alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
μία τρυπούλα θα σκίσειςΑδημονω να σκισω αυτες τις τρυπουλες!
μία τρυπούλα θα σκίσειςΑδημονω να σκισω αυτες τις τρυπουλες!
120€/hΠόσο χρεώνει ξέρει κάποιος ?
νασαι καλά, μήπως και έχεις άποψη αν αξίζει ?120€/h
προσωπική άποψη δεν έχω, το πόρισμα που έχω βγάλει από αυτά που έχω διαβάσει μέσα εδώ είναι ότι είναι μια καλή, αξιοπρεπή παρουσία αλλά μέχρι εκεί.νασαι καλά, μήπως και έχεις άποψη αν αξίζει ?
δενεχειαδικο αλλά πρέπει να βρω τον χρόνοΚάνε ένα κόπο όμως, διάβασε και εσύ!
Διαλεγουμε ποια;μία τρυπούλα θα σκίσεις
δεν νομίζω,μια και πολύ σας είναιΔιαλεγουμε ποια;
Και το στομα τρυπα ειναι κατα καποιο τροποδεν νομίζω,μια και πολύ σας είναι
αλλάζει το πράγμα!Και το στομα τρυπα ειναι κατα καποιο τροπο
Και το στομα τρυπα ειναι κατα καποιο τροπο
Η μυτη μπορει να λειτουργησει κι αλλιωςΚαι τα αυτιά, καθώς και τα ρουθούνια, να συμπληρώσω.
Όλα πιάτο για την έλευση του καλοκαιριού
Ορεκτικό για το κυρίως πιάτο.Επιμένω όμως να μην καταλαβαίνω, γιατί μας δείχνει το (δουλεμένο) κωλαράκι της, ενώ δεν το προσφέρει...
Σεβαστή κωλοτρυπιδα (και μουνάκι). Την δίνει όμως? Να μας πει και εάν ναι, πόσο πάει το εξτρα?Όλα πιάτο για την έλευση του καλοκαιριού
Η πίσω τρύπα δεν.Σεβαστή κωλοτρυπιδα (και μουνάκι). Την δίνει όμως? Να μας πει και εάν ναι, πόσο πάει το εξτρα?
Π
Ωραια τοποθέτηση. Δείχνει άτομο που ξερει που πατάει κ που βρίσκεται. Μπράβο ΛυδιαΚαλησπέρα δε γράφω συχνά αλλά το κάνω για ιδιαίτερο λόγο αυτή τη φορά και για να προλάβω αντιδράσεις. Λοιπόν γνωρίζω ότι δεν είμαι το τοπ η κάτι ουαου επίσης δεν έχω και τη πολύ εμπειρία στο χώρο αλλά σέβομαι μέχρι και το τελευταίο ευρώ που θα δώσει κάποιος για μένα . Στο θέμα μας τώρα ... Δεν έχω τίποτα με κανέναν προσωπικό αλλά θέλω να αναφέρω ότι κάνω μπλοκ κάποια άτομα για συγκεκριμένους λόγους όσους δε μου δείχνουν σεβασμό στέλνοντας άσκοπα για να πιάσουν κουβέντα για χειροκίνηση, δεύτερον όσους με στήνουν σε ραντεβού κ εννοώ ότι πάω ξενοδοχείο και δεν είναι εκεί και τρίτον όσους έχουμε κανονίσει δύο τρεις φορές και με ακυρώνουν στο τέλος ,καταλαβαίνω ότι άνθρωποι είμαστε μπορεί κάτι να τύχει μπορεί να ξεκαυλωσεις μέχρι το ραντεβού η μπορεί να βρεις κάτι καλύτερο δεχτο απόλυτος αυτό αλλά όχι να γίνει τρεις φορές μου χαλάει και το πρόγραμμα και μπαίνω στη διαδικασία όταν ξαναμιλήσω Μ αυτό το άτομο να μη θέλω να βρεθώ και να με βρίσει ....Τέλοσ συγγνώμη εάν κούρασα αλλά ήθελα απλά να το αναφέρω .. . Θέλω όσοι βρισκόμαστε να περνάνε καλά και πάνω απ' όλα να τους δείχνω σεβασμό γιατί αυτοί πληρώνουν ...σασ ευχαριστώ
Ωραία ανάρτηση λίγα πράγματα στοχευμένα, απ αυτά που γράφει φαίνεται ότι ξερει τι της γίνεται δεν έχει αυταπάτες δε παρακαλάει και πάνω απ όλα σέβεται εμάς τους πελάτες .....μπράβο Λύδια εύγε ....Καλησπέρα δε γράφω συχνά αλλά το κάνω για ιδιαίτερο λόγο αυτή τη φορά και για να προλάβω αντιδράσεις. Λοιπόν γνωρίζω ότι δεν είμαι το τοπ η κάτι ουαου επίσης δεν έχω και τη πολύ εμπειρία στο χώρο αλλά σέβομαι μέχρι και το τελευταίο ευρώ που θα δώσει κάποιος για μένα . Στο θέμα μας τώρα ... Δεν έχω τίποτα με κανέναν προσωπικό αλλά θέλω να αναφέρω ότι κάνω μπλοκ κάποια άτομα για συγκεκριμένους λόγους όσους δε μου δείχνουν σεβασμό στέλνοντας άσκοπα για να πιάσουν κουβέντα για χειροκίνηση, δεύτερον όσους με στήνουν σε ραντεβού κ εννοώ ότι πάω ξενοδοχείο και δεν είναι εκεί και τρίτον όσους έχουμε κανονίσει δύο τρεις φορές και με ακυρώνουν στο τέλος ,καταλαβαίνω ότι άνθρωποι είμαστε μπορεί κάτι να τύχει μπορεί να ξεκαυλωσεις μέχρι το ραντεβού η μπορεί να βρεις κάτι καλύτερο δεχτο απόλυτος αυτό αλλά όχι να γίνει τρεις φορές μου χαλάει και το πρόγραμμα και μπαίνω στη διαδικασία όταν ξαναμιλήσω Μ αυτό το άτομο να μη θέλω να βρεθώ και να με βρίσει ....Τέλοσ συγγνώμη εάν κούρασα αλλά ήθελα απλά να το αναφέρω .. . Θέλω όσοι βρισκόμαστε να περνάνε καλά και πάνω απ' όλα να τους δείχνω σεβασμό γιατί αυτοί πληρώνουν ...σασ ευχαριστώ