Καλησπερα παιδια.θα ηθελα να μου πειτε καποια μαγαζια που εχετε παει με γκομενα (ποτο φαγητο) και της αρεσε η ατμοσφαιρα .θελω να παω με τη δικια μου καπου ομορφα για τα γενεθλια μου ,σκεφτομαι διαφορα που εχουμε παει...αλλα θελω κατι διαφορετικο...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαγαζιά για όμορφη έξοδο...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα latinos73
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 96
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.021
- Πόντοι
- 1.486
MILLION DOLLARS-APRHODITE-STAR-MOUSES-BABY O...Καλησπερα παιδια.θα ηθελα να μου πειτε καποια μαγαζια που εχετε παει με γκομενα (ποτο φαγητο) και της αρεσε η ατμοσφαιρα .θελω να παω με τη δικια μου καπου ομορφα για τα γενεθλια μου ,σκεφτομαι διαφορα που εχουμε παει...αλλα θελω κατι διαφορετικο...
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
πρωτα απο σαββα-θαναση-μπαιρακταρη να στανιαρεις!!!!!!!!!!MILLION DOLLARS-APRHODITE-STAR-MOUSES-BABY O...
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
MILLION DOLLARS-APRHODITE-STAR-MOUSES-BABY O...
Το Million έκλεισε... κάνε update!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Καλησπερα παιδια.θα ηθελα να μου πειτε καποια μαγαζια που εχετε παει με γκομενα (ποτο φαγητο) και της αρεσε η ατμοσφαιρα .θελω να παω με τη δικια μου καπου ομορφα για τα γενεθλια μου ,σκεφτομαι διαφορα που εχουμε παει...αλλα θελω κατι διαφορετικο...
για ποτο υπαρχουν παμπολα μερη αλλα σου προτεινω το πολυ ωραιο "polis" στην ταρατσα της στοας του βιβλιου(πεσματζογλου και σταδιου γωνια)....οπως επισης πολλα απο τα μαγαζια στην σκουφα στο κολωνακι....και θησειο για πιο ρομαντσο.....Για φαγητο αν θες μπιφτεκια θα πας στον μπαμπη στην αμφιθεας......αν θες ουζομεζεδες πλακα-μοναστηρακι θα βρεις τα παντα...αν θες μπυροκατασταση με γαματες ποικιλιες θα πας ζυθο(αμφιθεας ή κηφισιας στο μαρουσι),αν θες κυριλε καταστασεις μπορεις να πας κολωνακι(jacksons) κλπ..
Επισκέπτης
ποσο την κοστολογεις την φαση να σε ενημερωσουμε ??? υπαρχουν απιστευτα μαγαζια στην Αθηνα για μεγαλα βαλαντια ...
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6.055
Πήγαινε Αμερικής ή Ομήρου αν θυμάμαι καλά στο 18, να φας μεσημέρι με πολλούς γνωστούς ηθοποιούς και σταρ.Αλλά αν δεν σε ξέρουν ή δεν έχεις κλείσει τρως πόρτα.
pipinolatris12
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.997
Αν αντεχει το πορτοφόλι σου πήγαινε στο Ιθάκη στη Βουλιαγμένη.
Επισκέπτης
"Πιλ Πουλ" αλλά ετοιμάσου για ξήλωμα!!! Ένα ακόμη χλιδάτο είναι το "Βαρούλκο". Λεπτομέρειες για διευθύνσεις και τηλέφωνα στο
17 λεγεται,στην Λυκαβητου.Καλο ειναι αλλα μπορει να πεσεις μαζι με πολλους βουλευτες.Πήγαινε Αμερικής ή ****** αν θυμάμαι καλά στο 18, να φας μεσημέρι με πολλούς γνωστούς ηθοποιούς και σταρ.Αλλά αν δεν σε ξέρουν ή δεν έχεις κλείσει τρως πόρτα.
Πιλ πουλ δεν εχει καλο φαγητο,θα δωσεις ενα καρο γιουρο και μετα θα ψαχνεις για σουβλατζιδικο,βαρουλκο πολυ καλο αλλα και αυτο τσουζει
Εγω προτεινω για κεντρο το Οικείο στο Κολωνακι στην Πλουταρχου 15 με αριστο φαγητο και περιβαλλον και με νορμαλ τιμες .
Βεβαια αν θες για παραλια πηγαινε για ψαρι Μικρολίμανο στο Jimmys and the fish , πολυ καλο αλλα το ψαρι κοστιζει!
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6.055
Σωστά είναι το 17 στην οδό Λυκαβητού. Αλλά είναι άλλη φάση να τρως με βουλευτές και υπουργούς και να αρχίζεις τα εκεί αν δεν γουστάρεις κάποιον.
φιλε οτι λαμπει δεν ειναι χρυσαφι. πηγενε την προσ καπανδριτη μερια σε καμμια ψησταρια μεχρι 40 ευρω ..ρωτα εκει εχει καλες ψησταριες..διοτι κατα κανονα οταν πληρωνεις σε κυριλε εστιατορια συνηθως δεν γαμας αλλα σου κοστιζει οσο ενα τριορο γαμησι απο εφημεριδα ασε που η πολυ κυριλε γκομενες συνηθως ειναι πατσαβουρες στο κρεβατι..και αμα βλεπουν και ακριβα αυτοκινητα εστιατορια σε κοβουν για αγαθομουνι και πως να σε μαδησουν και υπαρχει ο κινδυνος στο τελος να χαλασεισ κανενα 2 χιλιαρο η παραπανω και να παρεις τον μπουλο προσεχε και θα με θυμηθεις..
Ευχαριστω φιλαρακι μολλις το βρηκα και εγω
Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι ακριβως τυχαια γκομενα,προκειται για κατι σταθερο και εχουμε επετειο οποτε θα τα σκασω σαν μαλακας...και δεν θα φαω κι ολας. Αλλα τι να κανω τωρα!!!!να την παω σε σουβλατζιδικο???Ξερετε πως ειναι οι γυναικες σε αυτα τα θεματαφιλε οτι λαμπει δεν ειναι χρυσαφι. πηγενε την προσ καπανδριτη μερια σε καμμια ψησταρια μεχρι 40 ευρω ..ρωτα εκει εχει καλες ψησταριες..διοτι κατα κανονα οταν πληρωνεις σε κυριλε εστιατορια συνηθως δεν γαμας αλλα σου κοστιζει οσο ενα τριορο γαμησι απο εφημεριδα ασε που η πολυ κυριλε γκομενες συνηθως ειναι πατσαβουρες στο κρεβατι..και αμα βλεπουν και ακριβα αυτοκινητα εστιατορια σε κοβουν για αγαθομουνι και πως να σε μαδησουν και υπαρχει ο κινδυνος στο τελος να χαλασεισ κανενα 2 χιλιαρο η παραπανω και να παρεις τον μπουλο προσεχε και θα με θυμηθεις..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις