melancholia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 981
- Πόντοι
- 361
Η μία φωτογραφία από την άλλη είναι -/+ 8 κιλά....
Εννοείς σε σχέση με την φωτογραφία που είναι με το κορμάκι; Κι εγώ αυτό βλέπω
Η μία φωτογραφία από την άλλη είναι -/+ 8 κιλά....
γκουχ γκουχ.Και ομως... Ακομα και απο εδω μεσα εχουμε γαμησει ωραιες γκομενες στο κατοστάρικο. Λιγες αλλα...
Δυσκολο πλεον να ξανα βρεις.
Απο εδω μεσα ειπα, οχι απο απ'έξω.γκουχ γκουχ.
ακομα δεν σου περασε ο ερωτας?
![]()
Μπράβο ρε φίλε για την κριτική.. Εδώ τουλάχιστον δεν σου την έπεσε κανένας.. Σε άλλα forums αμολάει η κυρία τα σκυλιά - προμοτορες και σε βγάζουν γκαβό, τουλάχιστον.. Ότι είχες απέναντι σου το μοντέλο της victoria secret και δεν το εκτίμησες.όντος ρε φίλε;
Καλημέρα και από εμένα λοιπόν,
Έχω να πως πως στην σταδιοδρομία μου ως πουτανιάρης, έχω φάει φόλες και φόλες. Τότε στην εποχή που γυρνούσαμε σουρωμένοι και σταματούσαμε στο περίπτερο με τις φρέσκες φρέσκες εφημερίδες, και καλούσαμε όποιο τηλέφωνο έγγραφε καλύτερα "Ξανθιά καλλονή", τέτοια φόλα δεν έχω φάει.
Πέραν του γεγονότος της κουτοπόνηρης και αποπλανητικής προσέγγισης της κοπέλας και του όποιου γραφείο την είχε, σε ότι αφορά την προβολή της, μιλάμε δεν έχει ουδεμία σχέση με τις φωτογραφίες, ούτε τις πειραγμένες, ούτε την πρόσφατη. Για αυτό μην περιμένετε βιντεάκια, γυμνές, κτλ. δεν έχει κάτι να δείξει
Τώρα θα μου πεις, τι περίμενες με 100ΕΥΡ, και θα έχεις δίκαιο. Ναι δεν πρέπει να περιμένεις να σου σκάσει η μουνάρα, αλλά εδώ μιλάμε για άλλο επίπεδο. Για εμένα το σπορ δεν είναι αντικατάστατο της μοναξιάς, δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, είναι θέμα καύλας, και χαμηλό να είναι το αντίτιμο, πρέπει κάποια πράγματα να τηρούνται.
Η κοπέλα, είναι κοντή, χοντρή (+15κιλά), άσχημη (και όχι δεν είναι υποκειμενικό), μία κλασική Αλβανίδα από κάποιο κωλοχόρι. Η οσμή της, λόγο καπνίσματος, άκρος αντιαισθητική, η όψη αστό. Το σέξ τι να το κάνεις. Κόστος 100ΕΥΡ.
Θεωρώ απαράδεκτο να υπάρχει αυτή η προσφορά, και λέει πολλά για την αγορά και τη ζήτηση. Πως και πόσους να έχει πιάσει μαλάκες, πόσοι είναι τόσο μόνοι και αγαπούληδες, που μπορεί αυτή να κινείται ως "Call Girl". Ούτε σε στούντιο δεν θα έπρεπε να είναι. Και όσοι λέτε το αντίθετο να το πείτε ανοιχτά να σας παρακολουθώ να προστατευτό από την επόμενη φόλα.
Και αφου κανένας δεν λέει τπτ, ας πως εγώ.
Από τις χειρότερες συνευρέσεις.
ΥΓ- Για το στατικολόγο της καρδιάς μου ==> +1
Αναρωτιέμαι αν εσείς η Κομπλεξικοί και ξινή άντρες που κράζετε και λέτε τα χειρότερα για τις κοπέλες ;έχετε δει τον εαυτό σας σε καθρέφτη κι αν θα σας την έπεφτε γκόμενα κάπου εκεί έξω ; Γιατί αμφιβάλλω γι’ αυτό; Έτσι όπως έχετε τα χάλια σας αν δεν υπήρχε η πληρωμή καμιά γκόμενα δεν θα γαμιότανε μαζί σαςόντος ρε φίλε;
Καλημέρα και από εμένα λοιπόν,
Έχω να πως πως στην σταδιοδρομία μου ως πουτανιάρης, έχω φάει φόλες και φόλες. Τότε στην εποχή που γυρνούσαμε σουρωμένοι και σταματούσαμε στο περίπτερο με τις φρέσκες φρέσκες εφημερίδες, και καλούσαμε όποιο τηλέφωνο έγγραφε καλύτερα "Ξανθιά καλλονή", τέτοια φόλα δεν έχω φάει.
Πέραν του γεγονότος της κουτοπόνηρης και αποπλανητικής προσέγγισης της κοπέλας και του όποιου γραφείο την είχε, σε ότι αφορά την προβολή της, μιλάμε δεν έχει ουδεμία σχέση με τις φωτογραφίες, ούτε τις πειραγμένες, ούτε την πρόσφατη. Για αυτό μην περιμένετε βιντεάκια, γυμνές, κτλ. δεν έχει κάτι να δείξει
Τώρα θα μου πεις, τι περίμενες με 100ΕΥΡ, και θα έχεις δίκαιο. Ναι δεν πρέπει να περιμένεις να σου σκάσει η μουνάρα, αλλά εδώ μιλάμε για άλλο επίπεδο. Για εμένα το σπορ δεν είναι αντικατάστατο της μοναξιάς, δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, είναι θέμα καύλας, και χαμηλό να είναι το αντίτιμο, πρέπει κάποια πράγματα να τηρούνται.
Η κοπέλα, είναι κοντή, χοντρή (+15κιλά), άσχημη (και όχι δεν είναι υποκειμενικό), μία κλασική Αλβανίδα από κάποιο κωλοχόρι. Η οσμή της, λόγο καπνίσματος, άκρος αντιαισθητική, η όψη αστό. Το σέξ τι να το κάνεις. Κόστος 100ΕΥΡ.
Θεωρώ απαράδεκτο να υπάρχει αυτή η προσφορά, και λέει πολλά για την αγορά και τη ζήτηση. Πως και πόσους να έχει πιάσει μαλάκες, πόσοι είναι τόσο μόνοι και αγαπούληδες, που μπορεί αυτή να κινείται ως "Call Girl". Ούτε σε στούντιο δεν θα έπρεπε να είναι. Και όσοι λέτε το αντίθετο να το πείτε ανοιχτά να σας παρακολουθώ να προστατευτό από την επόμενη φόλα.
Και αφου κανένας δεν λέει τπτ, ας πως εγώ.
Από τις χειρότερες συνευρέσεις.
ΥΓ- Για το στατικολόγο της καρδιάς μου ==> +1
Το οτι είμαστε φτωχατζες και μονοι σαν την καλαμια στον καμπο που το βαζεις; Και λιγα μας ειπεςΑναρωτιέμαι αν εσείς η Κομπλεξικοί και ξινή άντρες που κράζετε και λέτε τα χειρότερα για τις κοπέλες ;έχετε δει τον εαυτό σας σε καθρέφτη κι αν θα σας την έπεφτε γκόμενα κάπου εκεί έξω ; Γιατί αμφιβάλλω γι’ αυτό; Έτσι όπως έχετε τα χάλια σας αν δεν υπήρχε η πληρωμή καμιά γκόμενα δεν θα γαμιότανε μαζί σας
Love and respect σε όσους με εκτιμούν στους άλλους σας έχω γραμμένους εκεί που ξέρετε
Ωραία λόγια...Αναρωτιέμαι αν εσείς η Κομπλεξικοί και ξινή άντρες που κράζετε και λέτε τα χειρότερα για τις κοπέλες ;έχετε δει τον εαυτό σας σε καθρέφτη κι αν θα σας την έπεφτε γκόμενα κάπου εκεί έξω ; Γιατί αμφιβάλλω γι’ αυτό; Έτσι όπως έχετε τα χάλια σας αν δεν υπήρχε η πληρωμή καμιά γκόμενα δεν θα γαμιότανε μαζί σας
Love and respect σε όσους με εκτιμούν στους άλλους σας έχω γραμμένους εκεί που ξέρετε
Αυτή η παπαριά του 100€ για μια εκτόνωση, μπορεί να σταματήσει;Και στη μια ώρα τι κάνετε με 1 εκτόνωση;
Κάθεστε και μιλάτε για τη ζωή;
Γιατί δε νομίζω να γαμάει κανείς πάνω από 30 λεπτά με προκαταρκτικά μέσα.
Ναι αγάπη μου τα λόγια πάνε για αυτούς που δεν με εκτιμούν διάβασε τα καλά και μετά απάνταΩραία λόγια...
Για αυτούς που σε πληρώνουνε.
Ενας που σε εκτιμάει και είναι άσχημος.. αλλά σου φέρεται καλά .. κατα την γνώμη σου, αξίζει να έχει μια όμορφη κοπέλα δίπλα του ;Ναι αγάπη μου τα λόγια πάνε για αυτούς που δεν με εκτιμούν διάβασε τα καλά και μετά απάντα
Για μένα η ομορφιά είναι στην ψυχή δεν είναι στο πρόσωπο ούτε στο σώμα άμα ο άλλος με σέβεται και με εκτιμά σαν Ιωάννα, Εννοείται ότι και εγώ δεν τον σέβομαι; Αλλά είναι κι αυτό ότι δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους ο καθένας έχει το γούστο του γι’ αυτό και λέω αγαπώ και σέβομαι όσους με σέβονται.. Οι άλλη που Κράζουν σαν τις κότες τους έχω γραμμένουςΕνας που σε εκτιμάει και είναι άσχημος.. αλλά σου φέρεται καλά .. κατα την γνώμη σου, αξίζει να έχει μια όμορφη κοπέλα δίπλα του ;
Πρέπει να μάθεις να κρατάς ψυχραιμία σε οποιαδήποτε κριτική σου γράφουνε.
Κατά την γνώμη μου, έπρεπε με αυτό το κείμενο να τοποθετηθείς αρχικά.Για μένα η ομορφιά είναι στην ψυχή δεν είναι στο πρόσωπο ούτε στο σώμα άμα ο άλλος με σέβεται και με εκτιμά σαν Ιωάννα, Εννοείται ότι και εγώ δεν τον σέβομαι; Αλλά είναι κι αυτό ότι δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους ο καθένας έχει το γούστο του γι’ αυτό και λέω αγαπώ και σέβομαι όσους με σέβονται.. Οι άλλη που Κράζουν σαν τις κότες τους έχω γραμμένους
Ναι γιατί πρέπει να θυμίζουμε στους άντρες άντε πρέπει να σέβονται Το γυναικείο φύλοΚατά την γνώμη μου, έπρεπε με αυτό το κείμενο να τοποθετηθείς αρχικά.
Μου αρέσει που κάνετε παράπονα γιατί μερικοί σας βλέπουν σαν ένα κομμάτι κρέας....Αναρωτιέμαι αν εσείς η Κομπλεξικοί και ξινή άντρες που κράζετε και λέτε τα χειρότερα για τις κοπέλες ;έχετε δει τον εαυτό σας σε καθρέφτη κι αν θα σας την έπεφτε γκόμενα κάπου εκεί έξω ; Γιατί αμφιβάλλω γι’ αυτό; Έτσι όπως έχετε τα χάλια σας αν δεν υπήρχε η πληρωμή καμιά γκόμενα δεν θα γαμιότανε μαζί σας
Ναι αγάπη μου τα λόγια πάνε για αυτούς που δεν με εκτιμούν διάβασε τα καλά και μετά απάντα
Αναρωτιέμαι αν εσείς η Κομπλεξικοί και ξινή άντρες που κράζετε και λέτε τα χειρότερα για τις κοπέλες ;έχετε δει τον εαυτό σας σε καθρέφτη κι αν θα σας την έπεφτε γκόμενα κάπου εκεί έξω ; Γιατί αμφιβάλλω γι’ αυτό; Έτσι όπως έχετε τα χάλια σας αν δεν υπήρχε η πληρωμή καμιά γκόμενα δεν θα γαμιότανε μαζί σας
Αναρωτιέμαι αν εσείς η Κομπλεξικοί και ξινή άντρες που κράζετε και λέτε τα χειρότερα για τις κοπέλες ;έχετε δει τον εαυτό σας σε καθρέφτη κι αν θα σας την έπεφτε γκόμενα κάπου εκεί έξω ; Γιατί αμφιβάλλω γι’ αυτό; Έτσι όπως έχετε τα χάλια σας αν δεν υπήρχε η πληρωμή καμιά γκόμενα δεν θα γαμιότανε μαζί σας
Αναφερθηκες ξεκαθαρα στα της εμφανισης κοπελιά. Οχι στο ποσο σκαρτος ειναι καποιος μεσα του. Φυσικα σε περιπτωση καλης κριτικης η τοποθετηση σου θα ηταν διαφορετικη.Για μένα η ομορφιά είναι στην ψυχή δεν είναι στο πρόσωπο ούτε στο σώμα άμα ο άλλος με σέβεται και με εκτιμά σαν Ιωάννα, Εννοείται ότι και εγώ δεν τον σέβομαι; Αλλά είναι κι αυτό ότι δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους ο καθένας έχει το γούστο του γι’ αυτό και λέω αγαπώ και σέβομαι όσους με σέβονται.. Οι άλλη που Κράζουν σαν τις κότες τους έχω γραμμένους
Που ανέβηκε η κριτική ...δεν την βρίσκωΑναφερθηκες ξεκαθαρα στα της εμφανισης κοπελιά. Οχι στο ποσο σκαρτος ειναι καποιος μεσα του. Φυσικα σε περιπτωση καλης κριτικης η τοποθετηση σου θα ηταν διαφορετικη.
Και δεν γινεται καθε φορα που σας γραφουν αρνητικη κριτικη να το γυρνατε στον σεβασμό για να δικαιολογησετε τα αδικαιολόγητα. Σεβασμός ειναι επίσης να παρουσιάζεις αυτο που εισαι και οχι κατι αλλο από αυτο που θα δειξεις.