσίας μόνο βρισιές και τίποτε άλλο.
Ειναι υπερ γιατι ετσι τους εμαθαν απο το σπιτι.στην ελλαδα κληρονομεις κ το κομμα του μπαμπα κ της μαμας ..

Επισκέπτης
έκατσε ένας εδώ μέσα και να σκεφτεί μια φορά και να πει καλά αυτός ο μαλάκας ο Αρίωνας τι βιολί βαράει μαζόχα είναι και επιμένει εκεί παπάρια κανείς ποτέ δεν με ρώτησε να μου στείλει ένα μήνυμα να ρωτήσει γιατί πιστεύω εκεί που πιστεύω έστω από περιέργεια κανείς!!!!!!!!!!!!!!!!μια ζωή ντουβάρια.

Επισκέπτης
Ειναι υπερ γιατι ετσι τους εμαθαν απο το σπιτι.στην ελλαδα κληρονομεις κ το κομμα του μπαμπα κ της μαμας ..
και όχι μόνο αυτό ακούνε την πουτάνα την τηλεόραση τους καλοπληρωμένους δημοσιογράφους τα τσιράκια του Λάτση του Βαρδινογιάννη του Λαμπράκη του Μπόμπολα και παίρνουν γραμμή και εγώ ένα τους ρωτάω που πάτε ρε καραμήτροιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τα ίδια συμφέροντα έχεται με αυτούς παπάρια φωνή βοώντος εν τη ερήμο.
ξυπνήστε ρε καραμήτροιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Ξυπνήστε ρε καραμήτροι κ ψηφίστε Παπαρήγα... :jerking: :jerking:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

Πολυ απλά .. Δεν σκέφτονται οταν ψηφιζουν. ;)

Ομως ειναι και αναμενομενο Αριωνα.

Πάντα οι κυβερνησεις θελουν τον λαο αμορφωτο και απελπισμενο.  ;)

Γιατι οταν ο λαος ειναι απελπισμενος αρχιζει και τα εξομοιωνει ολα

και λεει..δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι ..
ας ψηφισω Νδ και αν με διορισουν

με διορισαν. :(

Αν ομως ηταν γερός στα ποδια του,μορφωμενος,και διαβασμενος δεν θα ψηφιζε ουτε Νεα

Δημοκρατια,αλλα ουτε και Πασοκ.

Θα πιστευε οτι ναι ,μπορει να ζησει καλυτερα και να αλλαξει θετικα τον κοσμο που ζει. ;)

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Μην ψηφίζετε τπτ, οι μεγάλοι υπόσχονται οτι θέλουν κ οι μικροί θαυματα αφού ξέρουν ότι δεν θα κυβερνήσουν ποτέ. Λιγούρια είναι όλοι τους αφού ψοφάνε για χρήμα.

Επισκέπτης
Μην ψηφίζετε τπτ, οι μεγάλοι υπόσχονται οτι θέλουν κ οι μικροί θαυματα αφού ξέρουν ότι δεν θα κυβερνήσουν ποτέ. Λιγούρια είναι όλοι τους αφού ψοφάνε για χρήμα.
να ψηφίσεις τον εαυτό σου να αγωνιστής να απαιτήσεις αυτό που σου ανήκει και όχι κάθε 3 με 4 χρόνια ένα φάκελο στην κάλπη και μετά καναπέ.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Οι αγώνες αρίων είναι γ αυτούς που έχουν ελεύθερο χρόνο κ δεν κουράζονται πολύ(βλέπε συνδικαλιστές, ιδ. υπάλληλοι κλπ). Εγώ έχω μάθει να δουλεύω να αμοίβομαι σύμφωνα με την μόρφωση μου κ με τον κόπο μου. Εαν ήθελα περισσότερα χρήματα ας έστρωνα τον κώλο να διαβάσω όταν έπρεπε. Δεν μου φταίει κανένας άλλος. Κάποιες αποφάσεις μπορεί να μας φαίνονται σκληρές, αλλά αν το σκεφτείς ψυχρά μάλλον εκεί θα κατέληγες κ εσύ.

Επισκέπτης
Οι αγώνες αρίων είναι γ αυτούς που έχουν ελεύθερο χρόνο κ δεν κουράζονται πολύ(βλέπε συνδικαλιστές, ιδ. υπάλληλοι κλπ). Εγώ έχω μάθει να δουλεύω να αμοίβομαι σύμφωνα με την μόρφωση μου κ με τον κόπο μου. Εαν ήθελα περισσότερα χρήματα ας έστρωνα τον κώλο να διαβάσω όταν έπρεπε. Δεν μου φταίει κανένας άλλος. Κάποιες αποφάσεις μπορεί να μας φαίνονται σκληρές, αλλά αν το σκεφτείς ψυχρά μάλλον εκεί θα κατέληγες κ εσύ.
όχι φίλε μου κάνεις λάθος αυτά που αμείβεσαι είναι λίγα μπροστά σε αυτά που σε κλέβει το αφεντικό σου αλλά και αυτά που σου κλέβει αυτό το κράτος με φόρους δεν στα ανταποδίδει αλλά τα παντελονιάζουν τα λαμόγια. 

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

Οταν αρχισεις να συνηδητοποιεις οτι ο μισθος σου δεν ειναι φυσιολογικο να ειναι τοσο χαμηλος

ανεξαρτητως αν εχει βγαλει παν/μιο ή οχι, τοτε θα καταλαβεις το μεγεθος της εκμεταλλευσης.

Γιατι οτι σου πασαρουν στην Ελλαδα για μισθο δεν παει να πει οτι ειναι και φυσιολογικο..
;)
Κοιτα τους μισθους και ιδιαιτερα τον τομεα ασφαλιση σε 2 χωρες

Γαλλια και Αγγλια.

Θα καταλαβεις πολλα.. ;)

Αγωνας χρειαζεται,οχι κλάψιμο της μοιρας. ;)

Επισκέπτης
στον αγώνα ενωμένοι ας μην λείψει κανείς.................

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Τομμάσο δεν κλαίγομαι απλά ξέρω τι μου γίνεται. Αλλά για πείτε εαν είχατε μία επιχείρηση κ τσεπώνατε 5 χιλ. το μήνα π.χ. θα δίνατε κ από πέντε κ στους υπαλλήλους ή θα τα διαιρούσατε να πέρνουν όλοι τα ίδια χρήματα????
Στο κάτω κάτω για να στήσεις μία επιχείρηση το αφεντικό παίρνει δάνεια για να την φτιάξει, παίρνει διάφορα ρίσκα για να επιβιώσει άρα κ αυτός δικαιούται να παίρνει τα περισσότερα. Μην είστε προκατελλημένοι οτι όλοι κλέβουν γιατί κάποιοι απ αυτούς δεν κοιμούντε τα βράδια από το άγχος για το τι θα τους ξημερώσει.
Το κράτος ξέρουμε οτι κλέβει, είναι αποδεδειγμένο αλλά σκεφτείτε πόσοι από τους συμπολίτες μας δεν κάνουν το ίδιο πλασαρωντάς μας ληγμένα τρόφιμα κ ένα σωρό άλλες μαιμουδιές για να βγάλουν λίγα χρήματα παραπάνω. Οπότε σκεφτείτε τις μαιμούδες τις βουλής οπού εκεί παίζεται χοντρό χρήμα...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Τομμάσο δεν κλαίγομαι απλά ξέρω τι μου γίνεται. Αλλά για πείτε εαν είχατε μία επιχείρηση κ τσεπώνατε 5 χιλ. το μήνα π.χ. θα δίνατε κ από πέντε κ στους υπαλλήλους ή θα τα διαιρούσατε να πέρνουν όλοι τα ίδια χρήματα????
Στο κάτω κάτω για να στήσεις μία επιχείρηση το αφεντικό παίρνει δάνεια για να την φτιάξει, παίρνει διάφορα ρίσκα για να επιβιώσει άρα κ αυτός δικαιούται να παίρνει τα περισσότερα. Μην είστε προκατελλημένοι οτι όλοι κλέβουν γιατί κάποιοι απ αυτούς δεν κοιμούντε τα βράδια από το άγχος για το τι θα τους ξημερώσει.
Το κράτος ξέρουμε οτι κλέβει, είναι αποδεδειγμένο αλλά σκεφτείτε πόσοι από τους συμπολίτες μας δεν κάνουν το ίδιο πλασαρωντάς μας ληγμένα τρόφιμα κ ένα σωρό άλλες μαιμουδιές για να βγάλουν λίγα χρήματα παραπάνω. Οπότε σκεφτείτε τις μαιμούδες τις βουλής οπού εκεί παίζεται χοντρό χρήμα...

Ναι Αυτο που αναφερεις εχει ηδη γινει.

Ενας επιχειρηματιας στην Ιταλια δεχθηκε μια μερα αιτημα αυξησης απο τους υπαλληλους του.

Εκανε λοιπον το εξης.Εζησε δοκιμαστικα για 1 μηνα με το μισθο ενος υπαλληλου.

Μετα ζητησε συγνωμη στους υπαλληλους που το σκεφτηκε εστω για μια στιγμη

και τους εδωσε γενναια αυξηση.

Σημερα οι υπαλληλοι αυτοι ειναι οι πιο υψηλα αμοιβομενοι

εργαζομενοι σοκολατοπιοιας στην Ιταλια.. ;) ;)

Υγ.Το εδειξε στις ειδησεις σton alpha πριν απο 2 μηνες ;)

Επισκέπτης
υπήρχε εταιρεία που έβγαζε απορρυπαντικά πιάτων μια από της ποιο γνωστές το αφεντικό ήταν ΚΚΕ και τα πλεονάζοντα κέρδη τα μοίραζε στους εργαζόμενους.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Εσύ θα το έκανες???? Όσο αφορά εμένα δεν θα το έκανα, μπορεί να έδινα καλούς μισθούς όσο μπορούσα να το πιέσω στα όρια αλλά "γενναίους" μισθούς οπως τουλάχιστον μπορώ να αντιληφθώ από τα γραφομενά σου με τπτ. Μην ξεχνάς ότι μία μικρομεσαία επιχείρηση στο Ελλαντα(...) το κράτος την ξεζουμίζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom