tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.164
- Πόντοι
- 606
Εριξα για χαβαλε μια ματια στο cargr, τι ζητανε για σαπακια??
Αυτα μονο στο Ελλαδισταν που πληρωνεις τελωνειο για αμαξι απο ΕΕ
Εριξα για χαβαλε μια ματια στο cargr, τι ζητανε για σαπακια??
Να απάνταγες έτσι γρήγορα ... και για τον εκτελωνισμό του άμπαρθ 124 ε ;;;Λάθος. Απαλλαγμένα από τέλη είναι και τα ευρω5 αρκεί να έχουν μέχρι και 90 ρυπους. Αυτό που λες, είναι για αυτοκίνητα μετά το 20 που η μέτρηση των ρύπων είναι WLTP
Τυπάρα .... μην θυμάσαι τις παλιές τιμές.Εριξα για χαβαλε μια ματια στο cargr, τι ζητανε για σαπακια??
το καλύτερο είναι το ποδήλατο γιατί κάνεις και γυμναστικήΕγώ προτεινω να πουλησει και το μηχανάκι και να βγάλει μηνιαία κάρτα για τα μμμ
Εξαφανισα τον Νταιμα με τις φωτο απο τα σ/μ της υπολοιπης ΕυρωπηςΤυπάρα .... μην θυμάσαι τις παλιές τιμές.
Στην 2.0 .... το λάδι έχει 13€ το λίτρο ....
και το σαλάμι αέρος ετικέτας .... 16€ .... από 5.50€ που είχε.
Σαρανταένατακατο .
Και κακό ψόφο .
Μην μην ξεχνάς.
ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
Σου ειπα ρε Λάκη, βρες το αμάξι και εγώ θα σου πω ακριβώς με την άδεια. Αφου δεν είσαι για να το φέρεις, στα φιλολογικά? Επί τη ευκαιρία, έσπασε ένα δόντι απονευρωμενο και χτισμένο και το χω γράψει στ αρχιδια μου κανα εξάμηνο. Φευγουν κομμάτια συνέχεια έμεινε ένα αρχιδι. Πρέπει να παω να το βγάλω η να συνεχίσω να το γράφω στα παπαρια μου?Να απάνταγες έτσι γρήγορα ... και για τον εκτελωνισμό του άμπαρθ 124 ε ;;;
Χαρά σε εμάς !
Εκεί μετά από 2-3 μήνες .... τα @@ μας απάντηση πήρα.
έτοιμο είναι το έχει βρειΣου ειπα ρε Λάκη, βρες το αμάξι και εγώ θα σου πω ακριβώς με την άδεια
Και το μυαλό σου ειναι θολό, πω πω πω πω, πω πω πω πωΤυπάρα .... μην θυμάσαι τις παλιές τιμές.
Στην 2.0 .... το λάδι έχει 13€ το λίτρο ....
και το σαλάμι αέρος ετικέτας .... 16€ .... από 5.50€ που είχε.
Σαρανταένατακατο .
Και κακό ψόφο .
Μην μην ξεχνάς.
ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
Βλέποντας την αγγελία με όλα τα στοιχεία, δεν έχετε τρόπο να βρείτε το νούμερο ;;;Σου ειπα ρε Λάκη, βρες το αμάξι και εγώ θα σου πω ακριβώς με την άδεια. Αφου δεν είσαι για να το φέρεις, στα φιλολογικά? Επί τη ευκαιρία, έσπασε ένα δόντι απονευρωμενο και χτισμένο και το χω γράψει στ αρχιδια μου κανα εξάμηνο. Φευγουν κομμάτια συνέχεια έμεινε ένα αρχιδι. Πρέπει να παω να το βγάλω η να συνεχίσω να το γράφω στα παπαρια μου?
Παρομοια περιπτωση μεχρι που εσπασε η ριζα κ πηγε εξαγωγηΣου ειπα ρε Λάκη, βρες το αμάξι και εγώ θα σου πω ακριβώς με την άδεια. Αφου δεν είσαι για να το φέρεις, στα φιλολογικά? Επί τη ευκαιρία, έσπασε ένα δόντι απονευρωμενο και χτισμένο και το χω γράψει στ αρχιδια μου κανα εξάμηνο. Φευγουν κομμάτια συνέχεια έμεινε ένα αρχιδι. Πρέπει να παω να το βγάλω η να συνεχίσω να το γράφω στα παπαρια μου?
Υπερβολικά ρε αρχηγέ !Τι αγοραζεις με τα χρηματα που διαθετει ο νηματοθετης, σε κανονικες χωρες
Κάποια στιγμή θα παει για εξαγωγή. Μη κάνει κανα απόστημα φοβάμαι και σηκώσει και τα διπλανά.Λεγε ρε λακη, έχεις κολλήσει με το αμπαρθ και τους γαμωρυπους..Παρομοια περιπτωση μεχρι που εσπασε η ριζα κ πηγε εξαγωγη
Δεν είναι αμαξάρα το συγκεκριμένο ;;;;έχεις κολλήσει με το αμπαρθ και τους γαμωρυπους..
Οταν εσπασε η ριζα με γαμησε στον πονο, ετρωγα και νομιζα οτι με τρυπανε βελονες, παυσιπονα δεν με επιαναν.Κάποια στιγμή θα παει για εξαγωγή. Μη κάνει κανα απόστημα φοβάμαι και σηκώσει και τα διπλανά.Λεγε ρε λακη, έχεις κολλήσει με το αμπαρθ και τους γαμωρυπους..
Πηγαινε να το παρεις, αν δεν ειναι 2κ το τελωνειο, θα ειναι 3κΔεν είναι αμαξάρα το συγκεκριμένο ;;;;
Το γουστάρω πολύ !
Με αυτα τα λεφτα στην Ελλαδα αγοραζεις ατος του 98 η σανυ του 93Υπερβολικά ρε αρχηγέ !
Και η συντήρηση ... παντού θα είναι γάμα τα .... πολύ ... τεχνολογία μέσα !
Αλλά αυτό με 2 χιλιαρικάκια ... αν είσαι στο ντόϊτσλαντ .... 6κυλινδρο ατμόσφαιρα ....
ελάχιστα πράγματα να χαλάσουν .....
Άσε ρε και 'σύ με το βλαχαδι, έχει 24 χιλιάρικα κασέρι να πάει να σκάσει στο Γερμανό +έξοδα ταξιδιού+μεταφορά βάλε και τελωνείο και δεν έχει 29 να πάει να το πάρει ΧΘΕΣ με το κλειδί στο χέρι. Τώρα σοβαρά τα πιστεύετε αυτά;Πηγαινε να το παρεις, αν δεν ειναι 2κ το τελωνειο, θα ειναι 3κ
Euro 6 λογικα ειναι
Η αγγελία που έβαλες είναι για το πουτσο και οι φωτός από το ιντερνετ. Δε ξερω αν ο Λάκης θέλει πραγματικα να αγοράσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο, αλλά η αγγελία που έβαλες είναι να χαμε να λέγαμε.Άσε ρε και 'σύ με το βλαχαδι, έχει 24 χιλιάρικα κασέρι να πάει να σκάσει στο Γερμανό +έξοδα ταξιδιού+μεταφορά βάλε και τελωνείο και δεν έχει 29 να πάει να το πάρει ΧΘΕΣ με το κλειδί στο χέρι. Τώρα σοβαρά τα πιστεύετε αυτά;
ναι αυτό τον σταματάει από το να το φέρει Ελλάδα αν θα είναι 2 ή 3Κ το τελωνείοΠηγαινε να το παρεις, αν δεν ειναι 2κ το τελωνειο, θα ειναι 3κ
Euro 6 λογικα ειναι