kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.069
- Πόντοι
- 6.256
Βάλε κάτι καλό για να παρεις εγκριση απο koulis
Να βάλω..η να βγάλω..?Βάλε κάτι καλό για να παρεις εγκριση απο koulis
Δύσκολο για σοβαρά& αποφασισμένα άτομα όχι.. γι αυτούς πού παίζουν με τον χρόνο μου,καμια ευκαιρία πλέον .Απορώ γτ δεν σε έχω δοκιμάσει. Αλλά κάπου πήρε το μάτι μου στο νήμα σου ότι δυστυχώς για καινούργιους είναι δύσκολο το να σε συναντήσουν.
Ωραία τότε θα το έχω στα υπόψιν μου αυτό που είπες.Δύσκολο για σοβαρά& αποφασισμένα άτομα όχι.. γι αυτούς πού παίζουν με τον χρόνο μου,καμια ευκαιρία πλέον .
Ε ΝΑΙ π.χ Εγω ! Δεν Υπαρχει Περιπτωση !!! Χαχαχαχαχα.......................... Αλλα μαλλον Ο Χρονος μου ειναι το Προβλημα !.... Οχι Η Αποφαση .....Δύσκολο για σοβαρά& αποφασισμένα άτομα όχι.. γι αυτούς πού παίζουν με τον χρόνο μου,καμια ευκαιρία πλέον .
Κάτι διάβασα τελευταία για κότερα,θαλαμηγούς και πισίνες. Δεν διαθέτω τέτοια όμως. Υπάρχουν τέτοιες προϋποθέσεις για να σε συναντήσει κάποιος;Δύσκολο για σοβαρά& αποφασισμένα άτομα όχι.. γι αυτούς πού παίζουν με τον χρόνο μου,καμια ευκαιρία πλέον .
Δεν χρειάζεται να πάμε όλοι σε ολους..ούτε εγώ χρόνο & διάθεση πάντα να δέχομαι νεα άτομα..λογικό..Με Δυο Δουλειες και Μαλιστα Η Μια 23.00 - 07.00..... Δυσκολο οχι να σου ερθω μαντισον , Αλλα Ουτε να παω για υπνο δε προλαβαινω ?.............
Απο την Δουλεια σου γραφω τωρα ! Χαχαχα !!!!!
Τ αγορι που έγραψε "κριτική" για ραντεβού μας στο κότερο του ,το εχω δει αρκετές φορες έχουμε καλή επικοινωνία(φιλική επισης), μου το πρότεινε για να ξεφύγω κι είπα γιατί όχι αφού μπορούσα?!Κάτι διάβασα τελευταία για κότερα,θαλαμηγούς και πισίνες. Δεν διαθέτω τέτοια όμως.
Καλα Εννοειτε Αυτο ! Απλα το εγραψα Και λιγο Σχετικα με τα Παραπανω μηνυματα !!!!...Δεν χρειάζεται να πάμε όλοι σε ολους..ούτε εγώ χρόνο & διάθεση πάντα να δέχομαι νεα άτομα..
Καλή δουλειά αγόρι!
Το να σε ιππεύει η Ιωάννα είναι τιμή και προνόμιο! Κρίμα που έχει γίνει τόσο δύσκολο να σε δούμε όσοι δυσκολευόμαστε να κλείσουμε ραντεβού από την προηγούμενη μέρα Θεάρα Ιωάννα.Να σας βάλω μια από τις ωραίες τσόντες μου(αρχείου) που δείχνω πόσο καλή είμαι στην ιππασία
Αχ αυτό το κορμί από την κορυφή ως τα νύχια θέλω να το λατρέψω!Καλησπέρα μας ...
Αχ εσύ είσαι σταθερό αγόρι μου και ΠΑΝΤΑ θέλω να σ απολαμβάνω..δυστυχώς 1,2 φορές έτυχε να είμαι κλεισμένη όταν με ζήτησες.. κι είμαι σπαθί στα ραντεβού ματάκια,δεν ακυρώνω ποτέ & κανέναν!Το να σε ιππεύει η Ιωάννα είναι τιμή και προνόμιο! Κρίμα που έχει γίνει τόσο δύσκολο να σε δούμε όσοι δυσκολευόμαστε να κλείσουμε ραντεβού από την προηγούμενη μέρα Θεάρα Ιωάννα.
Είμαι έμπειρη και χρόνια στον χώρο,εχω ήδη μεγάλο κύκλο σταθερών, κι επισης αποφεύγω τα περίεργα..προλαμβάνω μάλλονΚαλα Εννοειτε Αυτο ! Απλα το εγραψα Και λιγο Σχετικα με τα Παραπανω μηνυματα !!!!...
Και να σου Πω! Καλο ειναι Να κρατας κι εσυ Ενα Κυκλο !....... Ασε μη σου τυχει και Κανα Περιεργο ????????
Περιμένω πως και πως να σε μπουκωσω έτσι μωρό μου. Τα φιλιά μου από ΘεσσαλονίκηΚαλημέρα στ αγόρια μου,εύχομαι ένα καυλιαρικο weekend!