You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαγαζιά για όμορφη έξοδο...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα latinos73
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 96
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ryu
σε μενα παλι ευτυχως την θυμοταν εκεινος γιατι εγω... ποτε των ποτων
σωστος ο gushallo...
σε μενα παλι ευτυχως την θυμοταν εκεινος γιατι εγω... ποτε των ποτων
σωστος ο gushallo...
εδω θα διαφωνησω με τους συναδελφους που γραφουν οτι το σουσι ειναι για ψωνισμενους κτλ. Ισως, και δυστυχως δηλαδη, εχει περασει ετσι στην Ελλαδα, οτι δηλαδη το σουσι το τρωνε μονο οι ψωνισμενοι. Αλλα για αυτους που τους αρεσουν οι γευσεις του κοσμου, το σουσι και γενικοτερα η γιαπωνεζικη κουζινα δεν τους χαλαει καθολου. Και φυσικα αγαπαω την ελληνικη κουζινα αλλα δεν θα το παιξω ακομα και σ'αυτο αρχι-πατριωτης και ετσι μ αρεσει να γνωριζω και αλλες γευσεις - ιταλικες, γαλλικες, κινεζικες, μεξικανικες, ινδικες κτλ κτλ. Παντως ισως απο τις καλυτερες μασες εκτος ελλαδος τις εχω κανει Αυστρια οσο και αν σας φαινεται παραξενο. Σουπες, κυνηγι, σνιτσελ και γλυκα ολα ενα και ενα. Και Ιταλια βεβαια οπου οι ανθρωποι τρωνε σαν κτηνη.
ρε φίλε αντί να πετάξεις τα λεφτά σου σε ένα εστιατόριο με μούρη (αλλά γενικά μάπα φαγητό) δεν αγοράζεις ένα ωραίο δωράκι (κατά προτίμηση κόσμημα και όχι πολύ ακριβό) το οποίο να το συνοδεύσεις με ένα σετάκι σέξυ εσώρουχα και ένα δωματιο σε καλό ξενοδοχείο.. για τα εσώρουχα μπορείς να ρωτήσεις την Bite...
Καλη ιδεα δεν λεω....αν και με τα δωρα και τα ξενοδοχεια τελικα μια η αλλη θα μου ερθει.ρε φίλε αντί να πετάξεις τα λεφτά σου σε ένα εστιατόριο με μούρη (αλλά γενικά μάπα φαγητό) δεν αγοράζεις ένα ωραίο δωράκι (κατά προτίμηση κόσμημα και όχι πολύ ακριβό) το οποίο να το συνοδεύσεις με ένα σετάκι σέξυ εσώρουχα και ένα δωματιο σε καλό ξενοδοχείο.. για τα εσώρουχα μπορείς να ρωτήσεις την Bite...
Λοιπον Bite τι ειναι της μοδος αυτη την εποχη???
Φτου γαμωτο Δευτερα σημερα,πρεπει να τρεχω απο εδω και απο εκει για να βρω κατι ανοιχτο......μαλλον The mall θα πρεπει να παω.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
κοιταξε νομιζω σ αυτα τα θεματα ειμαι η τελευταια γυναικα που πρεπει να ρωτησεις :-
κατ αρχην σου προτεινουν ν αγορασεις κοσμημα.. που εγω τα σιχαινομαι κ τα θεωρω αχρηστα... γενικα εμενα δεν με συγκινουν τ ακριβα δωρα κ τ ακριβα εστιατορια κ οι περιεργες Κουζινες
τωρα για τα εσωρουχα μαυρα σεξυ εσωρουχα μια χαρα τα βρισκω... χαχαχαχα αλλα εχει κ κατι ωραια με καρτουνς πφφφ!!! σουπερ...!!!
αλλα κατα τη γνωμη μου που συμφωνει με του τερατος ... το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να την πας σε κυριλε ξενοδοχειο για ενα ρομαντικ διημερο... το χουμε κανει ολοι με τρελλη επιτυχια αντι να δωσεις τοσα λεφτα σε βλακειες
κατ αρχην σου προτεινουν ν αγορασεις κοσμημα.. που εγω τα σιχαινομαι κ τα θεωρω αχρηστα... γενικα εμενα δεν με συγκινουν τ ακριβα δωρα κ τ ακριβα εστιατορια κ οι περιεργες Κουζινες
τωρα για τα εσωρουχα μαυρα σεξυ εσωρουχα μια χαρα τα βρισκω... χαχαχαχα αλλα εχει κ κατι ωραια με καρτουνς πφφφ!!! σουπερ...!!!
αλλα κατα τη γνωμη μου που συμφωνει με του τερατος ... το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να την πας σε κυριλε ξενοδοχειο για ενα ρομαντικ διημερο... το χουμε κανει ολοι με τρελλη επιτυχια αντι να δωσεις τοσα λεφτα σε βλακειες
Έχω να σου κάνω μια διαφορετική λίγο πρόταση :Πλατεία Αβησσυνίας ,Μοναστηράκι.
Μέσα στα Παλιατζίδικα.
Το σκηνικό, απο άλλη εποχή.
Νεοκλασσικό, με όμορφο εστιατόριο στην ταράτσα,το όνομα αυτού Brachera.
Αν δεν έχετε πρόβλημα με τη γειτονιά, ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.
Η ακρόπολη σε απόσταση...αφής.
Το Αστεροσκοπέιο παραδίπλα...
Αν έχει και φεγγάρι.....τι πιο ρομαντικό.
Η ταράτσα δροσερή, η μουσική απαλή.
Το φαγητό, πολύ καλό. Σε μεσογειακές αποχρώσεις γεύσεων....
Θα πληρώσεις για πολύ καλό φαγητό, με κρασί εμφιαλωμένο, γλυκά, απεριτίφ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, περίπου 35-40 ? το άτομο.
Και θα σου μείνουν και λεφτά, για μια βραδιά σε σουίτα ρομαντικού ξενοδοχείου για τη συνέχεια, (της επιλογής σου), και δεν θα ξηλωθείς.
ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ.
Η λεπίδα μίλησε.
Ορθά - ΚΟΦΤΑ.
Μέσα στα Παλιατζίδικα.
Το σκηνικό, απο άλλη εποχή.
Νεοκλασσικό, με όμορφο εστιατόριο στην ταράτσα,το όνομα αυτού Brachera.
Αν δεν έχετε πρόβλημα με τη γειτονιά, ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.
Η ακρόπολη σε απόσταση...αφής.
Το Αστεροσκοπέιο παραδίπλα...
Αν έχει και φεγγάρι.....τι πιο ρομαντικό.
Η ταράτσα δροσερή, η μουσική απαλή.
Το φαγητό, πολύ καλό. Σε μεσογειακές αποχρώσεις γεύσεων....
Θα πληρώσεις για πολύ καλό φαγητό, με κρασί εμφιαλωμένο, γλυκά, απεριτίφ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, περίπου 35-40 ? το άτομο.
Και θα σου μείνουν και λεφτά, για μια βραδιά σε σουίτα ρομαντικού ξενοδοχείου για τη συνέχεια, (της επιλογής σου), και δεν θα ξηλωθείς.
ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ.
Η λεπίδα μίλησε.
Ορθά - ΚΟΦΤΑ.
Συνημμένα
Για δωράκι πήγαινε σε κάποιο κατάστημα με εσώρουχα
MED! Θα βρεις ΣΙΓΟΥΡΑ!! ;) Θα σου κοστίσει περίπου 60-80 ευρώ!!
Για φαγητό προτείνω το Πέτρινο στη Γλυφάδα!!
2 άτομα με χορταστικό φαγητό και καλό κρασί, 100 ευρώ!!
MED! Θα βρεις ΣΙΓΟΥΡΑ!! ;) Θα σου κοστίσει περίπου 60-80 ευρώ!!
Για φαγητό προτείνω το Πέτρινο στη Γλυφάδα!!
2 άτομα με χορταστικό φαγητό και καλό κρασί, 100 ευρώ!!
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ωραίο εστιατόριο ρε μάγκες θα πάω στο κοπή και θα το συστήσω σε όλους τους συνταξιούχους θα χαρούν πολύ οι καημένοι
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 244
- Πόντοι
- 86
Εγω λεω να τη πας κατα www.akrotirilounge.gr/]Ακρωτήρι [/URL] μερια
τωρα πουνε και καλοκαιρακι, διπλα στη θαλασσα να γουσταρει.
..μεσα στα τσιμεντα θα φρικαρει ρε μαν.
τωρα πουνε και καλοκαιρακι, διπλα στη θαλασσα να γουσταρει.
..μεσα στα τσιμεντα θα φρικαρει ρε μαν.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
... το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να την πας σε κυριλε ξενοδοχειο για ενα ρομαντικ διημερο... το χουμε κανει ολοι με τρελλη επιτυχια αντι να δωσεις τοσα λεφτα σε βλακειες
Έχεις πάει κι εσύ τη δικιά σου σε κυριλέ ξενοδοχείο;
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Έχεις πάει κι εσύ τη δικιά σου σε κυριλέ ξενοδοχείο;
ε οχι φυσικα... μ εχουν παει.. κ περασαμε τελεια θεωρησα οτι ηταν ευκολως εννοουμενο αυτο που εξηγησα μολις
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 244
- Πόντοι
- 86
Αποψη απο ακρωτηρι..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)