Νέα

Aγορά αυτοκινήτου έως 1300 ευρώ

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.357
Πόντοι
3.346
Επίσης άσχετο , αλλά τώρα που είπα μεταβίβαση είναι ενα αμάξι που έπρεπε να είχε γίνει μεταβίβαση απο εμένα προς το άτομο που το πήρε πριν απο 20 χρόνια αλλά για κάποιο λόγο δεν έγινε τελικά. Απο οτι έμαθα μέσω ενός φίλου το αμάξι φαίνεται ακόμα και σήμερα στο όνομά μου. Που πρέπει να απευθυνθώ στο μεταφορών ;
Πουλησες το αμαξι σου χωρις μεταβιβαση..αρα ειναι ακομα δικο σου.
κανονικα ερχονται ολα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.633
Πόντοι
3.656
Εδώ και λίγα χρόνια γίνεται και ψηφιακή ακινησία. Από ίντερνετ. Κάνεις ψηφιακή ακινησία, ξεβιδώνεις πινακίδες και δηλώνεις ότι το έχεις ακίνητο σε ιδιόκτητο χώρο . Και φυσικά δεν πληρώνεις τέλη.
Γλυτώνεις τις βόλτες στην εφορία.
πόσα χρέπια έχεις παραδώσει ψηφιακά? :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.844
Πόντοι
5.506
Μπλέξιμο δηλαδή , παλιά όμως τότε που έπρεπε να έχει γίνει η μεταβίβαση και δεν έγινε ... αν θυμάμαι καλά έπρεπε να σε πιάσουν να κυκλοφορείς για να έχεις θέμα , για αυτό δεν κολλούσαμε το σηματάκι στο παρμπρίζ ;
Τύπε, αν έχεις αυτοκίνητο με απλήρωτα τέλη κυκλοφοριας επι 20ετια, μάλλον τη γαμησες. Αν και λογικά κάποια στιγμή θα είχες ειδοποιήσεις, τι σκατα, κανείς δεν το πήρε χαμπάρι, ούτε στο τάξις δεν εμφανίστηκαν να τα δει ο λογιστής σου;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.633
Πόντοι
3.656
Μπλέξιμο δηλαδή , παλιά όμως τότε που έπρεπε να έχει γίνει η μεταβίβαση και δεν έγινε ... αν θυμάμαι καλά έπρεπε να σε πιάσουν να κυκλοφορείς για να έχεις θέμα , για αυτό δεν κολλούσαμε το σηματάκι στο παρμπρίζ ;
τα τέλη κυκλοφορίας είναι το μικρότερο πρόβλημα σου

να φοβάσαι περισσότερο μην βρεθεί το αμάξι σου να περνάει τίποτα σύνορα τίγκα σε τίποτα παράνομα και μπλέξεις :confused::confused::confused:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.304
Πόντοι
2.606
ας παει ενα λιζιγκ για αρχη να δει τη γλυκα...
τυπε τον προσγειωσατε αποτομα τον τυπο σε λιγο θα του πειτε να παρει κανενα βελαμος να βαζει και τη γκομενα στη σελα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.844
Πόντοι
5.506
λιζινγκ δεν ηταν αυτά?

το ντριφτεραδικο τι σημαινει? με λαστιχα του 1998?
Ναι αλλά έμεινε απίστευτα ικανοποιημένος και τα έκανε εξαγορά. Μετά συνειδητοποίησε ότι ότι βολεύει 9 μήνες ακινησία και το καλοκαίρι λίγες βόλτες, ας είναι καλά το μέτρο και ο ησαπ.

Έκανε ντριφτ με ΠΡΟΣΘΙΟΚΙΝΗΤΟ γκολφ ο τρισμέγιστος :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.007
Πόντοι
3.656
Αδερφέ, στο λέω με πολύ αγάπη, αλλά τα έκανες μουνί και ζάχαρη!!!! με κωδικούς taxis, μπες στο mycar.gov και δες τις αυτοκίνητα έχεις στο όνομά σου. Εκεί θα δεις επίσης και τι οφειλές υπάρχουν. Σου είπαν σωστά πως αν δεν έχουν πληρωθεί τα τέλη, δεν γίνεται μεταβίβαση.
Όσο για αυτό που είπες, αν το είχες παρκαρισμένο στην αυλή σου... Τότε ή θα έπρεπε να πληρώνεις τέλη ή να καταθέσεις πινακίδες στην εφορία. Το κράτος μόνο με αυτό τον τρόπο μπορεί να ξέρει την κατάσταση του οχήματος.

Επίσης, κάνεις φορολογική δήλωση? Αν ναι, τότε φαίνονται κι εκεί τα οχήματα που έχεις στην κατοχή σου..

Καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι!
Νομίζω κάνουν πάρτι οι δικηγόροι για κάτι τέτοιο .
Το δημόσιο θα τα ζητάει από τον φαινομενικό ιδιοκτήτη στα χαρτιά ....
αλλά ο άλλος που το έχει 20 χρόνια ;;;;; πως χρησιμοποιεί αμάξι που δεν είναι στο όνομά του ;;;
πως βγάζει ασφάλειες ; πως πάει κτεο ;;;;

Το δημόσιο παίζει να ζητήσει κανά 50άρι χιλιάρικα εύκολα ....

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.220
Πόντοι
1.206
αλλά ο άλλος που το έχει 20 χρόνια ;;;;; πως χρησιμοποιεί αμάξι που δεν είναι στο όνομά του ;;;

Ασφάλεια βγάζεις μια χαρά απλά δηλώνεις τα δικά σου στοιχεία ως οδηγός. Λογικά και τα τέλη θα πλήρωνε... Αλλιώς πως έπαιρνε τοσα χρόνια φορολογική ενημερωτικά. Θα φαινόταν τα χρέη στο τάξης

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.161
Πόντοι
606
ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά , αυτοκίνητα είχα πάρα πολλά ήμουν και επαγελματιας αρκετά χρόνια . δεν παίρνω προ τι φορά αυτοκίνητο . απλά ρώτησα την γνώμη σας για συγκεκριμένα αυτοκίνητα αν είχατε, και σάς παρουσιάσανε προβλήματα . είχα μερσεντεζ με 400.000 χλμ και το μόνο που μου έβγαλε ήταν ζ τιμονιού και το διακόπτη φλας στο τιμόνι .δεν θέλω να αναφέρω και άλλες μάρκες που είχα .απλά δυστυχώς είμαι με μισθό 800 ευρώ ,πόσο νομίζετε μπορώ να μαζέψω χρήματα με αυτόν τον μισθό ? σας είπα ότι θα παρω δανικα απο ενα φιλο να τα κανω 3000 .αλλα μεχρη εκει τα δανικα θελουν και επιστροφη .
Ρε τυπε έλεος, ζ τιμονιού είχαν τα αυτοκίνητα μέχρι τη δεκαετία του 70 μετά έχουν κρεμαργιερα. Αν μιλάμε για αμάξι εκείνης της γενιάς, το να σου βγάλει ζ είναι του ματσ αν σκεφτείς οτι όλο το αυτοκίνητο είχε 4 πραγματα που μπορουσαν να χαλάσουν. Ζ, μηχανή, σασμάν , διαφορικό :dunno:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.007
Πόντοι
3.656
@tomahok μια W124 4θυρη ... δεν είναι επένδυση αν την πάρει κάποιος τώρα χώμα ;
και βάλει ιστορικές ;;;;

για τις κουπέ, ήδη έχουν αρχίσει και ζητάνε τη μάνα τους , τον πατέρα τους και τα κέρατά τους .....

δεν θα γίνει το ίδιο και με τις 4θυρες, τηρουμένων φυσικά των αναλογιών ;;;;;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736
Αδερφέ, στο λέω με πολύ αγάπη, αλλά τα έκανες μουνί και ζάχαρη!!!! με κωδικούς taxis, μπες στο mycar.gov και δες τις αυτοκίνητα έχεις στο όνομά σου. Εκεί θα δεις επίσης και τι οφειλές υπάρχουν. Σου είπαν σωστά πως αν δεν έχουν πληρωθεί τα τέλη, δεν γίνεται μεταβίβαση.
Όσο για αυτό που είπες, αν το είχες παρκαρισμένο στην αυλή σου... Τότε ή θα έπρεπε να πληρώνεις τέλη ή να καταθέσεις πινακίδες στην εφορία. Το κράτος μόνο με αυτό τον τρόπο μπορεί να ξέρει την κατάσταση του οχήματος.

Επίσης, κάνεις φορολογική δήλωση? Αν ναι, τότε φαίνονται κι εκεί τα οχήματα που έχεις στην κατοχή σου..

Καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι!
Ευχαριστώ , στο gov φαίνεται μόνο το αμάξι που έχω τώρα , με εκείνο που είχα πρίν 20 χρόνια δεν ξέρω τι παίχτηκε ακριβώς νόμιζα οτι είχε γίνει κανονικά η μεταβίβαση. Μέχρι που μου ήρθαν οι κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα απο το 2003 και το 2004 ...

Επίσης για αυτούς που ρώτησαν πιο πάνω αν έκανα τις δηλώσεις μόνος μου , τότε τις δηλώσεις τις έκανε λογιστής. Τα τελευταία χρόνια όμως τις κάνει ο αδερφός μου.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736

Απο οτι ξέρω το αμάξι ο επόμενος το είχε γύρω στον ένα χρόνο η κάπου εκεί , μετά δεν ξέρω τι το έκανε μήπως το παράτησε πουθενά ; Θα το ψάξω μήπως μάθω τι έγινε ακριβώς.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.007
Πόντοι
3.656
Απο οτι ξέρω το αμάξι ο επόμενος το είχε γύρω στον ένα χρόνο η κάπου εκεί , μετά δεν ξέρω τι το έκανε μήπως το παράτησε πουθενά ; Θα το ψάξω μήπως μάθω τι έγινε ακριβώς.
Στο mycar ... κάπου μπορείς να κοιτάξεις αν κάποια αμάξι και καλά είναι ανασφάλιστο ...
σου λέει την τύχη του.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736
Στο mycar ... κάπου μπορείς να κοιτάξεις αν κάποια αμάξι και καλά είναι ανασφάλιστο ...
σου λέει την τύχη του.

Λέει οτι έχει διαγραφεί το 2017.

johnm650

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
192
Πόντοι
1
Ευχαριστώ , στο gov φαίνεται μόνο το αμάξι που έχω τώρα , με εκείνο που είχα πρίν 20 χρόνια δεν ξέρω τι παίχτηκε ακριβώς νόμιζα οτι είχε γίνει κανονικά η μεταβίβαση. Μέχρι που μου ήρθαν οι κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα απο το 2003 και το 2004 ...

Επίσης για αυτούς που ρώτησαν πιο πάνω αν έκανα τις δηλώσεις μόνος μου , τότε τις δηλώσεις τις έκανε λογιστής. Τα τελευταία χρόνια όμως τις κάνει ο αδερφός μου.

Κάπου τα λες λίγο μπερδεμένα... Αν στο gov είναι σωστή η εικόνα που έχεις, πρέπει να ψάξεις λίγο καλύτερα να δεις πότε έγινε η μεταβίβαση. Όπως φαίνεται, κάποια στιγμή έγινε μεταβίβαση, οπότε τα τέλη κυκλοφορίας δεν σε επιβαρύνουν. Και για να έγινε μεταβίβαση κάποια στιγμή, το αυτοκίνητο δεν θα είχε οφειλές σε τέλη. Οπότε μάλλον καθαρίζεις από ένα τέτοιο χρέος. Στην θέση σου θα κοιτούσα τις προηγούμενες δηλώσεις μια προς μια για να δεις πότε παύει το αυτοκίνητο να φαίνεται στο όνομά σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom