Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 184
- Like
- 39.412
- Πόντοι
- 32.548
δώσε πόνοΕλγκα για αυτήν θα γράψεις ή θα γράψω
δώσε πόνοΕλγκα για αυτήν θα γράψεις ή θα γράψω
Όχι σήμερα γιατί θα αδειάσουν οι ταβέρνεςδώσε πόνο
Μην τους λυπάσαι να τους βγει το κρέας από το στόμα τους σήμεραΌχι σήμερα γιατί θα αδειάσουν οι ταβέρνες
και δεν θα προλαβαίνει η κοπέλα
...αποφασίστε ποιος θα γράψει...για να μην γράψω εγώ...και της χαλάσω το book με τις κριτικές...Ελγκα για αυτήν θα γράψεις ή θα γράψω
Δεν περάσατε καλά?...αποφασίστε ποιος θα γράψει...για να μην γράψω εγώ...και της χαλάσω το book με τις κριτικές...
Μην τους λυπάσαι να τους βγει το κρέας από το στόμα τους σήμερα
Και εσένα ποιος σου είπε ότι ήταν όλα τέλεια...αποφασίστε ποιος θα γράψει...για να μην γράψω εγώ...και της χαλάσω το book με τις κριτικές...
...αποφασίστε ποιος θα γράψει...για να μην γράψω εγώ...και της χαλάσω το book με τις κριτικές...
...θα γράψω...περιληπτικά... για όλη την εβδομάδα...Γράψε εσύ καλύτερα.
![]()
Οκ...θα γράψω...περιληπτικά... για όλη την εβδομάδα...
γράψε τη Κυριακή γιατί έχουμε αλλες τρεις μέρες για να κλείσει η εβδομάδα μπορεί να πάρεις και καμια άλλη αυτές τις μέρες...θα γράψω...περιληπτικά... για όλη την εβδομάδα...
...μέχρι την Κυριακή θα τα έχω ξεχάσει bro...άσε να τα γράψω σήμερα...που τα έχω φρέσκα...γράψε τη Κυριακή γιατί έχουμε αλλες τρεις μέρες για να κλείσει η εβδομάδα μπορεί να πάρεις και καμια άλλη αυτές τις μέρες
...μέχρι την Κυριακή θα τα έχω ξεχάσει bro...άσε να τα γράψω σήμερα...που τα έχω φρέσκα...
...εξάλλου την Κυριακή ανοίγουν τα......σοφιστικέ νήματα!!!...
ρε τι θα γινει θα γραψει κανεις τελικα η ακομα το σκεφτεστε ?Ελγκα για αυτήν θα γράψεις ή θα γράψω
...εχουμε και δουλειές αγαπητέ...δεν μπορούμε να ασχολούμαστε μόνο με τις πουτανες!!...Πρώτη φορά βλέπω τόσα ἄτομα νά παίζουν τὴν κολοκυθιά ποιός θά γράψη κριτική γιά μιά πουτάνα!
...εχουμε και δουλειές αγαπητέ...δεν μπορούμε να ασχολούμαστε μόνο με τις πουτανες!!...
...anyway...
...θα γράψω...
...έχω βρει και τον τίτλο της κριτικής...
..."Ομήρου Οδύσσεια για έναν πουτσο!!"...![]()
...σας παρακαλώ!!...Προφανὼς καί ἔχετε καί δουλειές.... Ἀλλά δέ χρειάζεται νά τὸ παζαρεύετε
Αργεις φιλε , πρωτα μπαινεις απειλητικα και λες θα γραψω και μετα λες για δουλειες μηπως ειναι clickbait και δε πηγες καθολου τελικα?...εχουμε και δουλειές αγαπητέ...δεν μπορούμε να ασχολούμαστε μόνο με τις πουτανες!!...
...anyway...
...θα γράψω...
...έχω βρει και τον τίτλο της κριτικής...
..."Ομήρου Οδύσσεια για έναν πουτσο!!"...![]()