nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 10.993
- Πόντοι
- 5.784
Ρε καρχαρία, μετραγα από μέσα μου σε πόση ώρα θα απαντήσεις!! Δεν υπάρχεις!!Γιατι να σταματησεις;
Μια ζωη την εχουμε!
Ρε καρχαρία, μετραγα από μέσα μου σε πόση ώρα θα απαντήσεις!! Δεν υπάρχεις!!Γιατι να σταματησεις;
Μια ζωη την εχουμε!
καυλα!!Καλησπέρα αγάπες μου ,καλή εβδομάδα σε όλους .....
Χριστε και παναγια μεσημεριατικαΚαλησπέρα αγάπες μου ,καλή εβδομάδα σε όλους .....
Τι μωρό είναι τούτοΚαλησπέρα αγάπες μου ,καλή εβδομάδα σε όλους .....
Καί γαμω τα atmΚαλησπέρα αγάπες μου ,καλή εβδομάδα σε όλους .....
Καί γαμω τα atm
Ωνσγμσ....ολοστρώγκυλο ρέ φίλε μου!!!! Πανσέληνος.....επιτρέπονται οί βουτιές εκεί μέσα κουκλάρα μου?????Καλησπέρα αγάπες μου ,καλή εβδομάδα σε όλους .....
Ωνσγμσ....ολοστρώγκυλο ρέ φίλε μου!!!! Πανσέληνος.....επιτρέπονται οί βουτιές εκεί μέσα κουκλάρα μου?????
Δέν είπα κολύμπι φίλε μου!!! Βουτιές είπα....καρφωτές βουτιές....μέσα έξω δηλαδή....Απαγορευεται το κολυμπι κυριε Πρυτανη!
Δέν είπα κολύμπι φίλε μου!!! Βουτιές είπα....καρφωτές βουτιές....μέσα έξω δηλαδή....
Κρίμα καί άδικο όμως....Τέτοιο ωραίο μηχάνημα καί νά μήν μπορείς νά τό χαρείς....Βρε ουτε το κεφαλακι δεν μπορεις να βουτηξεις λεμε.
No anal. Sorry!
βλεπω-ακουω απο ηχομονωση... σκιζει το καταστημαΚαλησπέρα αγάπες μου ,καλή εβδομάδα σε όλους .....
Το βυζι το ιδιο,η τοφτιαξε?Συνάντηση με την Λυδία σε γνωστό ξενοδοχείο του Κέντρου. Πίκάντικη παρουσία με έντονη διάθεση συμμετοχής στο σεξ. Όμορφη κοπέλα , με θέληση να ικανοποιήσει το πελάτη. Βαθύ φιλί που απο μόνο του είναι ικανό να σε τελειώσει. Στοματικό σεξ που σε απογειώνει.Απευθύνεται αποκλειστικά σε GFE καταστάσεις. Πολύ ικανοποιημένος απο το ραντεβού, αφού αυτό που ήθελα , μου το έδωσε.Δεν τρώει χρόνο και προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του πελάτη. Σίγουρα θα την συναντήσω ξανά. Λυδία σε ευχαριστώ για την όμορφη βραδιά. Η κριτική μου βασίζεται σύμφωνα με τα δικά μου θέλω.
Συνάντηση με την Λυδία σε γνωστό ξενοδοχείο του Κέντρου. Πίκάντικη παρουσία με έντονη διάθεση συμμετοχής στο σεξ. Όμορφη κοπέλα , με θέληση να ικανοποιήσει το πελάτη. Βαθύ φιλί που απο μόνο του είναι ικανό να σε τελειώσει. Στοματικό σεξ που σε απογειώνει.Απευθύνεται αποκλειστικά σε GFE καταστάσεις. Πολύ ικανοποιημένος απο το ραντεβού, αφού αυτό που ήθελα , μου το έδωσε.Δεν τρώει χρόνο και προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του πελάτη. Σίγουρα θα την συναντήσω ξανά. Λυδία σε ευχαριστώ για την όμορφη βραδιά. Η κριτική μου βασίζεται σύμφωνα με τα δικά μου θέλω.
1.70..Είναι τόσο ψηλή όσο φαίνεται;
Δεν είδα κάποια αισθητική παρέμβασηΤο βυζι το ιδιο,η τοφτιαξε?
1.70..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν είδα κάποια αισθητική παρέμβαση
Στο διπλανό δωμάτιο πάντως έπεφτε δυνατό σφυροκόπημαΚαλησπέρα αγάπες μου ,καλή εβδομάδα σε όλους .....
Εγώ κατάλαβα ήχο από τσόντα στην tv. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια...Στο διπλανό δωμάτιο πάντως έπεφτε δυνατό σφυροκόπημα
Από τη tv είναι αγάπηΕγώ κατάλαβα ήχο από τσόντα στην tv. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια...