Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.917
Τα φιλιά μου στ αγόρια μου τα όμορφα εκεί!Περιμένω πως και πως να σε μπουκωσω έτσι μωρό μου. Τα φιλιά μου από Θεσσαλονίκη
Τα φιλιά μου στ αγόρια μου τα όμορφα εκεί!Περιμένω πως και πως να σε μπουκωσω έτσι μωρό μου. Τα φιλιά μου από Θεσσαλονίκη
Έχει σχέση με την υγεία η εργασία μου..Θα Πληρωσω Κανα Ιατρο Να Παρω καμια αναρωτικη Απο Της Δουλειες !!!!
Και Στηθω εξω Απο Το Madison !!! Θα σε παρω Τηλ και ΘΑ σου Πω Σε Περιμενω στη Πορτα !!!!!!!
Καπως Ετσι Θα γινει Η Δουλεια !!!!!!!!
Μηπως Η Κανονικη σου Δουλεια (οπως εχεις προαναφερει ) ? Ειναι Ιατρος ! Να με Μονταρεις Εσυ ?? .............
Και Αυτη Εδω Η Δουλεια !! Επισης Εχει Σχεση με την Υγεια !!!!!! Χαχα !!!!!Έχει σχέση με την υγεία η εργασία μου..
Διδάσκω και προσφέρω την καλή υγεία..
Η καλύτερη.. αχ αχ αχ! ΣύντομαΝα σας βάλω μια από τις ωραίες τσόντες μου(αρχείου) που δείχνω πόσο καλή είμαι στην ιππασία
Πιστεψε Με !!!! Κι Εμεις Χαιρομαστε !!!!!!! Και Καυλωνουμε !! ΚΑι Λογικα Ποιο πολυ !!!!!!! Οταν σε Βλεπουμε Μεσα !!!!!!!!!!Όταν έχω λίγο παραπάνω χρόνο και σας βλέπω όλους εδώ μέσα...χαίρομαι και καυλώνω,γιατί εχω εικόνα τα ραντεβού μας ...τελικά είμαι αθεράπευτα ερωτευμένη με τους λουτσους σας,ωριμάζω αλλα μυαλό δεν βαζω χαχαχαχα!!
Μωρό μου...τις προάλλες βρε με είδες πάλι..!!!Δεν χόρτασες κωλαρακι ??!!Επανάληψη σύντομα!!Η καλύτερη.. αχ αχ αχ! Σύντομα
Χαρά μας να καλύπτουμε τις καύλες σου. Τέτοιες γυναίκες θέλουμε για να ομορφαίνει η μέρα μας.Όταν έχω λίγο παραπάνω χρόνο και σας βλέπω όλους εδώ μέσα...χαίρομαι και καυλώνω,γιατί εχω εικόνα τα ραντεβού μας ...τελικά είμαι αθεράπευτα ερωτευμένη με τους λουτσους σας,ωριμάζω αλλα μυαλό δεν βαζω χαχαχαχα!!
Δεν χορταινω εύκολα... Τόσα χρόνια μόνιμα καυλωμένος για πάρτυ σου τα σέβη μου και καλή εβδομάδα σε σένα και σε όλους! Θα τα πούμε από κοντά σύντομαΜωρό μου...τις προάλλες βρε με είδες πάλι..!!!Δεν χόρτασες κωλαρακι ??!!Επανάληψη σύντομα!!
Μονο Αρης Ρε !!! ΣΕ Ευχαριστουμε Απο Αθηνα Που Κερδισατε τον Παοκ !!!!!!! Να'στε Καλα!!!!!!!!!!Χαρά μας να καλύπτουμε τις καύλες σου. Τέτοιες γυναίκες θέλουμε για να ομορφαίνει η μέρα μας.
Αμοιβαίο αστέρι μου..χρόνια μαζί περνάμε φίνα!Δεν χορταινω εύκολα... Τόσα χρόνια μόνιμα καυλωμένος για πάρτυ σου τα σέβη μου και καλή εβδομάδα σε σένα και σε όλους! Θα τα πούμε από κοντά σύντομα
Να έχεις μια ήρεμη νύχτα εύχομαι..!Καλή δουλίτσα αγοράκι μου,ευχαριστώ για την παρέα!Jo Και Υπολοιπη Παρεα !!!!! Πραγματικα Χαρηκα για αυτο το Ομορφο Chat !
με καλει το Καθηκων Ομως ( Νυχτοφυλακας σε Ιδ Κληνικη δουλευω )...
Εχω Να βοηθησω τους Νοσοκομους με κατι εργασιες τωρα.... Εεεε Πρεπει Να δουλεψω κι εγω λιγακι ( Πως θα βγαλω τα 80 ?) χαχαχα !!!!
ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ !!!!!!!!!!
και τα λεμε Συντομα !!!!!!
Ως Τοτε Να ειστε ΚΑΛΑ και Καυλωμενοι Απειρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μήπως το " Μια βραδιά στο Notting hill" ,με πρωταγωνιστές @blizardeye @Sexyjoanna
Εγώ πάντως φίλε περιμένω πως και πως να ανεβεί για να μου μάθει ιππασία καλημέρα σε ολουςΠεριμένω πως και πως να σε μπουκωσω έτσι μωρό μου. Τα φιλιά μου από Θεσσαλονίκη
...γυναικαρα αμα βαλω κατι τετοιο στο μπανιο του Μadison, συμβιβαζεσαι?!!??!!?Αχ θα πω τον πόνο μου..μετά το χθεσινό ραντεβού στο κότερο,το Madison σήμερα μου φάνηκε..χμμ..κάπως..!
Παράκληση, αν τυχόν κάποιος πελάτης έχει θαλαμηγό, γιατί θέλω κι εκεί να κάνω σεξ,ας μ ενημερώσει
@Nautikos hard θέλω πάλι να ερθωωωω εκεί