Κύριοι,οσα δεν φτάνει η αλεπού...
Ας τα καταφέρνατε και εσείς
Τι ακριβώς να καταφέρουμε αγαπητέ;
Καημένε...ως εδώ ήταν οι φιλοδοξίες σου λοιπόν;
Τράβα να φιλήσεις τώρα κατουρημένες ποδιές σαν το τελευταίο γυφτάκι για ένα κομμάτι ψωμι
Επαγγελματικά, δηλώνει δικηγόρος-δημοσιογράφος. Εν τω μεταξύ ουδείς τον έχει δεί ποτέ να εμφανίζεται είτε ως δικηγόρος, είτε ως δημοσιογράφος!Μαγγινας,δεν εχει δουλεψει ποτε
Τι ακριβώς να καταφέρουμε αγαπητέ;
Καημένε...ως εδώ ήταν οι φιλοδοξίες σου λοιπόν;
Τράβα να φιλήσεις τώρα κατουρημένες ποδιές σαν το τελευταίο γυφτάκι για ένα κομμάτι ψωμι
δεν σου φταίω εγώ εαν το κόμμα σου δεν έκανε το ίδιο με εσένα.Εγώ προσέφερα και κέρδισα.Εσυ μάλλον προσέφερες και έχασες.Διάλεξες λάθος πλευρά αγαπητέ μου.Περαστικά
ποιος σου μίλησε;Εδώ βλέπουμε το τεράστιο ηθικό ανάστημα και τη βαθιά πνευματική διάσταση του μέσου οπαδού κόμματος (στη συγκεκριμένη περίπτωση του κυβερνώντος).
ειναι καλύτερα κλητήρας και ασφάλεια δημοσίου παρά δήμαρχος και ανασφάλεια οπως εσύΜην κρίνεις εξ ιδιών τα αλλότρια.
Υπάρχει κόσμος που δεν ενήκει σε κόμματα, και που δε βλέπει την επαγγελματική του εξέλιξη να περνάει απο τον εξευτελισμό που καταλήγει σε μια θεσούλα μέσω διορισμού.
Υπάρχουν και πιο επικερδείς τρόποι να κάνεις δουλειές με το δημόσιο.
Και μάλιστα ανεξαρτήτως κόμματος.
Αμα έχεις θέση με ενδιαφέρον τότε να μιλήσουμε μπας και κάνουμε καμμια δουλειά. αλλιώς μου είσαι αδιάφορος.
ποιος σου μίλησε;
ειναι καλύτερα κλητήρας και ασφάλεια δημοσίου παρά δήμαρχος και ανασφάλεια οπως εσύ
ειναι καλύτερα κλητήρας και ασφάλεια δημοσίου παρά δήμαρχος και ανασφάλεια οπως εσύ
ότι και να λέτε ο κόσμος ψήφισε Κωσταντίνο Καραμανλή και θα τον ανεχθείτε για πολλές τετραετίες ακόμα και αργότερα έρχεται η Ντόρα
προσεφερες ε;τι;ε;που;ποτε; χαρειτε τον οι υπολοιποι που τον πληρωνουμεδεν σου φταίω εγώ εαν το κόμμα σου δεν έκανε το ίδιο με εσένα.Εγώ προσέφερα και κέρδισα.Εσυ μάλλον προσέφερες και έχασες.Διάλεξες λάθος πλευρά αγαπητέ μου.Περαστικά
ότι και να λέτε ο κόσμος ψήφισε Κωσταντίνο Καραμανλή και θα τον ανεχθείτε για πολλές τετραετίες ακόμα και αργότερα έρχεται η Ντόρα