Νέα

Μαγαζιά massage νοτίων προαστίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα glyfada
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
..πραγματοποίησα δεύτερη επίσκεψη χθες...μεγάλη κοροϊδία...για να έχω πλήρη εικόνα έδωσα με τις παρατάσεις για κατι καλλίτερο ένα 200ρι. Δεν έγινε τίποτε ούτε φραπέ ούτε κατι άλλο...φωτισμός χαμηλός θεραπεύτριες με εμφάνιση άνω του μετρίου χώρος με τα στοιχειώδη ...το glamour παραπλανητικό...οπότε μακρυά....

...αν διαβάσει ο antisthenis ας ανοίξει ένα ξεχωριστό thread με ένα τεράστιο ΔΕΝ για την ενημέρωση των φίλων που θα επιθυμούσαν να το επισκεφθούν....

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
H αγγελία από τα ΝΕΑ και το τηλ τελειωνει σε ......469.

παιρνω και βγαινει μια με φωνη καμπανα. αρχιζει ενα στοιχακι με εφαρμογες αρωματοθεραπίας και λοιπες παπαριες. Χωρος δικος της στη Γλυφαδα. Αισθησιακο κανετε ρωτάω? Οχι, λέει. Οκ, το κλεινω.

Κάτι όμως με γαργαλαγε και κλεινω ραντεβου την επομένη. Χωρος/διαμερισμα κοντα στο δημαρχειο. Κοπελα στα 25/30, χοντρουλα, αλλα συμπαθητικη και ευγενικη. Δεν θα την γαμουσες σε ΚΣ. Ξεχωριστο δωματιο με μασαζοκρεβατο.

Gentle τριψιματακι, αρκετη ωρα, χαλαρωτικό. Κατα ''λαθος'' στο κωλο το μασαζ γινοταν απαλο και ακουμπουσε και ολιγον στους ορχεις. Ομιλια στον πληθυντικο. Οταν γυρισα μετα από μασαζακι στην γυρω περιοχη  ειχαμε ππληρη στηση. Χειρομαλακια με λαδι, περιτεχνη, επαγγελματικη. Σκουπισμα με υγρομαντηλα των υγρων και συνεχιση του μασαζ! Η ομιλια, συνεχιστηκε στον ενικο.

70€. Πλακα είχε. Ηταν μια αλλαγη από τα κλασικα γαμησακια.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
τα μασαζομάγαζα ακολουθούν το ωράριο των εμπορικών καταστημάτων?..
γιατί πέρασα από 2-3 κυριακάτικο και τα βρήκα κλειστά.. :huh:

blagman

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Like
28
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες!!!!Υπαρχει ενα Spa στην οδο Ζαννη στην περιοχη Φρεαττυδα στον Πειραια διπλα σ ενα πληντυριο αυτοκινητων!Ξερουμε τι παιζει εκει!?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
μετα απο προτροπη του συναδελφου Κεμπαααπ παιρνω τηλ αγγελια που ελεγε για αισθησιακο/απαλο μασαζ στο κεντρο γλυφαδας απο 40αρα, πανεμορφη και ευγενικη.      69......2536.

οταν βλεπω ευγενικη στην αγγελια, μου θυμιζει τη λεξη ''φιλοτιμος'' για τον ποδοσφαιριστη. δηλαδη, δεν ξερει μπαλα  :2funny:

δεν εχω χωρο, μοου λεει αφου πηρα τηλ. ελα στο κερολι - καθομαι στην ρεσεψιον.

παω.

50+, σπασμενη.

100. λεει, πολυ καλο μασαζ, τσιμπουκι και ελευθερη σχεση. το χοτελ, δικο σου.

ακομα τρεχω.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
H αγγελία από τα ΝΕΑ και το τηλ τελειωνει σε ......469.

παιρνω και βγαινει μια με φωνη καμπανα. αρχιζει ενα στοιχακι με εφαρμογες αρωματοθεραπίας και λοιπες παπαριες. Χωρος δικος της στη Γλυφαδα. Αισθησιακο κανετε ρωτάω? Οχι, λέει. Οκ, το κλεινω.

Κάτι όμως με γαργαλαγε και κλεινω ραντεβου την επομένη. Χωρος/διαμερισμα κοντα στο δημαρχειο. Κοπελα στα 25/30, χοντρουλα, αλλα συμπαθητικη και ευγενικη. Δεν θα την γαμουσες σε ΚΣ. Ξεχωριστο δωματιο με μασαζοκρεβατο.

Gentle τριψιματακι, αρκετη ωρα, χαλαρωτικό. Κατα ''λαθος'' στο κωλο το μασαζ γινοταν απαλο και ακουμπουσε και ολιγον στους ορχεις. Ομιλια στον πληθυντικο. Οταν γυρισα μετα από μασαζακι στην γυρω περιοχη  ειχαμε ππληρη στηση. Χειρομαλακια με λαδι, περιτεχνη, επαγγελματικη. Σκουπισμα με υγρομαντηλα των υγρων και συνεχιση του μασαζ! Η ομιλια, συνεχιστηκε στον ενικο.

70€. Πλακα είχε. Ηταν μια αλλαγη από τα κλασικα γαμησακια.

Μπορείς να στείλεισ το κινητό της σε μήνυμα? Ευχαριστώ

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Μάγκες υπάρχει κανά μασατζίδικο στα νότεια που να σου βάζουν και δαχτυλάκι ?

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
οχι αγαπητε, δυστυχως. Με 1 μηνυμα που εχεις δεν θα το κανω. ειναι θεμα αρχης. υπαρχουν και εφημεριδες.

Τι εννοείς με 1 μήνυμα που έχω ?  Ποιο είναι θέμα αρχής ?

Σόρρυ αλλά είμαι καινούργιος εδώ αλλά και σε φόρουμ γενικότερα. Αλλά υποθέτω πως η κοπέλα για να δημοσιεύει το τηλέφωνο της σε αγγελία θα ήθελε να την έπαιρναν....

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Τι εννοείς με 1 μήνυμα που έχω ?  Ποιο είναι θέμα αρχής ?

Σόρρυ αλλά είμαι καινούργιος εδώ αλλά και σε φόρουμ γενικότερα. Αλλά υποθέτω πως η κοπέλα για να δημοσιεύει το τηλέφωνο της σε αγγελία θα ήθελε να την έπαιρναν....
εισαι πολυ νεοσ στο φορουμ,αυτο λεει

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
εισαι πολυ νεοσ στο φορουμ,αυτο λεει

Δεκτό και σεβαστό..  Κατάρα το να είσαι νεούδι ε? Τέλος Πάντων, ελπίζω να βγάλω άκρη από εφημερίδα.

Να σου κάνω και μία ερώτηση ακόμα μήπως και ξέρεις. Μια φορά έχω πάει σε μασατζίδικο. Σε ένα στην Δάφνη που ήταν μια κοπέλα ξανθιά η Βίκα. Φοιτήτρια. Έκατσε λίγο καιρό Ελλάδα και έφυγε. Πολύ καλές εντυπώσεις αν και πανάκριβη. Γνωρίζεις αν είναι ακόμα Ελλάδα ?

Σόρυ ίσως να είναι άκυρη η ερώτηση αλλά είπα να δοκιμάσω..

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Τι εννοείς με 1 μήνυμα που έχω ?  Ποιο είναι θέμα αρχής ?

τωρα εχεις 5 μηνυματα για κανε αλλη μια προσπαθεια...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
τωρα εχεις 5 μηνυματα για κανε αλλη μια προσπαθεια...

χαχαχα. Εδώ και 1 μήνα έχω τον λαγαριασμό εδώ αλλά πρώτη μέρα σήμερα έστειλα. Γιατί τόση εμπάθεια σε κάποιον καινούργιο?

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
χαχαχα. Εδώ και 1 μήνα έχω τον λαγαριασμό εδώ αλλά πρώτη μέρα σήμερα έστειλα. Γιατί τόση εμπάθεια σε κάποιον καινούργιο?

φιλε καλως ορισες λοιπον στην παρεα μας δεν υπαρχει εμπαθεια σε κανενα απλα κατα καιρους εμφανιζονται νεα μελοι που μονος σκοπος τους ειναι να μαθουν πληροφοριες χωρις οι ιδιοι να ιδρωσουν καν .γιαυτο και αυτη η αντιμετωπιση τωρα μπορεις να μου πεις οτι και αυτος που εχει 1789 μηνυματα τι εχει δωσει στο σαιτ τιποτα θα σου πω εγω ολο σπαμ ειναι και μαλακια αλλα τεσπα...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
φιλε καλως ορισες λοιπον στην παρεα μας δεν υπαρχει εμπαθεια σε κανενα απλα κατα καιρους εμφανιζονται νεα μελοι που μονος σκοπος τους ειναι να μαθουν πληροφοριες χωρις οι ιδιοι να ιδρωσουν καν .γιαυτο και αυτη η αντιμετωπιση τωρα μπορεις να μου πεις οτι και αυτος που εχει 1789 μηνυματα τι εχει δωσει στο σαιτ τιποτα θα σου πω εγω ολο σπαμ ειναι και μαλακια αλλα τεσπα...

Τώρα καταλαβαίνω, γιατί με το πρώτο μήνυμα του φίλου, λέω μύγα τον τσίμπισε ? Όχι έχεις δίκιο και είναι λογικό. Δεν έχω πάντως πολλές εμπειρίες από μασάζ. Μόνο μία με την Βίκα που ανέφερα πιο πάνω. Απλά ήθελα να δοκιμάσω και έψαχνα κάτι στα μέτρα μου μην φάω τα μούτρα μου σαν νέος.

By the way πως ανοίγεις ένα θέμα ?  Ήθελα να αναφέρω κάτι για τις πουτάνες που κάνανε πιάτσα στο καλαμάκι κοντά στο Imperial. Οι περισσότερες σάπιες απλά υπήρξαν 2 πραγματικά απιστευτά !!! η μια με βυζιά σαν της Πάμελα !!!
Αν ήξερες από περιοχή ίσως να έχεις ακούσει

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
για τις κοπελες στο καλαμακι υπαρχει ηδη θεμα μπορεις να το ψαξεις και να γραψεις εκει!!!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

καμια απολυτως εμπαθεια, αγαπητε. διαβαζονατς ομως τα υπολοιπα 10 μηνυματα που εγραψες παρατηρω οτι το ντεφω σου δεν ειναι η ''νεοτητα'' αλλα η μαλακια.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
καμια απολυτως εμπαθεια, αγαπητε. διαβαζονατς ομως τα υπολοιπα 10 μηνυματα που εγραψες παρατηρω οτι το ντεφω σου δεν ειναι η ''νεοτητα'' αλλα η μαλακια.

Και για πες μου ρε φίλε που την διαπίστωσες εσύ την μαλακία ? που αμέσως θίχτηκες κι όλας ?  Τι ρώτησα δηλαδή και σε ενόχλησε ? Εκτός αν προτειμάς το σαιτ να γίνει μεταξύ 5 ατόμων και να μην μπαίνουν άλλοι τότε πάω πάσο.

ελεος....

Και δε νομίζω ότι σε έβρισα για πουλάς μαγκιά... Δε με ξέρεις οπότε χαλάρωσε

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.135
Πόντοι
46.232
By the way πως ανοίγεις ένα θέμα ?  Ήθελα να αναφέρω κάτι για τις πουτάνες που κάνανε πιάτσα στο καλαμάκι κοντά στο Imperial. Οι περισσότερες σάπιες απλά υπήρξαν 2 πραγματικά απιστευτά !!! η μια με βυζιά σαν της Πάμελα !!!
Αν ήξερες από περιοχή ίσως να έχεις ακούσει
:offtopic: :offtopic: :offtopic:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom