dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.483
- Πόντοι
- 8.345
Καλά όλα αυτά αλλά μπορεί κάποιος να μας πει τι ομάδα είναι η μικρή?
Μία είναι η ομαδα
Ας πούμε ότι από πέρυσι γελάνε και τα μουστάκια της
Καλά όλα αυτά αλλά μπορεί κάποιος να μας πει τι ομάδα είναι η μικρή?
Το εχω πει πολλες φορες και θα το ξαναπω....δεν υπαρχει πουτανα χωρις νταβατζη στο viber δεν ξερεις με ποιον μιλας...μαλλον προεκυψε αλλο ραντεβου 2ωρο η παραπανω....!!!
κι αμα της πω εγω οτι ειμαι ο ταδε ή ο δεινα ή το ταδε νικ,πως θα ξερει οτι ειμαι οντως εγω αυτος και δεν ειμαι καποιος επισκεπτης ή καποιο αλλο νικ ή καποιος αλλος τελος παντων?Νιωθει ασφαλεια απο το μπου,και καλα! Ολες οι ανεξαρτητες που εχου το τηλ φορα παρτιδα,σε καλο τους βγαινει!!!
Κατάλαβα......... Έφτασε τα 19 της για να γελάσουν.Μία είναι η ομαδα
Ας πούμε ότι από πέρυσι γελάνε και τα μουστάκια της
Κατάλαβα......... Έφτασε τα 19 της για να γελάσουν.
Λογικά αν δεν σε έχει ταυτοποιήσει δεν θα απαντήσει
Αρα θελει πελατεια απο τα μελη,γιατι βλεπει ολα τα μνμ του ενδιαφερομενου,και αμα ειναι οκ για αυτην ,του στελνει το τηλ! Και ας χανει πελατες απο τους επισκεπτες που ειναι 5πλασιοι απο τα μελη. Θουκυριε.Δεν ισχύει αυτό, μην λέτε ότι ναναι.
Εμένα ο @FARAW μου είχε δώσει το τηλέφωνο της και μια χαρά βρεθηκαμε χωρίς να ρωτήσει ποιος είμαι κλπ.
Το μόνο που που θα μπορουσε να κάνει είναι να αποφύγει κάποιον που έχει κακή συμπεριφορά στο φόρουμ ή μέλη με 5-6 μνμ.
Αρα θελει πελατεια απο τα μελη,γιατι βλεπει ολα τα μνμ του ενδιαφερομενου,και αμα ειναι οκ για αυτην ,του στελνει το τηλ! Και ας χανει πελατες απο τους επισκεπτες που ειναι 5πλασιοι απο τα μελη. Θουκυριε.
Να προσυπογράψω τον κύριο @dem .Δεν ισχύει αυτό, μην λέτε ότι ναναι.
Εμένα ο @FARAW μου είχε δώσει το τηλέφωνο της και μια χαρά βρεθηκαμε χωρίς να ρωτήσει ποιος είμαι κλπ.
Το μόνο που που θα μπορουσε να κάνει είναι να αποφύγει κάποιον που έχει κακή συμπεριφορά στο φόρουμ ή μέλη με 5-6 μνμ.
Άλλαξε το τηλέφωνο της τύπε πριν κάποιες ημέρες . Λογικό να απενεργοποιηθεί το Viber .@dem @dimigoall
Η εμπειρία μου ήταν λίγο διαφορετική, αλλά δε με ενδιαφέρει και πολύ.
Ισχύει ότι το τηλ μου το έδωσε αρχικά ο @FARAW αλλά τότε σταμάτησε ξαφνικά και απενεργοποιήθηκε το viber της.
Άλλαξε το τηλέφωνο της τύπε πριν κάποιες ημέρες . Λογικό να απενεργοποιηθεί το Viber .
Ααα οκ .Βρε το ξέρω. Μιλάω για μήνες πριν όταν είχε εμφανιστεί για λίγο και εξαφανίστηκε. Τώρα όλα καλά.
Κλείσε ραντεβού. Αξίζει....παντως μαγκες και εμενα που τις ζητησα το τηλεφωνο, μου το εστειλε αμεσως το κοριτσ' !
Οσον αφορα το viber σε πολλες κοπελες κανει διαφορα κολπα, τους κλειδωνει νουμερα ως spam, για κακη χρηση και καλα και πολλα ακομη! Ειναι κοινο κακο λοιπν ης εφαρμογης χωρις να φταινε τα κοριτσια!
...το ξερω μαγκα μου, το εχω κανονισμενο ηδηΚλείσε ραντεβού. Αξίζει.
Ααα οκ .
Γράψε λάθος