Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.063
- Πόντοι
- 441
Αυτό που ζητάτε συνέχεια φωτό αντί να πάτε να την ιππεύσετε λάιβ να το κοιτάξετε...
Όχι αγάπη μου δε δίνω κουλουράκιΚάνεις πρωκτικό ;
Συν καφέ και τσιγάρα μωρό μου χιχιχι πλακιτσα κάνω να είσαι καλά καλη συνέχειαΑυτο κοιταμε οτι μενουν στην τσεπη 120 συν το ξενοδοχειο με την αν με πιανεισ .Ολο εξυπναδεσ αιντε γραφτε κατι χρησιμο εδω μεσα
ας μην δινεις την κωλαρα σου,γιατι πραγματικα ειναι κωλαρα,θα σε περασω δυο μανικια συντομα.Συν καφέ και τσιγάρα μωρό μου χιχιχι πλακιτσα κάνω να είσαι καλά καλη συνέχεια
Μεγάλε καλά τα γράφεις, αλλά εσύ γιατί δεν πας να την ιππευσεις;;;Αυτό που ζητάτε συνέχεια φωτό αντί να πάτε να την ιππεύσετε λάιβ να το κοιτάξετε...
το εφαγες το μουνακι πυρφορε ανθε?ειμαστε αχορταγοι, θελουμε και αλλες
ζηλεψε το τριχωτο κωλαρακι σου μωρακι ?το εφαγες το μουνακι πυρφορε ανθε?
Τι εννοεις ριπαπαφυλης,πως ο χρηστης @Lidia24 ειναι αγορακι?ζηλεψε το τριχωτο κωλαρακι σου μωρακι ?
αφου σου ειπα οτι δε γαμαω αγορακια.
κανεις και τον αλεκο ντισκοπουσυ ?Τι εννοεις ριπαπαφυλης,πως ο χρηστης @Lidia24 ειναι αγορακι?
Ρε δεν ξερω τι λες για βγαλε μια το πουτσι μου απο το στομα σουκανεις και τον αλεκο ντισκοπουσυ ?
με τη λαχταρα θα μεινεις δεν πειραζει.
τα εχει καταλαβει ολα το τριχωτο κωλαρακι σου που σε τρωει, δεν πειραζει.Ρε δεν ξερω τι λες για βγαλε μια το πουτσι μου απο το στομα σου
εστω λιγο να καταλαβω τι λες και συνεχιζεις μετα : )
Παλι πουτσιλα μυρισε μαγκακο μουτα εχει καταλαβει ολα το τριχωτο κωλαρακι σου που σε τρωει, δεν πειραζει.
μαλλον εκλασες και βρωμισαμε.Παλι πουτσιλα μυρισε μαγκακο μου
μπας και ρευτηκες?
Ρε μη μου απαντας με ο,τι σου λεω,ειναι παγια τακτικη κρυφης αυτο και δεν προσπαθω να κατουρησω το image σου για αποψε.: )μαλλον εκλασες και βρωμισαμε.
ποιος σε γαμαγε παλι ?
για να κατουρησεις ρε τραμπαριφα, πρεπει να ψαξεις να βρεις το φασολακι σου ομως.Ρε μη μου απαντας με ο,τι σου λεω,ειναι παγια τακτικη κρυφης αυτο και δεν προσπαθω να κατουρησω το image σου για αποψε.: )
Φασολακι με μια φασολιά για bank account που κανει τις πουτανες να χυνουνγια να κατουρησεις ρε τραμπαριφα, πρεπει να ψαξεις να βρεις το φασολακι σου ομως.
4 λεπτα σου πηρε να βρεις το φασολακι σου ?Φασολακι με μια φασολιά για bank account που κανει τις πουτανες να χυνουν
αυτες που δεν μπορεις να πληρωσεις και αρκεισαι σε πυρφορων ανθων emojis : (
A ρε παπαφυλης tearmaker των πολυ φτωχων.4 λεπτα σου πηρε να βρεις το φασολακι σου ?
τελικα ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα βλεπω ?
ελα πανε πεσε και κλαις αυριο παλι.