Lina Esc
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2024
- Like
- 2.791
- Πόντοι
- 441
ΑκριβωςΌλοι πρέπει να περάσουν καλά!!!
ΑκριβωςΌλοι πρέπει να περάσουν καλά!!!
Δλδ τι να βάζατε αγορίνα;Μακάρι να βάζαμε τίποτα...
Με ενδιαφέρει να βρεθούμε. Πες μου τον τρόπο να συνεννοηθούμε.Άντε, πότε θα βρεθούμε;
Στείλε πμ να τα πούμεΜε ενδιαφέρει να βρεθούμε. Πες μου τον τρόπο να συνεννοηθούμε.
Ακριβώς!!!Όλοι πρέπει να περάσουν καλά!!!
Καλώς την κούκλα.Καλησπέρα αγάπες, πως είναι η μέρα σας?
Σήμερα διαθέσιμη έως κι τις 23:00
Αυτή η μάστιγα του κομπλεξικού. Με τον κίνδυνο να την πληρώσει ο επόμενοςΝα ρωτήσω κάτι με όλη τη καλή διάθεση;
Πόσο μαλακές είστε ρε; Πόσο ρε γαμοτο; Κλείνετε ραντεβού κι μετά εξαφανίζεστε; Είχε καμία 15ρια μέρες να μου συμβεί κι ξανά τα ίδια! Πόσο μαλακές δλδ;
Λοιπόν από σήμερα οποίος κάνει κάτι τέτοιο θα τον δίνω εδώ δημόσια με προβολή του προφίλ του! Ξεκάθαρα! Τέλος πια με όλους εσάς τους μαλακες!!!
Επειδή βλέπουν το νήμα μου κι άλλες κοπέλες να ξέρουν τους μαλακες να προφυλάξει από όλους αυτους
Και τι νομίζουν ότι καταλαβαίνουν με δαύτη τη μαλακία που κάνουν; Κάτι έξυπνο; Είτε εσύ είτε κάποια άλλη κοπέλα δεν έχετε δουλειά να κάνετε από το να τραβιέστε άσκοπα σε ραντεβού για να καυλαντίζουν αυτοί οι καραγκιόζαροι; Απλά δόσιμο στεγνό από εδώ και μπροςΝα ρωτήσω κάτι με όλη τη καλή διάθεση;
Πόσο μαλακές είστε ρε; Πόσο ρε γαμοτο; Κλείνετε ραντεβού κι μετά εξαφανίζεστε; Είχε καμία 15ρια μέρες να μου συμβεί κι ξανά τα ίδια! Πόσο μαλακές δλδ;
Λοιπόν από σήμερα οποίος κάνει κάτι τέτοιο θα τον δίνω εδώ δημόσια με προβολή του προφίλ του! Ξεκάθαρα! Τέλος πια με όλους εσάς τους μαλακες!!!
Επειδή βλέπουν το νήμα μου κι άλλες κοπέλες να ξέρουν τους μαλακες να προφυλάξει από όλους αυτους
Καλή Κυριακή Κυρία μου...Μόνο το σεξ υπάρχει στη ζωή σας???
Στη δική μου υπάρχουν κι άλλα......
Οχι , είναι πολύ απλό το θέμα.Μόνο το σεξ υπάρχει στη ζωή σας???
Γεια σου κορίτσι! Έχεις απόλυτο δίκιο ότι έχεις κι άλλα στη ζωή σου όπως όλοι μας βέβαια. Απλά μην τους παρεξηγείς διότι το κάνουν μόνο και μόνο επειδή αυτό το site υπάρχει για να ξεφεύγουν λίγο απ΄τα προβλήματά τους. Υγεία να'χεις και όλα τα υπόλοιπα έρχονται....Μόνο το σεξ υπάρχει στη ζωή σας???
Καλά τα λες!Γεια σου κορίτσι! Έχεις απόλυτο δίκιο ότι έχεις κι άλλα στη ζωή σου όπως όλοι μας βέβαια. Απλά μην τους παρεξηγείς διότι το κάνουν μόνο και μόνο επειδή αυτό το site υπάρχει για να ξεφεύγουν λίγο απ΄τα προβλήματά τους. Υγεία να'χεις και όλα τα υπόλοιπα έρχονται....
Και μπούφοι να είμασταν (μπορεί, δεν ξέρεις) , θα το είχαμε καταλάβειΚαλά τα λες!
Όπως καταλάβατε σήμερα ΔΕΝ είμαι διαθέσιμη
Κανένα πρόβλημα. Εσύ να'σαι καλά και όποτε επανέλθειςΚαλά τα λες!
Όπως καταλάβατε σήμερα ΔΕΝ είμαι διαθέσιμη