Νέα

Μα τι συμβαινει στο ΥΠΕΞ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mental one
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
M

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ενα λεπτο ρε παιδες, εγω το ανοιξα το θεμα και οντως στο μυαλο μου τα σκοπια ειχα,αλλα επειδη ειμαι και απο θεσσαλονικη,αν τυχει και γινει καμια αναγνωριση μονο με το ονομα μακεδονια χωρις καποιο γεωγραφικο προσδιορισμο,που να μην τους δινει και το δικαιωμα να αποκαλεσθουν εθνος μακεδονων, τοτε πιστεψτε με ειναι ισοτιμο με την κατοχη της κυπρου το 74,συγνωμη αλλα αυτο δεν νομιζω οτι μπορει να ξαναγινει.Αντε την κριση την τρωμε στην μαπα και βαριαστεναζουμε. Αν κατσει κατι τετοιο δεν νομιζω οτι θα ξαναγινουν εκλογες στην ελλαδα γιατι πλεον δεν θα υπαρχουν ουτε κομματα ουτε πολιτικοι να τα εκπροσωπουν. Το χασιμο στα εθνικα θεματα οχι μονο για την ελλαδα αλλα και για καθεχωρα ισσοδυναμη με την απολυτη καταστροφη.Αλλωστε στην τελευταια αποφαση της χαγης τεθηκε σαν ορος απαραβατος η επιλυση δια κοινου του προβληματος.Γνωμη μου ειναι οτι κατι αλλο παιζει. ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ????

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ενα λεπτο ρε παιδες, εγω το ανοιξα το θεμα και οντως στο μυαλο μου τα σκοπια ειχα,αλλα επειδη ειμαι και απο θεσσαλονικη,αν τυχει και γινει καμια αναγνωριση μονο με το ονομα μακεδονια χωρις καποιο γεωγραφικο προσδιορισμο,που να μην τους δινει και το δικαιωμα να αποκαλεσθουν εθνος μακεδονων, τοτε πιστεψτε με ειναι ισοτιμο με την κατοχη της κυπρου το 74,συγνωμη αλλα αυτο δεν νομιζω οτι μπορει να ξαναγινει.Αντε την κριση την τρωμε στην μαπα και βαριαστεναζουμε. Αν κατσει κατι τετοιο δεν νομιζω οτι θα ξαναγινουν εκλογες στην ελλαδα γιατι πλεον δεν θα υπαρχουν ουτε κομματα ουτε πολιτικοι να τα εκπροσωπουν. Το χασιμο στα εθνικα θεματα οχι μονο για την ελλαδα αλλα και για καθεχωρα ισσοδυναμη με την απολυτη καταστροφη.Αλλωστε στην τελευταια αποφαση της χαγης τεθηκε σαν ορος απαραβατος η επιλυση δια κοινου του προβληματος.Γνωμη μου ειναι οτι κατι αλλο παιζει. ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ????

περιμενε να δουμε γεωπολιτικα αρα και οικονομικα ποιος οφελειται απο την αναγνωρηση των σκοπιων ως Μακεδονια....το eurogroup ειναι κοντα

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
περιμενε να δουμε γεωπολιτικα αρα και οικονομικα ποιος οφελειται απο την αναγνωρηση των σκοπιων ως Μακεδονια....το eurogroup ειναι κοντα

Παπαρια μάντολες Πετράκη, ο αρχηγος σου ο φον Καρατζαφύρερ όλο λέει και κλάνει αλλλά ειναι στην κυβέρνηση των δωσιλόγων που αναγνώρισαν τα Σκόπια ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Για δειτε εδω,τι συμβαινει ξερει κανεις;
Εκτιμω οτι δεν εχει σχεση με την ονομασια του ονοματος στα Σκοπια που αναφερουν στην συνεχεια του νηματος καποιοι συναγωνιστες!!!!....Κατι αλλο ειναι που συσχετιζεται κατα την εκτιμηση μου... με την παγκοσμια(αλλα και Ευρωπαικη) οικονομικη κριση, σε ολοκληρη την Ευρωπη!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εχουμε κανένα νέο από αυτό το μέτωπό;;;;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!