ΚΑΥΛΑΝΤΈΙΡΟ
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2021
- Like
- 760
- Πόντοι
- 81
Αμα ανοίξοημε τέτοιο μαγαζί θα το κάνουμε πολυχωρο. Θα έχει μπαρ, πισίνα σάνουνες, χαμάμ, τοίχο με τρύπες της δόξας, καμπινες που θα βλεπεις τσόντες με τρυπες στις διπλανες , άλλες καμπίνες χωρίς τρύπες, σαλόνια με διακόσμηση μπαρόκ σα γαλλικο μπουρδέλο του 1920 και για τους ρομαντικους θεματικα δωματια πριβε και αλλα για bdsm αγριοβιτσια. Το μπαρ και τα σαλονια θα ειναι κοινωνικοί χώροι, θα γίνεται ελεύθερα παιχνίδι, ανταλλαγές ζευγαριών κλπ. Επισης επαγγελματίες θα ερχονται και θα μας πληρωνουν για χρηση του χώρου. Και απο κει και περα θα τα βρίσκουν με τον πελάτη τους. Σα τα φκκ στη Γερμανία.Κάποιος που έχει λεφτά να ανοίξουμε ένα τέτοιο;
Θα κάθομαι εγώ ταμείο... ή θα καθαρίζω...
Μεγάλη επενδυση το εκανα, αλλα οπως το σκεφτομαι θα μαζέψουμε όλη την ομοφυλόφιλη κοινότητα, θα βγει τρελό χρήμα.
Εσυ χυσε μέσα θα εχεις κεντρικό ρόλο σε ολο αυτό, θα σε βαλω να κάνεις μασαζ , μιας και είσαι εμπειρος, κραχτης, αλλες φορές στο μπαρ, σερβιτόρος, δε θα βαριέσαι κι ολας με την εναλαγή των θέσεων εργασίας. Θα γίνεις το κεντρικο πρόσωπο του μαγαζιου. Εγω επειδη ειμαι τρισάθλιος και ελλεηνος στρέιτ, θα εχω πιο δακριτική παρουσια συντονισμού. Το σκιώδες αφεντικό κι έτσι. Θα φερεις και φιλους σου για διάφορες θεσεις εργασίας. Γουστάρεις;