123BigGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.495
- Πόντοι
- 736
Ναι το κατάλαβα απλά έβαλα όλο το στρατό γενικά....για τα αεροπλανα.......
Ναι το κατάλαβα απλά έβαλα όλο το στρατό γενικά....για τα αεροπλανα.......
Κυριακη πρωι πρωι που παει η γυναικα εκκλησια και εχω λιγο ελευθερο χρονοΠείτε μου εδώ ποια μέρα σας βολεύει ΌΣΟΙ ΘΈΛΕΤΕ ΠΡΩΙΝΆ ΠΑΡΑΚΑΛΏ
Τζόνσον?ντακοτα και εσυ![]()
![]()
Is this a jokeΚυριακη πρωι πρωι που παει η γυναικα εκκλησια και εχω λιγο ελευθερο χρονο
Oh yes!!!Is this a joke![]()
Όχι Γιώτα4Τζόνσον?
Δεν τα ξέρω αυτά τα αντρικάΌχι Γιώτα4
γιώτα γιωτα ζώη και κότα...........Όχι Γιώτα4
Κακομαθατε μου φαίνεταιΑννουλα ανέβασε καμια φωτογραφία να κυλήσει ωραία το Σαββατόβραδο μας
βαλτους μια με τα μαλλια μπουκλα να ηρεμησουν....Κακομαθατε μου φαίνεται
Θα δουλέψει χειρογλύκανο μαν ?Αννουλα ανέβασε καμια φωτογραφία να κυλήσει ωραία το Σαββατόβραδο μας
Αυτή που ανέβασα εγώ ας κάνει επισύναψηβαλτους μια με τα μαλλια μπουκλα να ηρεμησουν....
Ετσι Ρε Παστελιο ! Μονο Μπουκλα !!!!!βαλτους μια με τα μαλλια μπουκλα να ηρεμησουν....
Η Αννουλα βέβαια επειδή είναι κοριτσαρος όπως και να έχει τα μαλλιά της πάντα κοριτσαρος θα παραμένει!!!Ετσι Ρε Παστελιο ! Μονο Μπουκλα !!!!!
Αλλο Αυτο !!! .... Το Θεμα ομως ειναι Τι θα της Παει Πιο Πολυ !!??????Η Αννουλα βέβαια επειδή είναι κοριτσαρος όπως και να έχει τα μαλλιά της πάντα κοριτσαρος θα παραμένει!!!
Παιδιά όταν παραπονιέστε ότι δεν αφήνουν οι κοπέλες δάχτυλα δεν αφήνουν το ένα δεν αφήνουν το άλλο να ξέρετε ότι δεν πρέπει να κατηγορείτε εκείνες αλλά τους "συναγωνιστές" σας τους ουγκανους, γιατί όταν μια δύο τρεις τέσσερις πέντε καταλήγουμε με πληγές και πόνους γιατί κάποιος νομίζει ότι βάζουμε δάχτυλο σαν να ξεβουλωνουμε σιφώνι, ε δεν θα το ρισκαρουμε ξανά... Κ εγώ αρχίζω να το ξανασκεφτομαι το πόσο δεκτική είμαι
Όταν ξεβουλωνουμε σιφώνι δεν βάζουμε δάχτυλο κατά πρώτον... Και κατά δεύτερον... Αν δεις ότι ο άλλος είναι τόσο τρόμπας σταματα το ραντεβού να μείνει με το πουλί στο χέρι!!!Παιδιά όταν παραπονιέστε ότι δεν αφήνουν οι κοπέλες δάχτυλα δεν αφήνουν το ένα δεν αφήνουν το άλλο να ξέρετε ότι δεν πρέπει να κατηγορείτε εκείνες αλλά τους "συναγωνιστές" σας τους ουγκανους, γιατί όταν μια δύο τρεις τέσσερις πέντε καταλήγουμε με πληγές και πόνους γιατί κάποιος νομίζει ότι βάζουμε δάχτυλο σαν να ξεβουλωνουμε σιφώνι, ε δεν θα το ρισκαρουμε ξανά... Κ εγώ αρχίζω να το ξανασκεφτομαι το πόσο δεκτική είμαι
"σαν να ξεβουλωνουμε σιφώνι,"Παιδιά όταν παραπονιέστε ότι δεν αφήνουν οι κοπέλες δάχτυλα δεν αφήνουν το ένα δεν αφήνουν το άλλο να ξέρετε ότι δεν πρέπει να κατηγορείτε εκείνες αλλά τους "συναγωνιστές" σας τους ουγκανους, γιατί όταν μια δύο τρεις τέσσερις πέντε καταλήγουμε με πληγές και πόνους γιατί κάποιος νομίζει ότι βάζουμε δάχτυλο σαν να ξεβουλωνουμε σιφώνι, ε δεν θα το ρισκαρουμε ξανά... Κ εγώ αρχίζω να το ξανασκεφτομαι το πόσο δεκτική είμαι
Αν νομίζουν ότι ξεβουλώνουν σιφώνι κάν'τους δώρο μια βεντούζα για να ξεβουλώνουν και τις λεκάνεςΠαιδιά όταν παραπονιέστε ότι δεν αφήνουν οι κοπέλες δάχτυλα δεν αφήνουν το ένα δεν αφήνουν το άλλο να ξέρετε ότι δεν πρέπει να κατηγορείτε εκείνες αλλά τους "συναγωνιστές" σας τους ουγκανους, γιατί όταν μια δύο τρεις τέσσερις πέντε καταλήγουμε με πληγές και πόνους γιατί κάποιος νομίζει ότι βάζουμε δάχτυλο σαν να ξεβουλωνουμε σιφώνι, ε δεν θα το ρισκαρουμε ξανά... Κ εγώ αρχίζω να το ξανασκεφτομαι το πόσο δεκτική είμαι