Νέα

Μαγαζιά για όμορφη έξοδο...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα latinos73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
δοκιμασε καποια στιγμη και το GB CORNER στη μεγαλη βρετανια αν γουσταρεις σελεμπριτις και πολιτικους..

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
St.george lecabetus
H Πεντελικον
Και τα 2 καλα και ακριβα
αλλα σου δινουν την δυνατοτητα αν εχεις κλεισει δωματιο
να <<φας>> μετα :dancing: :dancing: :dancing:

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ναι ρε, πηγαινε την σε σουβλατζιδικο, και να μη κατσετε σε τραπεζι αμαλαχει, παρτε τα στο χερι και φατετα στο παγκαγκι με τους αλβανους ρε  :2funny: και ετοιμασου για ενα μηνα  :jerking: γιατι λιγο δυσκολα θα ξανα γαμησης... ουπς, κανεις ερωτα με το κοριτσι σου!

Υπαρχουν πολλα μερη να πατε, να σκεφτεις και τι θα θελατε να φατε.  πχ. Pentilikon στο Κεφαλι για γαλλικη κουζινα, Far East για ασιατικη κτλ., Μονο εσυ ξερεις τι θα ηταν πιο ωραιο, ολα τα μαγαζια που αναφερανε οι ανω συναγνωστες ειναι ωραια, υπαρχουν και αλλα τοσα, αλλα παιζει και το προσωπικου γουστο του καθενος.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
φιλε οτι λαμπει δεν ειναι χρυσαφι. πηγενε την προσ καπανδριτη μερια σε καμμια ψησταρια μεχρι 40 ευρω ..ρωτα εκει εχει καλες ψησταριες..διοτι κατα κανονα οταν πληρωνεις σε κυριλε εστιατορια συνηθως δεν γαμας αλλα σου κοστιζει οσο ενα τριορο γαμησι απο εφημεριδα ασε  που  η πολυ κυριλε γκομενες συνηθως ειναι πατσαβουρες στο κρεβατι..και αμα βλεπουν και ακριβα αυτοκινητα εστιατορια σε κοβουν για αγαθομουνι και πως να σε μαδησουν και υπαρχει ο κινδυνος στο τελος να χαλασεισ κανενα 2 χιλιαρο η παραπανω και να παρεις τον μπουλο προσεχε και θα με θυμηθεις..

Σιγά μην πάει τη γυναίκα του στην επέτειο και στα Goodies

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Γνωρίζω πολλά αλλά δεν ομιλώ :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
αν ειναι για επετειο μαλλον θα τα σκασεις και δεν θα φας και καλα. Αλλα τι να κανεις δεν γινεται και αλλιως. Που και που πρεπει αλλα οχι και συνεχεια. Προσωπικα θα σου λεγα Ιθακη ειδικα αν εχει και καλο καιρο.
Αλλιως για πιο χαλαρες βραδυες και καλο φαγητο με πολιτικες αποχρωσεις προτεινο το κουτι διπλα στον αρχαιολογικο χωρο της Αγορας και με θεα την Ακροπολη.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
φιλε κοσφρα εφοσον εχεις σχεση αλλαζει το πραγμα εγω στην θεση σου αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα θα πηγενα ενα τριημερο κωσταντινουπολη σε κυριλε μοναδικα εστιατορια και με μερικα απο τα καλυτερα  ξενοδοχεια ....κανενα 1500ρι θα σου στοιχισει διοτι τα πρισσοτερα εστιατορια που ακουσα που σου προτειναν ειναι για τα παναγυρια ...ειμαστε μακραν πισω απο τουρκια δες και εκπομπες του ευαγελατου ...αυτο κυριως στο τουρκολιμανο με τις μυρωδιες απο καμενο λαδι...εαν δεν εχεις χρονο η χρημα για κωσταντινουπολη πηγενε την κανενα πηλιο σε κανενα παραδοσιακο με θεα στην θαλασσα και θα με θυμηθεις εγω προσωπικα σνομπαρο κατι τζιπακιδες που πανε για καφε στην πατεια κολωνακιου και μετα για φαι στα εστιατορια που αναφερθηκαν χωρις να θελω να θιξω τους παραπανω συνομιλητες προς θεου

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
φιλε κοπρονι ειπαμε το παληκαρι να ξηλωθει μιας κ εχει επετειο αλλα οχι να φτασει κ 1500αρι!  :dancing:  :2funny:  :2funny: αλλιως να την παρατησει για ταυλανδη sex trip! :dancing:

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Για sushi σε καποιο απο τα τρια SUSHI BAR-Νεου Ψυχικου, Γλυφαδας η στην Πλατεια Βαρναβα,Παγκρατι.Βεβαια, δεν εχουν θεα, αλλα ειναι ευπρεπη-σε ποιοτητα και τιμες-και θα εισαι και "ελαφρυς" για τυχον δραστηριοτητες μετα.....

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Οχι Sushi ειπαμε να το πληρωσουμε αλλα τουλαχιστον να φαμε και κατι,μην ψαχνω μετα για σουβλατζιδικο!!!γενικα παντως δεν νομιζω οτι σε τετοιες περιπτωσεις θα πρεπει να μπλεξεις και με διαφορες κουζινες γιατι τοτε η κατασταση μαλλον θα γινει πολυ δυσκολη.

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
φιλε αν θες διαφορετικη κουζινα αστα σουσι που ειναι απαισια κ πανακριβα κ πηγαινε στο ορο τορο στην βαρη που ειναι κυριλε κ εχει κατι αργεντινικες μπριζολες τουμπανα!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Οπωσδήποτε το Βαρούλκο αποτελεί την κορυφαία επιλογή. Το 48, πολύ καλό, πολύ ακριβό, πολύ εντυπωσιακό (και αυτό συνίσταται). Την Σπονδή την θεωρώ υπερτιμημένη ή τέλος πάντων αυτό το είδος της Γαλλικής Κουζίνας δεν με ενδιαφέρει προσωπικά.

Πιλ Πουλ, άψογο σαν θέση, ιδανικό για να κάνεις πρόταση, αλλά χάνει στο φαγητό στις τιμές που το προσφέρει. Κουτί, μάλλον έχουν περάσει οι δόξες του. Δίπλα, η Κουζίνα προσφέρει το ίδιο θέαμα, αλλά πολλή φασαρία και το φαγητό άνισο.

Το GB Corner το θεωρώ πολύ έντιμο για το φαγητό του και σαν εμπειρία: Κλασσικό. Η Ιθάκη είναι μια ευπρεπής λύση αν και προτιμάται από μεγαλύτερες ηλικίες.
St George, Pentelikon δεν έχω άποψη.
Φυσικά υπάρχει και το Milos στο Hilton με καλό φαγητό και επισημότητες.

Διεθνείς κουζίνες μάλλον πρέπει να αποφεύγονται. Για sushi, κατά την γνώμη μου είτε πολύ καλά, δηλαδή Kiku, είτε Furin Kazan στην Απόλλωνος με τους Γιαπωνέζους τουρίστες. Κινέζικα, Ινδικά, Ισπανικά, Ιταλικά κλπ, κλπ, προτιμώ τον Κούρδο, τον Μπαγκλαντές στην Κουμουνδούρου ή φαλάφελ στην Σοφοκλέους.

Για κρέας Τηλέμαχος.Μία άλλη πρόταση είναι το Meat Me στην Αθηνάς: Εκεί στυλώνομαι μετά από κανένα CT που όλο στην ευρύτερη περιοχή παίζει. Επίσης έχει τα ακόλουθα 2 πλεονεκτήματα:
1) Αν σου την σπάσει, την πας στην πιάτσα της Ομόνοιας και την βάζεις σε ταξί για το σπίτι της (ή το σπίτι σου)
2) Μετά πάς στις μαυρούλες πίσω από το Δημαρχείο

Κάτι Baraonda, Balthazar, Island εντυπωσιάζουν κάποιες. Πεταμένα λεφτά νομίζω.

Με γνωστούς πολιτικούς και κοσμικούς μαϊντανούς το Αλάτσι,συμπαθητικό. Η Κρήτη είναι δύναμη σε όλες τις εκδοχές της.

Για εμένα, η καλλίτερη value for money λύση στην Αθήνα σήμερα είναι η Γιορτή Μπαξεβάνη στο Δαφνί, εκεί που γίνονταν παληά η Γιορτή του Κρασιού. Πολύ καλό φαγητό, με φαντασία και σε πολύ σωστές τιμές. Επίσης μου αρέσει το Γιάντες και γενικά η περιοχή των Εξαρχείων προσφέρει πλέον αξιοπρεπείς λύσεις σε σωστές τιμές.
Για ψιλά ψαράκια, οστρακοειδή, η Στροφή στο Πέραμα.

Τέλος, γιατί το παραξηλώσασμε, έχει πάει κανένας συνάδελφος στο Brothel? Από περιέργεια δηλαδή.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Θα δοκιμασω Βαρουλκο και θα ενημερωσω αυριο ποσο πηγε το μαλλι.....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
παρτην σ ενα κυριλε εστιατοριο που να προσφερει την αγαπημενη της Κουζινα... οχι οτι ναναι
α κ αυτα τα εστιατορια που ψαχνεις το φαγητο στο πιατο σου με μεγενθυντικο φακο ειναι χαλια κ πεταμενα λεφτα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :P

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
παρτην σ ενα κυριλε εστιατοριο που να προσφερει την αγαπημενη της Κουζινα... οχι οτι ναναι
α κ αυτα τα εστιατορια που ψαχνεις το φαγητο στο πιατο σου με μεγενθυντικο φακο ειναι χαλια κ πεταμενα λεφτα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :P
Ενταξει το ειπαμε αυτο.....το θεμα στην προκειμενη περιπτωση δεν ειναι απλα φαγητο, αλλα γενικοτερα μια κατασταση ρομαντισμου κλπ κλπ κλπ......τωρα εσενα εαν ο δικος σου σε πηγαινε για σουβλακια ή στα goodies ή σε καμια χασαποταβερνα να φας παιδακια και τζατζικι στην επετειο σας δεν πιστευω να σου πολυαρεσε.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλα μιλαμε... αηδιασα χαχαχα
εγω δεν ειμαι φαν σουβλακιων γκουντακιων τζατζικιων κ λοιπων αηδιων χααααααααχα

τεσπα οχι βεβαια κ δεν μ επαιρνε εκει αλλα υπαρχουν ρομαντικ εστιατορια με γουοτεβερ κουζινα... αναλογα τι αρεσει στον καθενα... αλλα αμα της αρεσει της κοπελιας η ιταλικη Κουζινα κ οχι η κινεζικη... κ την πας σε κινεζικο.. δεν θα ναι κ οτι καλυτερο :P

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
καλα μιλαμε... αηδιασα χαχαχα
εγω δεν ειμαι φαν σουβλακιων γκουντακιων τζατζικιων κ λοιπων αηδιων χααααααααχα

τεσπα οχι βεβαια κ δεν μ επαιρνε εκει αλλα υπαρχουν ρομαντικ εστιατορια με γουοτεβερ κουζινα... αναλογα τι αρεσει στον καθενα... αλλα αμα της αρεσει της κοπελιας η ιταλικη Κουζινα κ οχι η κινεζικη... κ την πας σε κινεζικο.. δεν θα ναι κ οτι καλυτερο :P
Εδω συμφωνουμε απολυτα,για αυτο απεκλεισα και τις περιπτωσεις sushi και λοιπον αηδιων που αναφερθηκαν(εννοω τα φαγητα αηδιες,μην παρεξηγηθει κανεις).Παντως οπως και να εχει το θεμα θα ενημερωσω για την καταληξη της βραδιας αυριο.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Πάρε το κορίτσι σου - γυναικα σου και πήγαινε κάπου όμορφα και ζεστά.
Δεν είναι απαραιτητο, το πανάκριβο ρεστοραν....
Τα σούσι και οι πιατέλες των 8 στρεμάτων με μια ελιά, είναι για τους ψωνισμένους...
και γι αυτούς που διαβάζουν συνεχώς και αδιαλειπτως περιοδικά κωστόπουλου  :jerking:

Έχω ένα φίλο σεφ, σε μεγάλο ξενοδοχείο, και λέει, ότι όσο πιο λίγο και περίεργο φαγητό έχει μέσα ένα πιάτο, τόσο πιο ακριβά το χρεώνουν.
Γελάνε κι οι ίδιοι μ' αυτά που κάνουν  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom