Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.160
- Πόντοι
- 11.146
...επεσε κινηση στην Κεραμεων κ βαλανε φαναρια ή απλα stalker?!?!?Πριν 5 λεπτά είδα την Άννα να περνάει φανάρι .πόσο κολασμένα ομορφη ειναι
...επεσε κινηση στην Κεραμεων κ βαλανε φαναρια ή απλα stalker?!?!?Πριν 5 λεπτά είδα την Άννα να περνάει φανάρι .πόσο κολασμένα ομορφη ειναι
Δεν ήμουν εκεί!...επεσε κινηση στην Κεραμεων κ βαλανε φαναρια ή απλα stalker?!?!?
Τι της κανατε κ γκρινιάζει πάλι? Btw μόλις ενημερώθηκα για τις μετοχές κ ανάβω πούρο.Μπροστά στα μέλη του μπου όλες οι άλλες δουλειές μπορούν να περιμένουν.. Δεν σας τυγχαίνουν άλλωστε κάθε μέρα τέτοιου υψηλου βεληνεκούς πελάτες. Για αυτό πρέπει κορίτσια μου να είστε σε επιφυλακή 24 ώρες το 24ωρο , 365 ημέρες τον χρόνο..
Πάντως μην ανησυχείτε τα μέλη εδώ δεν είμαστε και πολύ πρωινοί τύποι. Αν λάβουμε υπόψιν ότι θέλουμε 1 ώρα να σηκωθούμε απο το κρεβάτι, μια ώρα να φάμε τίποτα, μια ώρα να διαβάσουμε τα νέα για το χρηματιστήριο και το πως πάνε οι μετοχές μας, , μια ώρα για να σβήσουμε το πούρο μας, μια ώρα για να βγούμε απο την τουαλέτα και άλλη μια ώρα για να ντυθούμε, ε πάει μας βρήκε το απόγευμα..
Τα μέλη εδώ πάμε με το πάσο μας δεν βιαζόμαστε, οι δουλειές μπορούν να μας περιμένουν. Κανείς δεν τολμάει να μας πει το παραμικρό και στην δουλειά να μην πάμε μια μέρα, δεν τρέχει μια, υπάρχει κατανόηση και σεβασμός απο ολους στο κύρος μας. Υποκλίνομαι στο μεγαλείο μας. Εύχομαι οι επόμενες γενιές που θα ακολουθήσουν να μας έχουν ως πρότυπο σε λίγα χρόνια
Μόνη μου με ξενύχτησαΓεια σου όμορφη. Σε ξενύχτησαν σήμερα?
Έλα μωρέ δεν γκρινιαξαααΤι της κανατε κ γκρινιάζει πάλι? Btw μόλις ενημερώθηκα για τις μετοχές κ ανάβω πούρο.
...μαγκα μου εχει μερικες στην καρτελα κριτικων της κοπελας και μετα αρκετες εδω στο νημα της που ανεβαζει η ιδιαΠου να βρω φωτογραφίες της κοπέλας ; Το κανεσεξ λινκ δεν δουλεύει...
Αν θες να ρίξεις μια ματιά και στο viber κάποια στιγμή κουκλίτσα. Μη μας κρατάς σε αναμμένα κάρβουναΜόνη μου με ξενύχτησα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...μαγκα μου εχει μερικες στην καρτελα κριτικων της κοπελας και μετα αρκετες εδω στο νημα της που ανεβαζει η ιδια
Αν δε βαριέσαι κάνε μια αναδρομή απ'την αρχή του νήματος μέχρι τώρα και θα βρεις ουκ ολίγες. Το θέμα όμως είναι να καταφέρεις να τη συναντήσεις. Απ'τις κριτικές που έχω διαβάσει η κοπέλα τα σπάει. Θα τη συναντήσω κι εγώ κάποια στιγμή αυτό είναι το μόνο σίγουρο!Που να βρω φωτογραφίες της κοπέλας ; Το κανεσεξ λινκ δεν δουλεύει...
Δεν έχω καθόλου χρόνο διαθέσιμο αυτή τη στιγμήΑν θες να ρίξεις μια ματιά και στο viber κάποια στιγμή κουκλίτσα. Μη μας κρατάς σε αναμμένα κάρβουνα
Καλώς μας ήρθες!!Αν δε βαριέσαι κάνε μια αναδρομή απ'την αρχή του νήματος μέχρι τώρα και θα βρεις ουκ ολίγες. Το θέμα όμως είναι να καταφέρεις να τη συναντήσεις. Απ'τις κριτικές που έχω διαβάσει η κοπέλα τα σπάει. Θα τη συναντήσω κι εγώ κάποια στιγμή αυτό είναι το μόνο σίγουρο!
Να πω την καλησπέρα στη γλυκιά και καυλιάρα νηματοθέτρια όντας καινούργιο μέλος
Όπως σου απάντησαν τα παιδιά έχω και στην καρτέλα μου και διάσπαρτες παντού στο νημαΠου να βρω φωτογραφίες της κοπέλας ; Το κανεσεξ λινκ δεν δουλεύει...
Ε??Αννα .. έχεις σκεφτεί να κάνεις μπούκλες στα μαλλιά ;
Μπουκλες..
Καλώς σε βρήκα κοριτσάρα!!! Και καλά μας......κατάλαβεςΔεν έχω καθόλου χρόνο διαθέσιμο αυτή τη στιγμή
Καλώς μας ήρθες!!
Όπως σου απάντησαν τα παιδιά έχω και στην καρτέλα μου και διάσπαρτες παντού στο νημα
Δε νομίζω να της πάνε τύπε.Μπουκλες..
??Μπουκλες..
Κοντό?? Με τίποταΔε νομίζω να της πάνε τύπε.
Πιστεύω ότι στο πρόσωπο της ταιριάζει πολύ το ίσιο μακρύ (όπως τα έχει) ή κάτι πολύ κοντό