petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.685
- Πόντοι
- 41.813
τσουΑυτό το κωλαρακι διατίθεται ?
τσουΑυτό το κωλαρακι διατίθεται ?
Τού έκανες τήν καρδιά περιβόλι τώρα....
εγω δεν θυμαμαι κατι τετοιο παντως.Τού έκανες τήν καρδιά περιβόλι τώρα....
Αν θυμάμαι καλά όμως κάπου δέν είχε αναφέρει ότι δίνεται σε λίγους και εκλεκτούς;
Ίσως κάνω λάθος μην εκθέσω το κορίτσι.
Παρακαλετος κώλος ξινό λένε στο χωριό μου misterΤού έκανες τήν καρδιά περιβόλι τώρα....
Αν θυμάμαι καλά όμως κάπου δέν είχε αναφέρει ότι δίνεται σε λίγους και εκλεκτούς;
Ίσως κάνω λάθος μην εκθέσω το κορίτσι.
Έτσι ακριβώς καί στο δικό μου τά ίδια λένεΠαρακαλετος κώλος ξινό λένε στο χωριό μου mister
Δυστυχως
μη βρίζεις μαν
Παρακαλετος κώλος ξινό λένε στο χωριό μου mister
τελικα πρεπει να ειμαστε και πατριωτες. και στο δικο μου τα ιδια λενε.Έτσι ακριβώς καί στο δικό μου τά ίδια λένε
Έχει δίκιο ο petergsp δέν διατίθεται ή πίσω πόρτα.
Μηπως τα παρατησε;Κοντεύει μήνας απ' το τελευταίο της μήνυμα. Έχουμε κάνα νέο;
Όχι φίλε .Μηπως τα παρατησε;
Κοντεύει μήνας απ' το τελευταίο της μήνυμα. Έχουμε κάνα νέο;
Ναι ποιος ξέρει, ο καθένας μπορεί να 'στελνε ό,τι του κατέβει στην κούτραάμα της στέλνουν τίποτα περίεργα μηνύματα θα βαρέθηκε κι αυτή και όταν λέω περίεργα εννοώ του στυλ "τι κάνεις κούκλα θέλεις να βγούμε έξω";
Μια χαρά απαντάει το κορίτσι και κανονίζει για ραντεβού
Μπορείς να μου στείλεις τηλέφωνο;
Ε βέβαια δεν σημαίνει ότι όποιος θα στείλει θα κλείσειΝαί, αυτό θα φταίει, οχι οτι είχε ακριβή τιμή, βασικές υπηρεσίες (για τις οποίες δεν ακούγονταν και αποθεωτικά σχόλια) και next door girl εμφάνιση..
Και στο κάτω κάτω, υπάρχει επάγγελμα χωρίς τέτοια παρατράγουδα;
Πόσοι μπαίνουν σε μαγαζιά και δεν ψωνίζουν.. πόσοι καλούν στο σπίτι τεχνίτη (πχ υδραυλικο) και τελικά δεν κάνουν δουλειά κτλ κτλ κτλ..
Δεν δίνω πες ρε ΛύδιαΚαλησπέρα σε όλη την παρέα.
Εδώ είμαι όποιος θέλει στέλνει μηνύματα. Τέλος δεν κάνω κώλο ούτε που το έκανα ευχαριστώ