Καλημέρα σε ολους. Να ενημερώσω και εγώ οπως ειπα για την εμπειρία μου με την κοπέλα. Βασικά δεν φτάσαμε καν σε συνάντηση τελικά, οπότε δεν έχω να πω και πολλά.
Κλείσαμε ραντεβού 3 μέρες πριν για σημερα στις 12.00. Εστειλα χτες για επιβεβαίωση και πράγματι το κλείσαμε για σημερα, με μονη αλλαγή την ώρα που το κάναμε 11 καθώς την εξυπηρετούσε καλύτερα. Ολα καλά λοιπον , καληνυχτιστήκαμε και δώσαμε ραντεβού για σημερα. Μου έστειλε και μια φωτο για να δω τι θα αντικρύσω απο κοντά, κατι που μου άρεσε πολύ.
Σημερα λοιπόν καθώς ξύπνησα να ετοιμαστω για το ραντεβού , ειδα οτι μου ειχε στείλει μήνυμα 1.35 το βραδυ ( ναι το βράδυ καλά ακούσατε) οτι δεν μπορει αυτη την ώρα και να το κάνουμε στις 13.00 . Προσωπικά το θεωρώ μέγα φαουλ αυτο το πράγμα , εννοείτε δεν στέλνεις ποτέ μήνυμα σε πελάτη τέτοια ώρα για προφανεις λόγους ( το ειχα κλειστο, αλλα δεν εχει σημασια). .
Τελος πάντων, της ειπα οτι μπορώ στις 12 και μου ειπε οτι θα μου απαντησει στις 10 για το αν μπορει . Της ειπα οτι θέλω να ξέρω άμεσα και αν δεν μπορει να το αφήσουμε. Και μου ειπε τοτε για Πέμπτη αν θελω . Επειδή ειναι μακριά η Πέμπτη δέχτηκα λοιπον στις 13.00 αλλά την παρακάλεσα να μην έχουμε αλλη αλλαγή στο ραντεβού. Ε απο τοτε μεχρι πριν 5 λεπτά που διέγραψα τα μηνύματα δεν πηρα καμια απάντηση, οποτε και δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Ηδη έχασα απο τις 8 μέχρι τώρα για πλάκα τον χρονο μου Σαββατιάτικα.
Προσωπικά δεν μου έβγαλε καμια σιγουριά οτι θα ερχόταν στο ραντεβού , οποτε απο το να τρέχω άδικα στο bill προτίμησα να το αφήσω για τώρα και να δω απο βδομάδα ποια κοπέλα θα συναντησω. Ημουν αρκετά ενοχλημένος ήδη, οποτε ήθελα να ειμαι ήρεμος γιατί δεν μου φταίει σε τίποτα να την πληρώσει αλλη κοπελα. Στα ραντεβού μου θέλω πάντα να πηγαίνω με την καλύτερη ψυχολογία .
Συμπερασματικά λοιπον δεν τα βρήκαμε με την κοπέλα, να ειναι καλά εύχομαι, ελπιζω οι άλλοι να ειναι πιο τυχεροι απο εμένα.