Πολυχρόνης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.560
- Πόντοι
- 5.646
Χαχα έτσι ναι
Μωρό είσαι διαθέσιμη Σαββατοκύριακο;
Χαχα έτσι ναι
Πότε θα σε ξαναδώ ;Καλημέρα κ καλή εβδομάδα σε όλη την όμορφη παρέα του μπου....από μεσημεράκι κ μετά εχω άπλετο χρόνο ,περιμένω μήνυματα σας .... Και μια φοτο από το atm μου για να πάει καλά η εβδομάδα χιχιχι
Όποτε θες εσύ αγάπη μου ,στείλε μου στο βαιμπερ εάν θες ... ΕυχαριστώΠότε θα σε ξαναδώ ;
Τα ΑΤΜ έχουν δύο υποδοχές να ξέρεις ( κάρτα - χρήματα)....Καλημέρα κ καλή εβδομάδα σε όλη την όμορφη παρέα του μπου....από μεσημεράκι κ μετά εχω άπλετο χρόνο ,περιμένω μήνυματα σας .... Και μια φοτο από το atm μου για να πάει καλά η εβδομάδα χιχιχι
Καλημέρα κ καλή εβδομάδα σε όλη την όμορφη παρέα του μπου....από μεσημεράκι κ μετά εχω άπλετο χρόνο ,περιμένω μήνυματα σας .... Και μια φοτο από το atm μου για να πάει καλά η εβδομάδα χιχιχι
Εφόσον σου άρεσε για κοίτα καλύτερα εδώ, μετά από μάχη φαίνονται και οι χυμοί του ... ΧιχιχιΤι όμορφο μουνι που έχεις
Όταν λέει ο διαιτολόγος πολλά υγρά και χυμούς κάτι τέτοιο εννοεί φαντάζομαι...Εφόσον σου άρεσε για κοίτα καλύτερα εδώ, μετά από μάχη φαίνονται και οι χυμοί του ... Χιχιχι
Κανεις σκουιρτινγκ λυδια?Εφόσον σου άρεσε για κοίτα καλύτερα εδώ, μετά από μάχη φαίνονται και οι χυμοί του ... Χιχιχι
Πολυ ομορφο το μουνακι σου, αλλα δειξε μας και αυτο που μας κρυβειςΕφόσον σου άρεσε για κοίτα καλύτερα εδώ, μετά από μάχη φαίνονται και οι χυμοί του ... Χιχιχι
Καλημέρα στην όμορφη παρέα του μπου ...έχω ωραία πατουσακια??
με blanco τα εβαψες ?Καλημέρα στην όμορφη παρέα του μπου ...έχω ωραία πατουσακια??
Εγω δαχτυλα βλεπω και οχι πατουσακια.Καλημέρα στην όμορφη παρέα του μπου ...έχω ωραία πατουσακια??
Αυτα ειναι δαχτυλα και το πεντικιουρ οτι χειροτερο εχω δει. Μα βουρτσακι μπλανκο τα βαφεις;Καλημέρα στην όμορφη παρέα του μπου ...έχω ωραία πατουσακια??
Μιλάμε για όνειρο...Πραγματικα υπεροχοΕφόσον σου άρεσε για κοίτα καλύτερα εδώ, μετά από μάχη φαίνονται και οι χυμοί του ... Χιχιχι
Nai αλλά βάψιμο με μπλανκοΚαλημέρα στην όμορφη παρέα του μπου ...έχω ωραία πατουσακια??