Γεια σου Ιωάννα
Ερώτηση κάνω επειδή διάβασα ότι είσαι από Αλβανία σσ στην περιοχή δεν έχουμε Αλβανούς κ δεν μπορώ να ρωτήσω
Πιο καλά για κολακαιρι είναι Δυρράχιο ή vlore
Πέρσυ πήγα xamyl και sarande κ όντως μού άρεσε .
Φέτος είναι σε δίλημμα για Δυρράχιο ή Αυλώνα ;;;πήγα προηγούμενη εβδομάδα Δυρράχιο κ δε μου άρεσε η παραλία αλλά ήταν χειμώνας
Ολη η τοποθέτησή σου είναι παντελώς άτοπη και άσχετη με την κριτική.
Δεν έχει απολύτως καμία σημασία το πόσο άσχημος είναι ή το αν γαμιέται με γκόμενες, όπως λες εσύ. Θα έπρεπε η απάντησή σου να είναι επί της κριτικής του, όχι κατά του προσώπου του.
Τέλος πάντων, οι φωτογραφίες σου είναι εντελώς αντιδιαμετρικές με τα λεγόμενα της κριτικής. Κάτι δεν πάει καλά εδώ...
....μαγκα μου οντως, η απαντηση επρεπε να ηταν επι της κριτικης κ των "πληροφοριων" που εδωσε ο παραπανω και υποθετω εγινε εν'θερμω, πραγμα που ειναι λαθος της!
Για τις φωτογραφιες, το ειχα επισημανει και εγω σε κριτικη που ανεβασα, ειναι παλιες και "επαγγελματικες" απο τα γραφεια που περασε (και ολοι ξερουμε τι επεξεργασια πεφτει)! Αντιπροσωπευτικη της φωτογραφια ειναι η σελφι που ανεβασε παραπισω.
Τελος επειδη την συναντησα την κοπελα προσφατα, η περιγραφη του τυπου (χοντρη, ασχημη, βρωμιαρα, απο κωλοχωρι Αλβανιας κτλ) προφανως ΔΕΝ ανταποκρινεται σε αυτο που συναντησα εγω, και μου κανει εντυπωση η εμπαθεια, το μισος κ η αγενεια με τους χαρακτηρισμους που κανει.
Η εμφανιση ειναι κατι υποκειμενικο .Λοιπον κοπελια ,αν θελεις να αποκαταστησεις την αληθεια ,δεν χρειαζεται να γραψεις τιποτα ,τ ι π ο τ α .Η σωστη επαγγελματιας ,δινει φωτογραφιες πραγματικες ,βιντεο στο λαο να ξεκαθαριζει το τοπιο και οποιος γουσταρει κλεινει ραντεβου .
Αναρωτιέμαι αν εσείς η Κομπλεξικοί και ξινή άντρες που κράζετε και λέτε τα χειρότερα για τις κοπέλες ;έχετε δει τον εαυτό σας σε καθρέφτη κι αν θα σας την έπεφτε γκόμενα κάπου εκεί έξω ; Γιατί αμφιβάλλω γι’ αυτό; Έτσι όπως έχετε τα χάλια σας αν δεν υπήρχε η πληρωμή καμιά γκόμενα δεν θα γαμιότανε μαζί σας
Love and respect σε όσους με εκτιμούν στους άλλους σας έχω γραμμένους εκεί που ξέρετε
Η διαφορά όμως είναι ότι επειδή εμείς γνωρίζουμε τα χάλια μας, δεν ζητάμε 100€ για να πηδηξουμε αλλά δίνουμε τα 100€ επειδή δεν μας κάθεται καμία τσάμπα.
Εσύ που τα ζητάς όμως θα έπρεπε να μην είσαι σαν εμάς μπαζο......
Αυτό που κάνει φίλε η Ιωάννα εδώ στην οικονομική ορολογία λέγεται διατίμηση. Σαν φαινόμενο το βλέπουμε καθημερινά σε πάρα πολλές αγορές μας αλλά δεν το αναγνωρίζουμε πάντα. Με τον τρόπο αυτό προσπαθεί να είναι ελκυστική και για αυτούς που μπορούν να δώσουν 100 και για τους 120. Η διαφορά μπορεί να είναι μικρή αλλά για κάποιος ίσως να είναι σημαντική. Και επίσης στο πρόγραμμά της λέει 1 ώρα 100 ευρώ. Δε λέει 1 φορά σεξ 100 ευρώ. Δηλαδή για κάποιον που δεν θα πάει σε 2ο γύρο δε θα σηκωθεί να φύγει από τον χώρο μετά το σεξ. Τουλάχιστον έτσι καταλαβαίνω εγώ.
Δεν έχω σπουδάσει οικονομικά οπότε αν κάνω κάποιο λάθος να μου το επισημάνατε.