Νέα

Μαγγίνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Κύριοι,οσα δεν φτάνει η αλεπού...
Ας τα καταφέρνατε και εσείς

Τι ακριβώς να καταφέρουμε αγαπητέ;

Καημένε...ως εδώ ήταν οι φιλοδοξίες σου λοιπόν;

Τράβα να φιλήσεις τώρα κατουρημένες ποδιές σαν το τελευταίο γυφτάκι για ένα κομμάτι ψωμι

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μια μικρή ερώτηση υπάρχει κάποιος εδώ που δεν θα έκανε το ίδιο για την κόρη του?

Δεν τον δικαιολογώ βέβαια γιατι θεωρώ ότι πράγματι οι πολιτικοί πρέπει να δίνουν το "καλό" παράδειγμα αλλά θεωρώ υποκρισία και το "βρίσιμο".

Υποκρισία είναι και η στάση μας για το ασφαλιστικό, όλοι αναγνωρίζουν ότι υπάρχει πρόβλημα, αλλά μόλις κάποιος προτείνει μια αλλαγή πέφτουν επάνω του όλοι να τον φάνε!!!.

Ο Μάνος είχε αναφέρει πρίν απο χρόνια μια σωστή άποψη να καταργηθούν όλες οι έμμεσες κρατήσεις και ο κάθε κλάδος να αναλάβει το κόστος των ταμείων τους.  Αν θέλεις σύνταξη 3.000 Ευρώ να πληρώνεις για τα 3.000 όχι να τα πληρώνει κάποιος "κοινωνικός πόρος"  δηλάδη άλλοι εργαζόμενοι.  Αν το εφάρμοζαν να δείτε πόσα "ευγενή" ταμεία θα χρεωκοπούσαν. 
Άκουσα πολλές φορές εκπροσώπους των δημοσιογράφων να λένε ότι το κράτος δεν έχει δώσει ευρώ για το ταμείο τους, μόνο που ξεχνούν να αναφέρουν ότι το αγγελιόσημο (που μπαίνει σε οτιδήποτε δημοσιευτεί σε ΜΜΕ)το εισπράτει το κράτο ςκαι το αποδίδει στο ταμέιο τους, προσφέρει πάνω απο 100 εκκατομύρια ευρώ κάθε χρόνο στο ταμείο τους.  Θα έπρεπε Ο Μαγγίνας να δηλώσει ότι τα λεφτά αυτά θα πήγαινα για να στηρίξουν το ταμείο της φτώχιας και τότε θα γελάγαμε πολύ απο τις αντιδράσεις των δημοσιογράφων  (εδώ τους παίρνει 10% και μιλούν για ληστεία !!!)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Μαγγινας,δεν εχει δουλεψει ποτε
Επαγγελματικά, δηλώνει δικηγόρος-δημοσιογράφος. Εν τω μεταξύ ουδείς τον έχει δεί ποτέ να εμφανίζεται είτε ως δικηγόρος, είτε ως δημοσιογράφος! :2funny: :2funny: :2funny:

aims

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τι ακριβώς να καταφέρουμε αγαπητέ;

Καημένε...ως εδώ ήταν οι φιλοδοξίες σου λοιπόν;

Τράβα να φιλήσεις τώρα κατουρημένες ποδιές σαν το τελευταίο γυφτάκι για ένα κομμάτι ψωμι

δεν σου φταίω εγώ εαν το κόμμα σου δεν έκανε το ίδιο με εσένα.Εγώ προσέφερα και κέρδισα.Εσυ μάλλον προσέφερες και έχασες.Διάλεξες λάθος πλευρά αγαπητέ μου.Περαστικά

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
δεν σου φταίω εγώ εαν το κόμμα σου δεν έκανε το ίδιο με εσένα.Εγώ προσέφερα και κέρδισα.Εσυ μάλλον προσέφερες και έχασες.Διάλεξες λάθος πλευρά αγαπητέ μου.Περαστικά

Μην κρίνεις εξ ιδιών τα αλλότρια.

Υπάρχει κόσμος που δεν ενήκει σε κόμματα, και που δε βλέπει την επαγγελματική του εξέλιξη να περνάει απο τον εξευτελισμό που καταλήγει σε μια θεσούλα μέσω διορισμού.

Υπάρχουν και πιο επικερδείς τρόποι να κάνεις δουλειές με το δημόσιο.

Και μάλιστα ανεξαρτήτως κόμματος.

Αμα έχεις θέση με ενδιαφέρον τότε να μιλήσουμε μπας και κάνουμε καμμια δουλειά. αλλιώς μου είσαι αδιάφορος.

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Κύριοι,οσα δεν φτάνει η αλεπού...
Ας τα καταφέρνατε και εσείς

Εδώ βλέπουμε το τεράστιο ηθικό ανάστημα και τη βαθιά πνευματική διάσταση του μέσου οπαδού κόμματος (στη συγκεκριμένη περίπτωση του κυβερνώντος).

aims

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μην κρίνεις εξ ιδιών τα αλλότρια.

Υπάρχει κόσμος που δεν ενήκει σε κόμματα, και που δε βλέπει την επαγγελματική του εξέλιξη να περνάει απο τον εξευτελισμό που καταλήγει σε μια θεσούλα μέσω διορισμού.

Υπάρχουν και πιο επικερδείς τρόποι να κάνεις δουλειές με το δημόσιο.

Και μάλιστα ανεξαρτήτως κόμματος.

Αμα έχεις θέση με ενδιαφέρον τότε να μιλήσουμε μπας και κάνουμε καμμια δουλειά. αλλιώς μου είσαι αδιάφορος.
ειναι καλύτερα κλητήρας και ασφάλεια δημοσίου παρά δήμαρχος και ανασφάλεια οπως εσύ

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
ειναι καλύτερα κλητήρας και ασφάλεια δημοσίου παρά δήμαρχος και ανασφάλεια οπως εσύ

Ωραία αυτή η νοοτροπία, αλλά για κατώτερους του μετρίου ανθρώπους. Έχει καταστρέψει την Ελλάδα

aims

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
ότι και να λέτε ο κόσμος ψήφισε Κωσταντίνο Καραμανλή και θα τον ανεχθείτε για πολλές τετραετίες ακόμα και αργότερα έρχεται η Ντόρα  :rockon: :rockon: :rockon:

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Μπράβο. Όχι στον Κραμανλή, αλλά στο 83% που ψήφισε με μισθούς 700€ κλητήρα για να τα βγάλει πέρα

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Σχεδόν όλες οι λέρες της βουλής έχουν ΄μεριμνήσει ώστε να βρουν εργασία είτε συγγενικά τους πρόσωπα, είτε ψηφοφόροι κλπ, η διαφωνία σας ποια είναι???
Δεν υπάρχει διαφωνία σε κάτι ουσιαστικό απ αυτά που γράφετε, απλά είναι μία ευκαιρία να ξεσπαθώσετε οι πασοκτζήδες κ οι νεοδημοκράτες...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ότι και να λέτε ο κόσμος ψήφισε Κωσταντίνο Καραμανλή και θα τον ανεχθείτε για πολλές τετραετίες ακόμα και αργότερα έρχεται η Ντόρα

Οποιος και να έρθει δε με νοιάζει

Η άκρη θα βρεθεί μέσω του σπόνσορά του

Η προσφορά των 5 ευρώ ισχύει. Για ένα καφέ ρε παιδι μου

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
προσεφερες ε;τι;ε;που;ποτε; χαρειτε τον οι υπολοιποι που τον πληρωνουμε

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
ότι και να λέτε ο κόσμος ψήφισε Κωσταντίνο Καραμανλή και θα τον ανεχθείτε για πολλές τετραετίες ακόμα και αργότερα έρχεται η Ντόρα  :rockon: :rockon: :rockon:

Φιλε συγγνωμη αλλα ετσι οπως μιλας πρεπει να εισαι μεγαλο χουντοσκυλο.

Επισκέπτης
Αλλο ενα λαμογιο απο τα 300 που ειναι μαζεμενα εκει μεσα.
Βρε ουστ απο δω περα.
Τι Μαγγινας τι Κατσικης ολοι ιδιοι.
Πριν κατι χρονια ερχοταν η κυρια του και μας παρακαλαγε να τον ψηφισουμε.
Παντα πριν τις εκλογες μας θυμοταν.
Ολοι ιδιοι ρε μην ασχολειστε .
Ασε που οι μισοι συνταξη δεν θα δειτε.
Α ρε μασες.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Αυτοι κανουν τη δουλεια τους.
Η δικη μας δουλεια ειναι να βγουμε στους δρομους και να φανε μαυρο στις εκλογες οπως η Κουτσικου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom