Φίλε καταλαβαίνω τί λες, και συμφωνώ μαζί σου. Το θέμα είναι ότι όπως οι κοπέλες θέλουν χρόνο να προετοιμαστούν, έτσι χρειαζόμαστε και εμείς. Επίσης, πολλοί από εμάς έχουμε υποχρεώσεις κλπ και δεν μπορούμε να την «κάνουμε» απρογραμμάτιστα. Δυστυχώς έχω και εγώ «καεί» από αρκετές ανεξάρτητες, γι’αυτό και τελευταία παίζω μόνο με γραφεία.Καλημέρα σε ολους. Να ενημερώσω και εγώ οπως ειπα για την εμπειρία μου με την κοπέλα. Βασικά δεν φτάσαμε καν σε συνάντηση τελικά, οπότε δεν έχω να πω και πολλά.
Κλείσαμε ραντεβού 3 μέρες πριν για σημερα στις 12.00. Εστειλα χτες για επιβεβαίωση και πράγματι το κλείσαμε για σημερα, με μονη αλλαγή την ώρα που το κάναμε 11 καθώς την εξυπηρετούσε καλύτερα. Ολα καλά λοιπον , καληνυχτιστήκαμε και δώσαμε ραντεβού για σημερα. Μου έστειλε και μια φωτο για να δω τι θα αντικρύσω απο κοντά, κατι που μου άρεσε πολύ.
Σημερα λοιπόν καθώς ξύπνησα να ετοιμαστω για το ραντεβού , ειδα οτι μου ειχε στείλει μήνυμα 1.35 το βραδυ ( ναι το βράδυ καλά ακούσατε) οτι δεν μπορει αυτη την ώρα και να το κάνουμε στις 13.00 . Προσωπικά το θεωρώ μέγα φαουλ αυτο το πράγμα , εννοείτε δεν στέλνεις ποτέ μήνυμα σε πελάτη τέτοια ώρα για προφανεις λόγους ( το ειχα κλειστο, αλλα δεν εχει σημασια). .
Τελος πάντων, της ειπα οτι μπορώ στις 12 και μου ειπε οτι θα μου απαντησει στις 10 για το αν μπορει . Της ειπα οτι θέλω να ξέρω άμεσα και αν δεν μπορει να το αφήσουμε. Και μου ειπε τοτε για Πέμπτη αν θελω . Επειδή ειναι μακριά η Πέμπτη δέχτηκα λοιπον στις 13.00 αλλά την παρακάλεσα να μην έχουμε αλλη αλλαγή στο ραντεβού. Ε απο τοτε μεχρι πριν 5 λεπτά που διέγραψα τα μηνύματα δεν πηρα καμια απάντηση, οποτε και δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Ηδη έχασα απο τις 8 μέχρι τώρα για πλάκα τον χρονο μου Σαββατιάτικα.
Προσωπικά δεν μου έβγαλε καμια σιγουριά οτι θα ερχόταν στο ραντεβού , οποτε απο το να τρέχω άδικα στο bill προτίμησα να το αφήσω για τώρα και να δω απο βδομάδα ποια κοπέλα θα συναντησω. Ημουν αρκετά ενοχλημένος ήδη, οποτε ήθελα να ειμαι ήρεμος γιατί δεν μου φταίει σε τίποτα να την πληρώσει αλλη κοπελα. Στα ραντεβού μου θέλω πάντα να πηγαίνω με την καλύτερη ψυχολογία .
Συμπερασματικά λοιπον δεν τα βρήκαμε με την κοπέλα, να ειναι καλά εύχομαι, ελπιζω οι άλλοι να ειναι πιο τυχεροι απο εμένα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μάγδα19
- Μέλος που άνοιξε το νήμα magda19
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 347K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 139
- Like
- 52.565
- Πόντοι
- 27.261
μάγκες πρέπει να καταλάβετε κάποια στιγμή ότι, στις κοπέλες συμβαίνουν ορισμένες φορές κάποια έκτακτα πράγματα και ότι δεν ειναι ρομπότ. τα έχουμε πει πολλάκις αλλά μερικοί είστε τόσο σβώλοι που ούτε τα αυτονόητα δεν καταλαβαίνετε.
συνεχιζω... όπου έκτακτα είναι συνήθως θέματα υγείας και ψυχολογικής διάθεσης κάποιου ατυχήματος η' και μη.
όπως και εσείς έχετε υποχρεώσεις, έτσι έχουν και αυτές τις δικές τους, οι οποίες κάποιες φορές βγαίνουν άμεσα... έως πολύ άμεσα, λόγω προβλήματος υγείας κυρίως η' κακής ψυχολογίας.
άρα δε μπορεί να συγκριθεί με τις δικές σας όπως π.χ είπες ψέματα στη γυναίκα σου για κάτι και κανονισες να ξενοπηδησεις σα ζωαδι που είσαι που θες να έχεις και οικογενεια με παιδιά.
σαχλαμάρα σοβαρέ του κώλου.
και στην τελική δε σου έτυχε να γαμησεις τώρα την Μάγδα, την Μαρία, την Άννα, την Μαλβίνα, την Τζίνα κλπ ??? ...αλλά θα τη γαμησεις την άλλη βδομάδα η' την παραλλη. τόσες επιλογές έχεις ρε στόκο... η' δεν το ξέρεις ήδη?
τέλος, αυτό είναι μεσα στο πρόγραμμα όλων των ανεξάρτητων (που δε δουλεύουν έχοντας κάποιο άλλο αφεντικό στο κεφάλι τους) και πρέπει ήδη να το γνωρίζετε απο την αρχή, αλλά και να το σέβεστε.
υποτίθεται ότι και οι κοπέλες θέλουν να σας ευχαριστήσουν ώστε να λάβουν καλά σχόλια για να συνεχίσουν αυτό που έχουν επιλέξει ως δουλειά. άρα είναι προς όφελος των πελατών και της όσο δυνατόν καλύτερης εξυπηρέτησης των.
παρόλαυτα αν δε σας κάνει αυτό το κλασικό έργο, πάτε στα γραφεία που συνήθως δεν έχουν τέτοια "προβλήματα" οι κοπέλες, αν και ξέρω και μερικές που το κάνουν και εκεί και μπράβο τους στην τελική (πάνω απ'ολα η υγεία σε σχέση με τον ανακυκλώσιμο μαλακα), στα στουντιος η' και στα μπουρδέλα ακόμα.
συνεχιζω... όπου έκτακτα είναι συνήθως θέματα υγείας και ψυχολογικής διάθεσης κάποιου ατυχήματος η' και μη.
όπως και εσείς έχετε υποχρεώσεις, έτσι έχουν και αυτές τις δικές τους, οι οποίες κάποιες φορές βγαίνουν άμεσα... έως πολύ άμεσα, λόγω προβλήματος υγείας κυρίως η' κακής ψυχολογίας.
άρα δε μπορεί να συγκριθεί με τις δικές σας όπως π.χ είπες ψέματα στη γυναίκα σου για κάτι και κανονισες να ξενοπηδησεις σα ζωαδι που είσαι που θες να έχεις και οικογενεια με παιδιά.
και στην τελική δε σου έτυχε να γαμησεις τώρα την Μάγδα, την Μαρία, την Άννα, την Μαλβίνα, την Τζίνα κλπ ??? ...αλλά θα τη γαμησεις την άλλη βδομάδα η' την παραλλη. τόσες επιλογές έχεις ρε στόκο... η' δεν το ξέρεις ήδη?
τέλος, αυτό είναι μεσα στο πρόγραμμα όλων των ανεξάρτητων (που δε δουλεύουν έχοντας κάποιο άλλο αφεντικό στο κεφάλι τους) και πρέπει ήδη να το γνωρίζετε απο την αρχή, αλλά και να το σέβεστε.
υποτίθεται ότι και οι κοπέλες θέλουν να σας ευχαριστήσουν ώστε να λάβουν καλά σχόλια για να συνεχίσουν αυτό που έχουν επιλέξει ως δουλειά. άρα είναι προς όφελος των πελατών και της όσο δυνατόν καλύτερης εξυπηρέτησης των.
παρόλαυτα αν δε σας κάνει αυτό το κλασικό έργο, πάτε στα γραφεία που συνήθως δεν έχουν τέτοια "προβλήματα" οι κοπέλες, αν και ξέρω και μερικές που το κάνουν και εκεί και μπράβο τους στην τελική (πάνω απ'ολα η υγεία σε σχέση με τον ανακυκλώσιμο μαλακα), στα στουντιος η' και στα μπουρδέλα ακόμα.
Τελευταία τροποποίηση:
manaconda13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.424
- Πόντοι
- 3.187
Αδερφέ, σόρυ αλλά είσαι λάθος κατ εμέ.Καλημέρα σε ολους. Να ενημερώσω και εγώ οπως ειπα για την εμπειρία μου με την κοπέλα. Βασικά δεν φτάσαμε καν σε συνάντηση τελικά, οπότε δεν έχω να πω και πολλά.
Κλείσαμε ραντεβού 3 μέρες πριν για σημερα στις 12.00. Εστειλα χτες για επιβεβαίωση και πράγματι το κλείσαμε για σημερα, με μονη αλλαγή την ώρα που το κάναμε 11 καθώς την εξυπηρετούσε καλύτερα. Ολα καλά λοιπον , καληνυχτιστήκαμε και δώσαμε ραντεβού για σημερα. Μου έστειλε και μια φωτο για να δω τι θα αντικρύσω απο κοντά, κατι που μου άρεσε πολύ.
Σημερα λοιπόν καθώς ξύπνησα να ετοιμαστω για το ραντεβού , ειδα οτι μου ειχε στείλει μήνυμα 1.35 το βραδυ ( ναι το βράδυ καλά ακούσατε) οτι δεν μπορει αυτη την ώρα και να το κάνουμε στις 13.00 . Προσωπικά το θεωρώ μέγα φαουλ αυτο το πράγμα , εννοείτε δεν στέλνεις ποτέ μήνυμα σε πελάτη τέτοια ώρα για προφανεις λόγους ( το ειχα κλειστο, αλλα δεν εχει σημασια). .
Τελος πάντων, της ειπα οτι μπορώ στις 12 και μου ειπε οτι θα μου απαντησει στις 10 για το αν μπορει . Της ειπα οτι θέλω να ξέρω άμεσα και αν δεν μπορει να το αφήσουμε. Και μου ειπε τοτε για Πέμπτη αν θελω . Επειδή ειναι μακριά η Πέμπτη δέχτηκα λοιπον στις 13.00 αλλά την παρακάλεσα να μην έχουμε αλλη αλλαγή στο ραντεβού. Ε απο τοτε μεχρι πριν 5 λεπτά που διέγραψα τα μηνύματα δεν πηρα καμια απάντηση, οποτε και δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Ηδη έχασα απο τις 8 μέχρι τώρα για πλάκα τον χρονο μου Σαββατιάτικα.
Προσωπικά δεν μου έβγαλε καμια σιγουριά οτι θα ερχόταν στο ραντεβού , οποτε απο το να τρέχω άδικα στο bill προτίμησα να το αφήσω για τώρα και να δω απο βδομάδα ποια κοπέλα θα συναντησω. Ημουν αρκετά ενοχλημένος ήδη, οποτε ήθελα να ειμαι ήρεμος γιατί δεν μου φταίει σε τίποτα να την πληρώσει αλλη κοπελα. Στα ραντεβού μου θέλω πάντα να πηγαίνω με την καλύτερη ψυχολογία .
Συμπερασματικά λοιπον δεν τα βρήκαμε με την κοπέλα, να ειναι καλά εύχομαι, ελπιζω οι άλλοι να ειναι πιο τυχεροι απο εμένα.
Κατ αρχάς αν έχεις πρόβλημα με το κινητό, πολύ απλά χρησιμοποιείς κάποιο άλλο για αυτή τη δουλειά. Σου απάντησε βράδυ για να μην ξυπνήσεις κ ετοιμαστείς κ έρθει το μνμ όταν θα είσαι καθ οδόν. Ίσως σκέφτηκε ότι μπορεί να μην ξυπνούσε νωρίς για να στο στείλει. Τίμιο.
Το να σου απαντήσει άμεσα την επόμενη μέρα όπως απαίτησες,ίσως να μην ήταν στο χέρι της. Δε μιλάς με τηλεφωνητρια γραφείου, ούτε με νταβά. Σίγουρα κ εσύ ήθελες άμεση απάντηση για να καθορίσεις το πρόγραμμά σου, αλλά σε περιπτώσεις ανεξάρτητων, ίσως πρέπει να είμαστε πιο διαλακτικοί.. Και με μένα αλλάξαμε 3 ξενοδοχεία μέχρι να αποφασίσουμε ποιο βολεύει, κάναμε κ μια βδομάδα μέχρι να βρούμε μέρα κ ώρα που να βολεύει και τους 2,αλλά τελικά ισχύει η λαϊκή ρήση, ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει..
ypotaktikos97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 25
- Like
- 8.622
- Πόντοι
- 3.446
Kαλησπέρα ειναι γνώμη σου και ειναι απολύτως σεβαστή αλλά διαφωνώ λιγο αν μου επιτρέπεις. Δεν ειναι θέμα αν έχω πρόβλημα με το κινητό , ή σύζυγο ή παιδιά οπως ειπε συνάδελφος . Για μένα δεν νοείται μήνυμα 1μισι το βράδυ σε πελάτη. Αν το κανει πελάτης αυτο σε κορίτσι πολύ πιθανον να φάει μπλοκ επιτοπου, το κανουν ορισμένες. Αν δεν ήταν σίγουρη η κοπέλα για την ώρα που η ίδια πρότεινε, τοτε μπορούσε να μου το πει εγκαίρως οταν επιβεβαιώσαμε, οχι τέτοια ώρα . Ποιος θα το βλεπε 2 παρά το βράδυ; Ο Αργυρός ή η Παολα;;Αδερφέ, σόρυ αλλά είσαι λάθος κατ εμέ.
Κατ αρχάς αν έχεις πρόβλημα με το κινητό, πολύ απλά χρησιμοποιείς κάποιο άλλο για αυτή τη δουλειά. Σου απάντησε βράδυ για να μην ξυπνήσεις κ ετοιμαστείς κ έρθει το μνμ όταν θα είσαι καθ οδόν. Ίσως σκέφτηκε ότι μπορεί να μην ξυπνούσε νωρίς για να στο στείλει. Τίμιο.
Το να σου απαντήσει άμεσα την επόμενη μέρα όπως απαίτησες,ίσως να μην ήταν στο χέρι της. Δε μιλάς με τηλεφωνητρια γραφείου, ούτε με νταβά. Σίγουρα κ εσύ ήθελες άμεση απάντηση για να καθορίσεις το πρόγραμμά σου, αλλά σε περιπτώσεις ανεξάρτητων, ίσως πρέπει να είμαστε πιο διαλακτικοί.. Και με μένα αλλάξαμε 3 ξενοδοχεία μέχρι να αποφασίσουμε ποιο βολεύει, κάναμε κ μια βδομάδα μέχρι να βρούμε μέρα κ ώρα που να βολεύει και τους 2,αλλά τελικά ισχύει η λαϊκή ρήση, ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει..
Γενικά θέλω οργάνωση και τήρηση των οσων λέμε , αυτή ειναι και η μόνη ''παραξενια'' που έχω , κατά τα άλλα ειμαι πολύ εύκολος πελάτης, δεν ζητάω πολλά. Δεν μου αρέσει δηλαδή να τρέχω τελευταία στιγμή. Η κοπέλα απλώς ήθελε να ξεκουραστεί και να κοιμηθεί και αυτό ειναι απολύτως σεβαστό απο μένα , ομως και εγώ έχασα 1,5 ώρα χωρις λόγο και πρέπει και αυτο να ειναι κατανοητό. Να κοιτάμε και τις 2 πλευρές.
Τελος πάντων , ολα καλά με το κορίτσι, δεν έχω κανένα θέμα. Η ζωή συνεχιζεται. Εκείνη θα βρει άλλους πελάτες , εγώ άλλα κορίτσια, οπότε όλοι ευχαριστημένοι. Εγώ απλώς μοιράστηκα την εμπειρια μου με την κοπέλα οπως κανω οσο καιρό ειμαι εδώ. Τιποτα περισσότερο. Ουτε μαύρο θα πω, ούτε πράσινο, ούτε κόκκινο.
Της εύχομαι οπως ειπα καλή επιτυχια σε οτι κάνει, στις σπουδές της κλπ και μακάρι οι υπόλοιποι να περάσουν πολύ καλά. Προσωπικά πιστεύω οτι θα κάναμε άλλη συζητηση τώρα αν ειχε γινει το ραντεβού, αλλά δεν ήταν να γινει. Ολα καλά. Προχωράμε.
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.630
- Πόντοι
- 10.411
Προσπαθείς να βγάλεις άκρη με τα ούγκανα του bou?μάγκες πρέπει να καταλάβετε κάποια στιγμή ότι, στις κοπέλες συμβαίνουν ορισμένες φορές κάποια έκτακτα πράγματα και ότι δεν ειναι ρομπότ. τα έχουμε πει πολλάκις αλλά μερικοί είστε τόσο σβώλοι που ούτε τα αυτονόητα δεν καταλαβαίνετε.
Χάσιμο χρόνου
George1912
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κύριοι μήπως υπάρχει κάποια πρόσφατη αγγελία για να βρούμε το τηλέφωνο της κοπέλας;;
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 32.097
- Πόντοι
- 11.146
+1μάγκες πρέπει να καταλάβετε κάποια στιγμή ότι, στις κοπέλες συμβαίνουν ορισμένες φορές κάποια έκτακτα πράγματα και ότι δεν ειναι ρομπότ. τα έχουμε πει πολλάκις αλλά μερικοί είστε τόσο σβώλοι που ούτε τα αυτονόητα δεν καταλαβαίνετε.
kostas9595
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2023
- Like
- 17
- Πόντοι
- 0
Στείλε μου το τηλέφωνο σπυ
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 55.398
- Πόντοι
- 41.813
μαλιστα.Ωραια tattoos έχει η νεαρά . Μικρά και διακριτικά . Κατά τα αλλα οι πολλοί απαιτητικοί όπως εγώ , ας σεβαστούν το νεαρό της ηλικίας και μη περιμένουν ακροβατικά.
καταλαβαμε.
παμε για αλλα.
να εισαι καλα.
Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 777
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα.Στελνεις μνμ προσωπικό στην κοπέλα κ σου στέλνει η ίδια τον αριθμό της.Καλησπέρα, υπάρχουν κάποια στοιχεία επικοινωνίας για την κοπέλα, ή κάποια πρόσφατη αγγελία;
Εγώ πάντως, αν ήμουν Μάγδα, θα σου έστελνα ένα προσωπικό μνμ εδώ για απευθείας συνεννόηση μαζί σου, κι εκεί πιστεύω ότι θα λυνόταν το ζήτημα. Γιατί από τα γραφόμενά σου εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι είσαι άνθρωπος συνεννοήσιμος. Κι εγώ πάλι, αν ήμουν εσύ, θα της έδινα μια 2η ευκαιρία. Κι ας μην την έχω συναντήσει ακόμα.Kαλησπέρα ειναι γνώμη σου και ειναι απολύτως σεβαστή αλλά διαφωνώ λιγο αν μου επιτρέπεις. Δεν ειναι θέμα αν έχω πρόβλημα με το κινητό , ή σύζυγο ή παιδιά οπως ειπε συνάδελφος . Για μένα δεν νοείται μήνυμα 1μισι το βράδυ σε πελάτη. Αν το κανει πελάτης αυτο σε κορίτσι πολύ πιθανον να φάει μπλοκ επιτοπου, το κανουν ορισμένες. Αν δεν ήταν σίγουρη η κοπέλα για την ώρα που η ίδια πρότεινε, τοτε μπορούσε να μου το πει εγκαίρως οταν επιβεβαιώσαμε, οχι τέτοια ώρα . Ποιος θα το βλεπε 2 παρά το βράδυ; Ο Αργυρός ή η Παολα;;
Γενικά θέλω οργάνωση και τήρηση των οσων λέμε , αυτή ειναι και η μόνη ''παραξενια'' που έχω , κατά τα άλλα ειμαι πολύ εύκολος πελάτης, δεν ζητάω πολλά. Δεν μου αρέσει δηλαδή να τρέχω τελευταία στιγμή. Η κοπέλα απλώς ήθελε να ξεκουραστεί και να κοιμηθεί και αυτό ειναι απολύτως σεβαστό απο μένα , ομως και εγώ έχασα 1,5 ώρα χωρις λόγο και πρέπει και αυτο να ειναι κατανοητό. Να κοιτάμε και τις 2 πλευρές.
Τελος πάντων , ολα καλά με το κορίτσι, δεν έχω κανένα θέμα. Η ζωή συνεχιζεται. Εκείνη θα βρει άλλους πελάτες , εγώ άλλα κορίτσια, οπότε όλοι ευχαριστημένοι. Εγώ απλώς μοιράστηκα την εμπειρια μου με την κοπέλα οπως κανω οσο καιρό ειμαι εδώ. Τιποτα περισσότερο. Ουτε μαύρο θα πω, ούτε πράσινο, ούτε κόκκινο.
Της εύχομαι οπως ειπα καλή επιτυχια σε οτι κάνει, στις σπουδές της κλπ και μακάρι οι υπόλοιποι να περάσουν πολύ καλά. Προσωπικά πιστεύω οτι θα κάναμε άλλη συζητηση τώρα αν ειχε γινει το ραντεβού, αλλά δεν ήταν να γινει. Ολα καλά. Προχωράμε.
tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.389
- Πόντοι
- 736
Το εχω πει πολλες φορες και θα το ξαναπω....δεν υπαρχει πουτανα χωρις νταβατζη στο viber δεν ξερεις με ποιον μιλας...μαλλον προεκυψε αλλο ραντεβου 2ωρο η παραπανω....!!!Αδερφέ, σόρυ αλλά είσαι λάθος κατ εμέ.
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.508
- Πόντοι
- 8.846
ΛάθοςΤο εχω πει πολλες φορες και θα το ξαναπω....δεν υπαρχει πουτανα χωρις νταβατζη
ypotaktikos97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 25
- Like
- 8.622
- Πόντοι
- 3.446
Σε ευχαριστώ πολύ . Ειμαι συνεννοήσιμος ναι , αλλά έχω και το μειονέκτημα οτι ειμαι και παρορμητικος. Δηλαδή λέω αυτό που σκέφτομαι ή αυτό που με ενοχλεί αμέσως, χωρις δεύτερη σκέψη. Και αυτό δεν βγαίνει πάντα σε καλό , γενικότερα το λέω, οχι μονο στα ραντεβού εδώ.Εγώ πάντως, αν ήμουν Μάγδα, θα σου έστελνα ένα προσωπικό μνμ εδώ για απευθείας συνεννόηση μαζί σου, κι εκεί πιστεύω ότι θα λυνόταν το ζήτημα. Γιατί από τα γραφόμενά σου εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι είσαι άνθρωπος συνεννοήσιμος. Κι εγώ πάλι, αν ήμουν εσύ, θα της έδινα μια 2η ευκαιρία. Κι ας μην την έχω συναντήσει ακόμα.
Τελος πάντων η κοπέλα μου έστειλε μνμ , μου εξήγησε , περισσότερο σε κακή συνεννόηση οφείλεται το θέμα μας. Παράλληλα ομως ακούω και οσα ειπαν οι συναγωνιστές παραπάνω και μαθαίνω , γιατι δεν ειμαι τέλειος σε καμια περίπτωση. Εχω περιθώρια βελτίωσης ακομα, μικρος ειμαι.
ypotaktikos97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 25
- Like
- 8.622
- Πόντοι
- 3.446
Δεν μου έδωσε αυτή την εντύπωση, μην την αδικούμε την κοπέλα. Αντίθετα μου πρότεινε μετά αν ήθελα να γίνει το ραντεβού. Απλά εγώ δεν ήθελα ..μαλλον προεκυψε αλλο ραντεβου 2ωρο η παραπανω....!!!
Τελος πάντων, νομίζω καλύτερα να μιλάνε πλέον οσοι έκαναν ραντεβού . Μην μείνουμε στην δική μου εμπειρία που δεν ολοκληρώθηκε και ολας. Υπάρχουν συναγωνιστες που έχουν γράψει καλά σχόλια πισω.
manaconda13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.424
- Πόντοι
- 3.187
Τι λες ρε Τασούλη; Τι λες;;Το εχω πει πολλες φορες και θα το ξαναπω....δεν υπαρχει πουτανα χωρις νταβατζη στο viber δεν ξερεις με ποιον μιλας...μαλλον προεκυψε αλλο ραντεβου 2ωρο η παραπανω....!!!
magda19
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2021
- Like
- 584
Να πω ένα συγνώμη που έστειλα μήνυμα τόσο αργαΚαλημέρα σε ολους. Να ενημερώσω και εγώ οπως ειπα για την εμπειρία μου με την κοπέλα. Βασικά δεν φτάσαμε καν σε συνάντηση τελικά, οπότε δεν έχω να πω και πολλά.
Που έλεγε αν μπορεί να γίνει το ραντεβού 13:00 ώρα την επόμενη μέρα έλαβα μήνυμα 8:00 ώρα το πρωί και το είδα τυχαία 8:20 που έλεγε ότι δεν μπορεί να γίνει 13:00 ώρα το ραντεβού κ λέω έχω βάλει ξυπνητήρι στις 10:00 ώρα και να απαντήσω εκείνη την ώρα αν γίνεται να βρεθούμε 12:00 ώρα
Η απάντηση που πήρα ήταν:
Δεν μπορώ να περιμένω τελευταία στιγμή. Ας το αφήσουμε τότε για άλλη μέρα που θα είσαι ξεκούραστη για να πάει καλά και το ραντεβού μας. Καλή συνέχεια.
Και απανταω ότι ξαναμπορω μεσημέρι την Πέμπτη.
Και πέφτω παλι για ύπνο αφού μου είπε κατηγορηματικά ότι δεν μπορεί.
Αργότερα διαβάζω ότι έγραψε εδώ για τα διαγραμμενα μηνύματα κτλ και του στέλνω στο viber στις 12:20:
Εξακολουθω να μπορώ να βρεθούμε αν θέλεις και μπορείς κατά τις 13:30 ώρα στο μπιλ
Δεν πήρα κάποια απάντηση...
Έγινε μια κακη συννενόηση και φταίνε αυτές οι φίλες μου που βγήκα το βράδυ και ξενύχτησα αλλιώς μια χαρά θα είχα ξυπνήσει το πρωί.
manaconda13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.424
- Πόντοι
- 3.187
Α τα παλιοκότσιτσα. Πρέπει να τα τιμωρήσουμε..Έγινε μια κακη συννενόηση και φταίνε αυτές οι φίλες μου που βγήκα το βράδυ και ξενύχτησα αλλιώς μια χαρά θα είχα ξυπνήσει το πρωί.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις