Νέα

Τρύπα για χύσιμο στα Εξάρχεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Χύσε μέσα
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 649
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (5 μέλη και 15 επισκέπτες)

Θα δοκιμάζατε μασάζ από άντρα;

• Ναι, γιατί όχι

Ψήφοι: 15 16,0%
  • Μπλιάχ

Ψήφοι: 14 14,9%
  • Όχι ποτέ, είμαι στρέιτ

Ψήφοι: 43 45,7%
  • Αν πρόσφερε και φραπέ θα δοκίμαζα

Ψήφοι: 15 16,0%
  • Έχω δοκιμάσει ήδη

Ψήφοι: 7 7,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    94
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
760
Πόντοι
81
Κάποιος που έχει λεφτά να ανοίξουμε ένα τέτοιο;
Θα κάθομαι εγώ ταμείο... ή θα καθαρίζω...

Αμα ανοίξοημε τέτοιο μαγαζί θα το κάνουμε πολυχωρο. Θα έχει μπαρ, πισίνα σάνουνες, χαμάμ, τοίχο με τρύπες της δόξας, καμπινες που θα βλεπεις τσόντες με τρυπες στις διπλανες , άλλες καμπίνες χωρίς τρύπες, σαλόνια με διακόσμηση μπαρόκ σα γαλλικο μπουρδέλο του 1920 και για τους ρομαντικους θεματικα δωματια πριβε και αλλα για bdsm αγριοβιτσια. Το μπαρ και τα σαλονια θα ειναι κοινωνικοί χώροι, θα γίνεται ελεύθερα παιχνίδι, ανταλλαγές ζευγαριών κλπ. Επισης επαγγελματίες θα ερχονται και θα μας πληρωνουν για χρηση του χώρου. Και απο κει και περα θα τα βρίσκουν με τον πελάτη τους. Σα τα φκκ στη Γερμανία.
Μεγάλη επενδυση το εκανα, αλλα οπως το σκεφτομαι θα μαζέψουμε όλη την ομοφυλόφιλη κοινότητα, θα βγει τρελό χρήμα.
Εσυ χυσε μέσα θα εχεις κεντρικό ρόλο σε ολο αυτό, θα σε βαλω να κάνεις μασαζ , μιας και είσαι εμπειρος, κραχτης, αλλες φορές στο μπαρ, σερβιτόρος, δε θα βαριέσαι κι ολας με την εναλαγή των θέσεων εργασίας. Θα γίνεις το κεντρικο πρόσωπο του μαγαζιου. Εγω επειδη ειμαι τρισάθλιος και ελλεηνος στρέιτ, θα εχω πιο δακριτική παρουσια συντονισμού. Το σκιώδες αφεντικό κι έτσι. Θα φερεις και φιλους σου για διάφορες θεσεις εργασίας. Γουστάρεις;

OP
OP
Χύσε μέσα

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
888
Πόντοι
86
Αμα ανοίξοημε τέτοιο μαγαζί θα το κάνουμε πολυχωρο. Θα έχει μπαρ, πισίνα σάνουνες, χαμάμ, τοίχο με τρύπες της δόξας, καμπινες που θα βλεπεις τσόντες με τρυπες στις διπλανες , άλλες καμπίνες χωρίς τρύπες, σαλόνια με διακόσμηση μπαρόκ σα γαλλικο μπουρδέλο του 1920 και για τους ρομαντικους θεματικα δωματια πριβε και αλλα για bdsm αγριοβιτσια. Το μπαρ και τα σαλονια θα ειναι κοινωνικοί χώροι, θα γίνεται ελεύθερα παιχνίδι, ανταλλαγές ζευγαριών κλπ. Επισης επαγγελματίες θα ερχονται και θα μας πληρωνουν για χρηση του χώρου. Και απο κει και περα θα τα βρίσκουν με τον πελάτη τους. Σα τα φκκ στη Γερμανία.
Μεγάλη επενδυση το εκανα, αλλα οπως το σκεφτομαι θα μαζέψουμε όλη την ομοφυλόφιλη κοινότητα, θα βγει τρελό χρήμα.
Εσυ χυσε μέσα θα εχεις κεντρικό ρόλο σε ολο αυτό, θα σε βαλω να κάνεις μασαζ , μιας και είσαι εμπειρος, κραχτης, αλλες φορές στο μπαρ, σερβιτόρος, δε θα βαριέσαι κι ολας με την εναλαγή των θέσεων εργασίας. Θα γίνεις το κεντρικο πρόσωπο του μαγαζιου. Εγω επειδη ειμαι τρισάθλιος και ελλεηνος στρέιτ, θα εχω πιο δακριτική παρουσια συντονισμού. Το σκιώδες αφεντικό κι έτσι. Θα φερεις και φιλους σου για διάφορες θεσεις εργασίας. Γουστάρεις;

Ρε καυλιάρη το γάμησες, εσύ θέλεις να ανοίξεις mall
το αποπάνω αν είδες, θέλει απλά έναν χώρο και έναν ξυλουργό και έτοιμο.
Μετά μόνο είσοδο/εισιτήριο και ας τους να γαμιούνται :confused:

Οι άλλοι θα γαμιούνται στα τέσσερα κι εσύ θα γαμιέσαι στο χρήμα

Αν θες να ανοίξεις μπουρδέλο/μασατζίδικο σου έχω ιδέα για να μην έχεις τραβήγματα με νόμο/αστυνομία κτλπ
Στη βάζω (την ιδέα εννοώ) αν με προσλάβεις με 2κ καθαρά το μήνα, για τα επόμενα 10 έτη, είτε θέλεις να είμαι στο χώρο, είτε όχι.

OP
OP
Χύσε μέσα

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
888
Πόντοι
86
OP
OP
Χύσε μέσα

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
888
Πόντοι
86
563104_327329243992967_1430321678_n.jpg

να τους σερβίρω νεράκια, να αδειάζω τασάκια
και για ανταμοιβή να με αφήνουν να μυρίζω τις ποδάρες τους και να μου ρίχνουν καμία ροχάλα στη μάπα

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
760
Πόντοι
81
Ακούω προτάσεις για το όνομα του μαγαζιού.
Λεω να το βγάλω Γαλάζιο στρείδι ( blue oyster) απο τη μεγάλη των μπάτσων σχολή.

OP
OP
Χύσε μέσα

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
888
Πόντοι
86
Ακούω προτάσεις για το όνομα του μαγαζιού.
Λεω να το βγάλω Γαλάζιο στρείδι ( blue oyster) απο τη μεγάλη των μπάτσων σχολή.

αν καταφέρεις και το κάνεις στέκι αστυνομικών
δουλεύω και τζάμπα, ξέχνα τα παραπάνω...
ας γαμιέμαι και στη δουλειά... δεν θα σου ζητήσω ούτε ρεπό :inlove:

υγ. κι εγώ μεγάλη των μπάτσων ψάχνω τόσο καιρό... (όχι σχολή) :confused:

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
760
Πόντοι
81
αν καταφέρεις και το κάνεις στέκι αστυνομικών
δουλεύω και τζάμπα, ξέχνα τα παραπάνω...
ας γαμιέμαι και στη δουλειά... δεν θα σου ζητήσω ούτε ρεπό :inlove:

υγ. κι εγώ μεγάλη των μπάτσων ψάχνω τόσο καιρό... (όχι σχολή) :confused:
Ω έχεις αδυναμία στα ενστολα αγόρια με τη μπλε στολή ε; Θα δω , θα σε τακτοποιήσω καταλληλα. Δε μου λες στριπτιζ ξερεις κάνεις; Θα βαλω και νούμερα στριπτιζ με ψιλοθέτρο σοου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom