Νέα

Μαγγίνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εσύ θα το έκανες???? Όσο αφορά εμένα δεν θα το έκανα, μπορεί να έδινα καλούς μισθούς όσο μπορούσα να το πιέσω στα όρια αλλά "γενναίους" μισθούς οπως τουλάχιστον μπορώ να αντιληφθώ από τα γραφομενά σου με τπτ. Μην ξεχνάς ότι μία μικρομεσαία επιχείρηση στο Ελλαντα(...) το κράτος την ξεζουμίζει.
εγώ είμαι ελ επαγγελματίας τα παλικάρια που εργάζοντε σε εμένα είναι κυρίως ηλεκτρολόγοι κάνω κατασκευές δικτύων δομημένης καλωδίωσης και το μικρότερο ημερομίσθιο που δίνω είναι 50 ευρώ και να μην αναφέρω και κάτι άλλες παροχές.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Εσύ θα το έκανες???? Όσο αφορά εμένα δεν θα το έκανα, μπορεί να έδινα καλούς μισθούς όσο μπορούσα να το πιέσω στα όρια αλλά "γενναίους" μισθούς οπως τουλάχιστον μπορώ να αντιληφθώ από τα γραφομενά σου με τπτ. Μην ξεχνάς ότι μία μικρομεσαία επιχείρηση στο Ελλαντα(...) το κράτος την ξεζουμίζει.

Αφου εσυ δεν θα το εκανες ,μην παραπονιεσαι που δεν σου δινουν παραπανω μισθο.

Εγω φυσικα και θα το εκανα.

1)Γιατι θα θελω οι εργαζομενοι μου να εχουν ποιοτητα ζωης

κατι που αναποφευκτα θα φερει αυξηση της παραγωγικοτητας και κινητρα για να εχεις ορεξη στη

δουλεια.

Και το σημαντικοτερο να κανεις την δουλεια σωστα και με μερακι. ;)

Η επιχειρηση ειναι οι εργαζομενοι.

Οποιος επιχειρηματιας το ξεχνα αυτο χανει και την επιχειρηση ;)

Επισκέπτης
φίλοι μου σας λέω καλή νύχτα τα λέμε το πρωί με όποιον είναι μέσα.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Είδες να γράφω κάπου ότι έκανα παράπονα???? Θα έκανα κ κάτι άλλο όμως, εαν εβγαζα 5 χιλ το μήνα ευχαρίστως να έπαιρναν κ οι υπόλοιποι εργαζόμενοι το ίδιο ποσο αρκεί να πλήρωναν κ αυτοί τα 500 χιλ από δάνειο καθώς κ τα υπόλοιπα έξοδα που έχει μία επιχείρηση.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Είδες να γράφω κάπου ότι έκανα παράπονα???? Θα έκανα κ κάτι άλλο όμως, εαν εβγαζα 5 χιλ το μήνα ευχαρίστως να έπαιρναν κ οι υπόλοιποι εργαζόμενοι το ίδιο ποσο αρκεί να πλήρωναν κ αυτοί τα 500 χιλ από δάνειο καθώς κ τα υπόλοιπα έξοδα που έχει μία επιχείρηση.

να τους εβαζες συναιτερους/μετοχους τοτε ρε φιλε..

Αποφασισε τι θες..εργαζομενους...η συναιτερους για να σου πληρωσουν το κεφαλαιο :cheesy:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Η πλειοψηφία θέλει απολαβές συναιτέρων με ευθύνες εργαζομένων... ;)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Παει κ αυτος..
so what??και τι εγινε ρε μαγκες που εφυγε ο Μαγγινας?ο ανθρωπος απλα ηταν ΘΥΜΑ..Τον εριξε σον λακο τον λεόντων!Οποιον κ να βαλει αυτη την μοιρα θα εχει..Γιαυτο κ εβαλε την Πετραλια για να παμε σε εκλογες..
Το θεμα ειναι οτι ΟΛΟΙ οσοι τωρα κλαιγονται για το ασφαλιστικο ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ κοψοχέρηδες πριν τις εκλογες!Εμενα δεν μου αρκει που παραιτηθηκε ο Μαγγινας..Ουτε αν παραιτηθει η κυβερνηση μου επαρκει..
Να πουν τα 2 μεγαλα κομματα,ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ,παμε σε εκλογες και σε κυβερνηση συνεργασιας και ΕΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ βλεπουμε τι γινεται..

Αχρηστοι πολιτικοι (Που ομως ΔΕΝ φταινε γιατι ΕΜΕΙΣ τους ψηφιζουμε),κοψοχέρηδες και ΑΜΥΑΛΟΙ πολίτες,ανυπαρκτες ιδεες,κρατος διαφθοράς..

Εγω προσωπικα βλεπω ενα στημενο παιχνιδι..ΘΥΜΑ ειναι ο Μαγγινας..Υπουργος με ημερομηνια ληξης ηταν..Τον λυπαμαι..Τα αρπαχτικα οι δημοσιογραφοι,αυτοι ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ,τον κατασπαραξαν ΕΝΩ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΟΤΣΙΑ θα επρεπε να ειχαν ασχοληθει μαζι του ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΓΕΙ..

Ολα τα αλλα ειναι του @@@ και στημενα..Τα ΜΜΕ,ειναι ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΑ για την παρακμη μας..
Παμε σε εκλογες,η τοποθετηση της Πετραλια,αυτο μου λεει...
Με τις υγειες μας ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
HE DID  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Παραιτήθηκε ο Β. Μαγγίνας
ΑΝΤ1
09:15, ανανέωση: πριν 30'

Αποδεκτή έκανε ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, την παραίτηση του κ. Μαγγίνα, τοποθετώντας στη θέση του την κα Φάνη Πάλλη Πετραλιά.

Η σχετική ανακοίνωση εξεδόθη λίγο μετά τις 15.30 το μεσημέρι του Σαββάτου από το Μέγαρο Μαξίμου, με την οποία έγινε γνωστή και η νέα υπουργός Απασχόλησης.

Ο κ. Μαγγίνας βρέθηκε στη δίνη νέων αποκαλύψεων. Συγκεκριμένα, ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ αποκάλυψε, το Σάββατο, ότι το σπίτι του υπουργού Απασχόλησης, στο Κορωπί, έχει οικοδομική άδεια αναψυκτηρίου, καθώς σε εκείνη την περιοχή δεν επιτρέπεται να κτιστούν σπίτια. "Η άδεια οικοδομής είναι όμοια με όλες τις άδειες στην περιοχή, είναι καθ όλα νόμιμη", απάντησε ο κ. Μαγγίνας και απέδωσε τα δημοσιεύματα σε πόλεμο εναντίον του, λόγω του Ασφαλιστικού, ωστόσο το πρωί του Σαββάτου υπέβαλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό για λόγους ευθιξίας.

Στην ανακοίνωση επαναλαμβάνεται η σταθερή και αμετάβλητη θέση της κυβέρνησης να συνεχιστεί η Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση, χωρίς εκπτώσεις, με σταθερό γνώμονα το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών και τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του ασφαλιστικού συστήματος

Η κα Πετραλιά θα ορκισθεί τη Δευτέρα στις 12.00 το μεσημέρι, ενώ σε μια πρώτη δήλωση τόνισε ότι θα συνεχίσει προσηλωμένη στο στόχο των μεταρρυθμίσεων

Επισκέπτης
σουβλάκια ο Μαγγίνας-------

μεγάλε πιάσε  ένα βρώμικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Cretan δεν παραιτηθηκε...τον παραιτησαν οι συμβουλατορες της δεξιας...Ας παει σπιτι του με τους ινδους...Αισιχτηρ πια κοπροι εχουμε απιβδισει!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Παντως δεν περιμενα να τον διωξουν τοσο γρηγορα.
Καιρος ηταν.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Που να ξέρω τι έπαθε κι αυτός, φίλε psaxnw.
Αυτό είδα στο pathfinder.gr αυτό αντέγραψα.
Ας πάει όμως να γ@@@@@@@@@ι κι αυτός να ησυχάσουμε.

Επισκέπτης
πάει μας τέλειωσε και αυτός μας μείναν πλέον ακόμα γύρω στα 10 εκ και κάτι ακόμη για να τελειώνουμε με όλους.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Παπαριες.
Τετοιες παρανομιες που βρηκαν στον Μαγκυ μπορουν να βρουν για τον καθενα.
Προκειται για εκτελεση.
Γιατι τον εφαγαν?Εκει βρισκεται το ενδιαφερον?
Η βιλα του Σουφλια ηταν ισως πιο καραμπινατη παρανομια αλλα τα ΜΜΕ δεν το σηκωσαν

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Θα ήθελα να αποχαιρετήσω το μεγάλο πολιτικό άνδρα Βασίλη Μαγγίνα. Με την όλη του στάση, τις κουτοπόνηρες απαντήσεις του, το ύφος του και τις τακτικές του μικροαπατεωνίσκου που ποτε όμως δε θα κάνει τη μεγάλη μπάζα μου έγινε συμπαθής.

Κρίμα που δεν πρόλαβε να περάσει στους εργαζόμενους τη σημασία που έχει το να είναι κανείς τίμιος και να δουλεύει για να πάρει σύνταξη.

Κώστα Μαγγίνα..ωπα οχι...Σωτήρη Μαγγίνα..λάθος...Κύριε Μαγγίνα η ιστορία θα σας θυμάται σαν ένα μικροαπατεώνα πολιτικό. Αν σας θυμάται. Καλό δρόμο. Θα μας λείψετε.

Αν ποτέ χρειαστείτε φιλοξενία με αντάλλαγμα το σιδέρωμα των παντελονιών μου και τη φροντίδα του κήπου μου, μη διστάσετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom