Νέα

Μαγαζιά για όμορφη έξοδο...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα latinos73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Η καθε μια εχει τα δικα της βιτσια. Η δικη μου λ.χ. με ειχε "φαει" να την παω σε Piano Restaurant.
Ετσι, απορροφηθηκα τοσο πολυ στην αναζητηση του καταλληλου μερους, ωσπου τελικα ξεχασα την ιδια την επετειο...  :rockon: 

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ryu
σε μενα παλι ευτυχως την θυμοταν εκεινος γιατι εγω... ποτε των ποτων :2funny:

σωστος ο gushallo...

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
εδω θα διαφωνησω με τους συναδελφους που γραφουν οτι το σουσι ειναι για ψωνισμενους κτλ. Ισως, και δυστυχως δηλαδη, εχει περασει ετσι στην Ελλαδα, οτι δηλαδη το σουσι το τρωνε μονο οι ψωνισμενοι. Αλλα για αυτους που τους αρεσουν οι γευσεις του κοσμου, το σουσι και γενικοτερα η γιαπωνεζικη κουζινα δεν τους χαλαει καθολου. Και φυσικα αγαπαω την ελληνικη κουζινα αλλα δεν θα το παιξω ακομα και σ'αυτο αρχι-πατριωτης και ετσι μ αρεσει να γνωριζω και αλλες γευσεις - ιταλικες, γαλλικες, κινεζικες, μεξικανικες, ινδικες κτλ κτλ. Παντως ισως απο τις καλυτερες μασες εκτος ελλαδος τις εχω κανει Αυστρια οσο και αν σας φαινεται παραξενο. Σουπες, κυνηγι, σνιτσελ και γλυκα ολα ενα και ενα. Και Ιταλια βεβαια οπου οι ανθρωποι τρωνε σαν κτηνη.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ρε φίλε αντί να πετάξεις τα λεφτά σου σε ένα εστιατόριο με μούρη (αλλά γενικά μάπα φαγητό) δεν αγοράζεις ένα ωραίο δωράκι (κατά προτίμηση κόσμημα και όχι πολύ ακριβό) το οποίο να το συνοδεύσεις με ένα σετάκι σέξυ εσώρουχα και ένα δωματιο σε καλό ξενοδοχείο.. για τα εσώρουχα μπορείς να ρωτήσεις την Bite...

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
ρε φίλε αντί να πετάξεις τα λεφτά σου σε ένα εστιατόριο με μούρη (αλλά γενικά μάπα φαγητό) δεν αγοράζεις ένα ωραίο δωράκι (κατά προτίμηση κόσμημα και όχι πολύ ακριβό) το οποίο να το συνοδεύσεις με ένα σετάκι σέξυ εσώρουχα και ένα δωματιο σε καλό ξενοδοχείο.. για τα εσώρουχα μπορείς να ρωτήσεις την Bite...
Καλη ιδεα δεν λεω....αν και με τα δωρα και τα ξενοδοχεια τελικα μια η αλλη θα μου ερθει.
Λοιπον Bite τι ειναι της μοδος αυτη την εποχη???
Φτου γαμωτο Δευτερα σημερα,πρεπει να τρεχω απο εδω και απο εκει για να βρω κατι ανοιχτο......μαλλον The mall θα πρεπει να παω.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
σίγουρα θα σου έρθει μία η άλλη.. μπορεί και ακριβώτερα.. αλλά τουλάχιστον θα το απολαύσετε στα σίγουρα.. ενώ εστιατόριο. μπορεί να μην αρέσει ..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κοιταξε νομιζω σ αυτα τα θεματα ειμαι η τελευταια γυναικα που πρεπει να ρωτησεις :-
κατ αρχην σου προτεινουν ν αγορασεις κοσμημα.. που εγω τα σιχαινομαι κ τα θεωρω αχρηστα... γενικα εμενα δεν με συγκινουν τ ακριβα δωρα κ τ ακριβα εστιατορια κ οι περιεργες Κουζινες
τωρα για τα εσωρουχα μαυρα σεξυ εσωρουχα μια χαρα τα βρισκω... χαχαχαχα αλλα εχει κ κατι ωραια με καρτουνς πφφφ!!! σουπερ...!!! :P :P :P
αλλα κατα τη γνωμη μου που συμφωνει με του τερατος :P... το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να την πας σε κυριλε ξενοδοχειο για ενα ρομαντικ διημερο... το χουμε κανει ολοι με τρελλη επιτυχια :cheesy: αντι να δωσεις τοσα λεφτα σε βλακειες

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
πηγενε στο ishland στην βουλιαγμενη ωραιο εστιατοριο οχι πολυ ακριβο και να εχεισ πιατο ολλη την θαλλασα . παντοσ οτι και να διαλεξεισ να περασεισ καλα!!!!!!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μια ενδιάμεση λύση είναι ο ΖΥΘΟΣ στο μαρούσιλίγο πιο κάτω από το ΥΓΕΙΑ.καλέσ γερμανικές ποικιλίες ,άψογο κότσι, γενικά καλό φαγητό,πάρα πολλές μπύρες και κάβα κρασιών αξιόλογη, τιμές μεσαίες και καλή μουσική...

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Έχω να σου κάνω μια διαφορετική λίγο πρόταση :Πλατεία Αβησσυνίας ,Μοναστηράκι.
Μέσα στα Παλιατζίδικα.
Το σκηνικό, απο άλλη εποχή.
Νεοκλασσικό, με όμορφο εστιατόριο στην ταράτσα,το όνομα αυτού Brachera.
Αν δεν έχετε πρόβλημα με τη γειτονιά, ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.
Η ακρόπολη σε απόσταση...αφής.
Το Αστεροσκοπέιο παραδίπλα...
Αν έχει και φεγγάρι.....τι πιο ρομαντικό.
Η ταράτσα δροσερή, η μουσική απαλή.
Το φαγητό, πολύ καλό. Σε μεσογειακές αποχρώσεις γεύσεων....
Θα πληρώσεις για πολύ καλό φαγητό, με κρασί εμφιαλωμένο, γλυκά, απεριτίφ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, περίπου 35-40 ? το άτομο.
Και θα σου μείνουν και  λεφτά, για μια βραδιά σε σουίτα ρομαντικού ξενοδοχείου για τη συνέχεια, (της επιλογής σου), και δεν θα ξηλωθείς.
ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ.

Η λεπίδα μίλησε.
Ορθά - ΚΟΦΤΑ.

Συνημμένα

• 150_brachera_small.jpg
    150_brachera_small.jpg
    4,4 KB · Εμφανίσεις: 30

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Για δωράκι πήγαινε σε κάποιο κατάστημα με εσώρουχα
MED! Θα βρεις ΣΙΓΟΥΡΑ!! ;) Θα σου κοστίσει περίπου 60-80 ευρώ!!

Για φαγητό προτείνω το Πέτρινο στη Γλυφάδα!!
2 άτομα με χορταστικό φαγητό και καλό κρασί, 100 ευρώ!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Την καλύτερή μου επέτειο την έιχα κάνει όταν την πήγα
στη Γλυφάδα, στο Πέτρινο για φαγητό και διαμονή στο
BLAZER SUITES!! :knockinb: :boobies: :dancing:
Τα έσκασα βέβαια, αλλά άξιζε και με το παραπάνω!! ;)
Και τώρα είμαστε 6 χρόνια μαζί!!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ωραίο εστιατόριο ρε μάγκες θα πάω στο κοπή και θα το συστήσω σε όλους τους συνταξιούχους  θα χαρούν πολύ οι καημένοι

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Εγω λεω να τη πας κατα    www.akrotirilounge.gr/]Ακρωτήρι [/URL] μερια
τωρα πουνε και καλοκαιρακι, διπλα στη θαλασσα να γουσταρει.

..μεσα στα τσιμεντα θα φρικαρει ρε μαν.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
... το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να την πας σε κυριλε ξενοδοχειο για ενα ρομαντικ διημερο... το χουμε κανει ολοι με τρελλη επιτυχια :cheesy: αντι να δωσεις τοσα λεφτα σε βλακειες

Έχεις πάει κι εσύ τη δικιά σου σε κυριλέ ξενοδοχείο; :think: :think: :think:

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Κυριες και Κυριοι ακουστε για να μαθενετε Το ΠΙΛ ΠΟΥΛ δεν εχει τραπεζι οπως επισης και το Βαρουλκο. Επισης καταθετω οτι το 48 εχει κλεισει για καλοκαιρι.................αυτα μεχρι στιγμης και η αναζητηση συνεχιζεται

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Σκεφτείτε και το "Φλοισβο" στο Π. Φάληρο. Ψηλά, παραλία, θέα, κυριλέ... αλλά κάπως ακριβο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom