You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lunona
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freesoul77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 138K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dickoforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2020
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
σχεδον ολα τα προφιλ ειναι ψευτικα στο lulona, η DV1997, 23 ειναι γκομενακι που κανει διαλογο σε skype viper και αλλου αλλα θελει να αγοραζεις τις φωτο και τα βιντεο που σου στελνει
θα μαζεψω τα fake προφιλ που εχω κλαι θα σας τα στειλω
θα μαζεψω τα fake προφιλ που εχω κλαι θα σας τα στειλω
mitsaras1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Fiji22 μουφα εξακριβωμένη. Όντως το 90 τοις εκατό των προφίλ είναι fake.
Johnycrazyjony
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2020
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
η DV1997 μου ζητησε και εμενα το viber δεν μπορεσα να το δωσω γιατι δεν θελω να ξαναχαλασω ουτε δεκαρα σε αυτο το γαμημενο σαιτ.Αν ειναι το 95% ψευτικα προφιλ γιατι να ξοδευεις χρονο και χρημα τζαμπα? Για να χτηπησεις το 5% αν και οποτε κατσει? Ενα καλο μπουκοταζ και τελος! εγω στο εξης στελνω μονο εμοτιονς και αν θελουν ας στειλουν αυτες viber, skype και τα σχετικα! Ουτε δεκαρα στο λουνονα και σε αλλα σαιτ!
litafade
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 8
- Like
- 615
- Πόντοι
- 301
H DV1997 είναι όντως γυναίκα, είναι όντως αυτή που φαίνεται στις φωτογφραφιές και όντως ζητάει Viber και χρήματα για να παίξει διαδικτυακά. Ο λόγος που το κάνει είναι οτι αυτό είναι το δεύτερο προφίλ της. Το πρώτο ήταν Doraxxx και έχει κλείσει. Η lunona δεν επιτρέπει ταυτοποίηση δεύτερου προφίλ από το ίδιο άτομο και ως εκ τούτου δεν μπορεί να εξαργυρώσει luns. Αυτό αυτομάτως συνεπάγεται πως είναι πραγματικότατο προφίλ. Άλλο οι lundiggers άλλο αυτές που κοιτάνε να βγάλουν με οποιονδήποτε τρόπο χρήματα χωρίς συνάντηση και άλλο το fake profil. Ξεχωρίστε τα λίγο στο μυαλό σας για να συνεννοούμαστε.
litafade
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 8
- Like
- 615
- Πόντοι
- 301
Ξέρουμε όνομα Κέλλυς λιοντου στο site τύποι;;;
Είναι στο site?
ilovetits106
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2019
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
zoee25 μπορω να επιβεβαιωσω ειναι real, εχω βγει μαζι της, τρελο μουνι. Μαλακισμενη ομως κ οντως θελει sugardaddy φαση. Αν ανεχθεις καποιες συμπεριφορες, γαμας καλα. Τα περισσοτερα ονοματα π εχετε πει, ειναι οντως fake. Υπαρχουν και πολλα real να ξερετε, εγω εχω βγει με 7-8 κοπελες κ εχω το λοαγαριασμο 1,5 χρονο. Καποιες απλα ηθελαν παραπανω κυνηγητο οποτε δεν εκατσε και αλλες π κανονικα γαμας amateur με πληρωμη. Κ αν εισαι τυχερος οπως εγω μπορει κ να γαμησεις μια υπερμουναρο που αντιστοιχα θα ζητουσε εξω 200 ευρω την ωρα κ ξερεις οτι δεν γαμιεται με χιλιαδες. Αλλα ειναι οντως θεμα τυχης κ μπορει να χαλασεις πολλα λεφτα
litafade
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 8
- Like
- 615
- Πόντοι
- 301
zoee25 μπορω να επιβεβαιωσω ειναι real, εχω βγει μαζι της, τρελο μουνι. Μαλακισμενη ομως κ οντως θελει sugardaddy φαση. Αν ανεχθεις καποιες συμπεριφορες, γαμας καλα. Τα περισσοτερα ονοματα π εχετε πει, ειναι οντως fake. Υπαρχουν και πολλα real να ξερετε, εγω εχω βγει με 7-8 κοπελες κ εχω το λοαγαριασμο 1,5 χρονο. Καποιες απλα ηθελαν παραπανω κυνηγητο οποτε δεν εκατσε και αλλες π κανονικα γαμας amateur με πληρωμη. Κ αν εισαι τυχερος οπως εγω μπορει κ να γαμησεις μια υπερμουναρο που αντιστοιχα θα ζητουσε εξω 200 ευρω την ωρα κ ξερεις οτι δεν γαμιεται με χιλιαδες. Αλλα ειναι οντως θεμα τυχης κ μπορει να χαλασεις πολλα λεφτα
Και πόσα ζήτησε;
ilovetits106
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2019
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
αν λες για τη zoee25, ηθελε να ξαναβγουμε αφου της κανω καποιο σπβαρο δωρακι.Αλλα μ ελεγα κατι ιστοριες απο αλλους π βγαινει κ πηδιεται που της κανουν δωρα διακοπες κ μαλακιες, αλλα κ αλλες πιο τραγικες ιστοριες. Αλλα εκανε σαν σπαστικια, ηθελε να βγαλει φωτο και ελεγε στο σερβιτορο φυγε και κατι τετοια. Ξενερωσα αγρια, παρολο που ηταν τρελη καυλα. Αν λες για την αλλη δινω 150 ευρω τη φορα, περιπου ενα τριωρο, οσο μας παρει βασικα. Γενικα παιζει το 200 ευρω τη φορα, με αλλη κοπελα π επισης γνωρισα απο εκει τοσα επαιρνε, αλλα εκλεισε το προφιλ.
litafade
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 8
- Like
- 615
- Πόντοι
- 301
αν λες για τη zoee25, ηθελε να ξαναβγουμε αφου της κανω καποιο σπβαρο δωρακι.Αλλα μ ελεγα κατι ιστοριες απο αλλους π βγαινει κ πηδιεται που της κανουν δωρα διακοπες κ μαλακιες, αλλα κ αλλες πιο τραγικες ιστοριες. Αλλα εκανε σαν σπαστικια, ηθελε να βγαλει φωτο και ελεγε στο σερβιτορο φυγε και κατι τετοια. Ξενερωσα αγρια, παρολο που ηταν τρελη καυλα. Αν λες για την αλλη δινω 150 ευρω τη φορα, περιπου ενα τριωρο, οσο μας παρει βασικα. Γενικα παιζει το 200 ευρω τη φορα, με αλλη κοπελα π επισης γνωρισα απο εκει τοσα επαιρνε, αλλα εκλεισε το προφιλ.
Φαίνεται οτι είναι ψωνάκι η Ζωή. Για την άλλη έλεγα. Για μένα το πιο σημαντικό αυτό είναι, οτι έχεις χρόνο μπόλικο και πας με κάποια που δεν γαμιέται με 5-10 την ημέρα. Και ας βγαινει ακριβά το σπορ γενικά. Ωραίος σε γενικές γραμμές πάντως
ilovetits106
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2019
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Καλα στην αρχη την πατησα για τα καλα με αλλες, δεν το συζηταμε. Απλα σιγουρα μπαινουν καποιες ή πιο νεες που θελουν ενα συμπληρωμα ή πιο μεγαλες αντιστοιχα. Ολο και καποιος τις πετυχαινει πιστευω. Απλα πρεπει γρηγορα να ξεχωρισεις τις fake κ οσο πιο γρηγορα να παρεις τηλ. εγω ετσι κανω παντως για να βγαλω ακρηΦαίνεται οτι είναι ψωνάκι η Ζωή. Για την άλλη έλεγα. Για μένα το πιο σημαντικό αυτό είναι, οτι έχεις χρόνο μπόλικο και πας με κάποια που δεν γαμιέται με 5-10 την ημέρα. Και ας βγαινει ακριβά το σπορ γενικά. Ωραίος σε γενικές γραμμές πάντως
έτσι έχω πληροφορηθεί ότι ψωνίζεται από κει κυρίωςΕίναι στο site?
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
To Lunona για να το φχαριστηθείς πρέπει να ξοδέψεις φράγκα πολλά. Άρα να έχεις φράγκα πολλά. Αφού το λέει και το ίδιο το site:
ΕΚΛΕΚΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος ανάμεσά μας που να βγάζει κάνα 8άρι το μήνα (για τέτοια λεφτά μιλάμε), χωρίς να έχει ενοίκια ή δάνεια και οικογένεια. Εγώ ξέρω έναν, εδώ γείτονας 40άρης είναι και 2-3 φορές την εβδομάδα βλέπω τα βράδυα αργά μετά τις 1-2 να βγαίνουν από το σπίτι του τα CG και διάφορες άλλες καριόλες που γαμάει. Ο τύπος βγάζει λεφτά, δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί από την κρίση και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η δουλειά του και το μουνί.
Για κάτι τύπους σαν αυτόν είναι αυτά τα site, πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανόν είναι είναι μέλος! Αλλά αυτός μπορεί να το υποστηρίξει άνετα. Δεν είναι για όλα τα πορτοφόλια!
ΕΚΛΕΚΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος ανάμεσά μας που να βγάζει κάνα 8άρι το μήνα (για τέτοια λεφτά μιλάμε), χωρίς να έχει ενοίκια ή δάνεια και οικογένεια. Εγώ ξέρω έναν, εδώ γείτονας 40άρης είναι και 2-3 φορές την εβδομάδα βλέπω τα βράδυα αργά μετά τις 1-2 να βγαίνουν από το σπίτι του τα CG και διάφορες άλλες καριόλες που γαμάει. Ο τύπος βγάζει λεφτά, δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί από την κρίση και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η δουλειά του και το μουνί.
Για κάτι τύπους σαν αυτόν είναι αυτά τα site, πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανόν είναι είναι μέλος! Αλλά αυτός μπορεί να το υποστηρίξει άνετα. Δεν είναι για όλα τα πορτοφόλια!
Johnycrazyjony
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2020
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Σιγουρα το λουνονα δεν ειναι για ολα τα πορτοφολια αλλα αν ειναι να παιδευσαι μεσα σ'αυτο το σαιτ για να καταληξεις και να σου ζητανε για βιζητες και ενα γαμησι 150-200 τοτε γιατι να μπει καποιος σ'ολο αυτο? KG βρισκεις και εκτος λουνονα γιατι να πληρωσει καποιος το νταβαντιλικι του λουνονα? Μηπως τα πουτανακια του λουνονα ειναι πουτανακια πολυτελειας και ποια η διαφορα απο ενα KG της πιατσας?
Εγω μπηκα χαλασα κανα 150 ρι και τωρα προσπαθω να βγαλω ακρη αν υπαρχει κατι για να κανει καποιος κατι απο κει.
Αλλοι χαλασαν μεγαλυτερα ποσα αλλοι μικροτερα! Το θεμα ειναι οτι ο μεγαλος κερδισμενος ειναι το σαιτ και οι μεγαλοι χαμενοι ολοι εμεις!
Το συμπερασμα που εχω βγαλει μεχρι τωρα ειναι οτι αυτο το σαιτ λειτουργει στο στιλ του κουλοχερη!
Μπορει και να πηδηξε ενας στους εικοσι ενας στους πενηντα! Ε και?
Εγω μπηκα χαλασα κανα 150 ρι και τωρα προσπαθω να βγαλω ακρη αν υπαρχει κατι για να κανει καποιος κατι απο κει.
Αλλοι χαλασαν μεγαλυτερα ποσα αλλοι μικροτερα! Το θεμα ειναι οτι ο μεγαλος κερδισμενος ειναι το σαιτ και οι μεγαλοι χαμενοι ολοι εμεις!
Το συμπερασμα που εχω βγαλει μεχρι τωρα ειναι οτι αυτο το σαιτ λειτουργει στο στιλ του κουλοχερη!
Μπορει και να πηδηξε ενας στους εικοσι ενας στους πενηντα! Ε και?
ilovetits106
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2019
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Εγω θεωρω οτι δεν εχει νοημα να ψαχνεις για επαγγελματιες callgirl στο LUNONA. Το νοημα ειναι να ψαξεις για amateur καταστασεις, για καποιες π θα εχουν χρονο οταν γαμιεστε, θα ειναι πιο χαλαρη φαση, μπορει κ κανα ποτο πιο πριν, βολτα κλπ Κ για ενα μηνα πχ θα γαμας 5-10 φορες με ενα ποσο οχι απαγορευτικο. Μερικα τετοια υπαρχουν, οντως στην αρχη μπορει να σπαταλησεις πολλα λεφτα αν δεν ξερεις. Αυτο ειναι το ρισκο κ πρεπει να ξερεις αν θες να το παρεις. Απο κει κ περα οντως το site σιγουρα βγαινει πολυ κερδισμενο....
litafade
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 8
- Like
- 615
- Πόντοι
- 301
Χαίρομαι πολύ που επιτέλους κάποιοι -έστω λίγοι- έχουν αρχίσει να πιάνουν το νόημα.
Είναι τακτική κάποιων κοριτσιών να μην γράφουν πόλη ώστε να μας μαδάνε πανελλαδικά. Αν και συνήθως δεν μιλάω με αυτές, αυτή τη φορά έκανα μια απόπειρα και θέλω την βοήθεια κάποιου από την Αθήνα. Απλά να ρωτήσει την Renna αν είναι από Αθήνα. Εμένα μου είπε οτι είναι από Θεσσαλονίκη και θέλω να δω αν λέει αλήθεια και ακόμη περισσότερο θέλω να την εκθέσω αν ψεύδεται.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Είναι τακτική κάποιων κοριτσιών να μην γράφουν πόλη ώστε να μας μαδάνε πανελλαδικά. Αν και συνήθως δεν μιλάω με αυτές, αυτή τη φορά έκανα μια απόπειρα και θέλω την βοήθεια κάποιου από την Αθήνα. Απλά να ρωτήσει την Renna αν είναι από Αθήνα. Εμένα μου είπε οτι είναι από Θεσσαλονίκη και θέλω να δω αν λέει αλήθεια και ακόμη περισσότερο θέλω να την εκθέσω αν ψεύδεται.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
litafade
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 8
- Like
- 615
- Πόντοι
- 301
Είπα να κάνω πράξη την σκέψη μου οπότε σας παρουσιάζω το LUNONA Profile Checker GR
Πρόκειται για μια λίστα την οποία έκανα από προσωπική εμπειρία αλλά και από άλλα 2 άτομα που έχουν ήδη γράψει εδώ.
Ουσιαστικά κάθε γραμμή είναι και μία κριτική.
Η λίστα διαβάζεται ως εξής:
Πρώτη στήλη (username της τύπισσας στο lunona) / Δεύτερη στήλη (η κριτική μας) / Τρίτη στήλη (το username μας στο bourdela.com)
πχ:
Alexanna / fake / litafade
σημαίνει
Η Alexanna είναι ψεύτικο προφίλ κατά την άποψη του litafade
Πρόκειται για μια λίστα την οποία έκανα από προσωπική εμπειρία αλλά και από άλλα 2 άτομα που έχουν ήδη γράψει εδώ.
Πρώτη στήλη (username της τύπισσας στο lunona) / Δεύτερη στήλη (η κριτική μας) / Τρίτη στήλη (το username μας στο bourdela.com)
πχ:
σημαίνει
- [li]Όποιος θέλει να δει την λίστα να μπει εδώ:[/li]
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]https://www.writeurl.com/text/z2wagfuokkpok4ce48vz/duukx4yln3dog7y3x7y2[/code[/URL]]
[list][li]Όποιος θέλει να προσθέσει κριτική ή να επεξεργαστεί κάποια που έχει κριτικάρει ήδη θα πρέπει να μπει εδώ:[/li][/list]
[code][URL unfurl="true"]https://www.writeurl.com/text/z2wagfuokkpok4ce48vz/duukx4yln3dog7y3x7y2/n6y8ol2uqctx8yhwl1mt[/code[/URL]]
[u]Σημ:[/u] Αν κάποιος δυσκολεύεται ή βαριέται να ασχοληθεί αλλά θέλει να βοηθήσει, μπορεί απλά να μου στείλει ένα PM και να κάνω τα υπόλοιπα εγώ εκ μέρους του ή/και ανώνυμα.
[color=red]Κάνω καθημερινά save σε εξωτερικό αρχείο σε περίπτωση που κάποιος για οποιονδήποτε λόγο θελήσει να σαμπτοτάρει την προσπάθεια[/color] :birdman:
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Είπα να κάνω πράξη την σκέψη μου οπότε σας παρουσιάζω το LUNONA Profile Checker GR
πχ:
σημαίνει
- [li]Όποιος θέλει να δει την λίστα να μπει εδώ:[/li]
Κώδικας:[URL unfurl="true"]https://www.writeurl.com/text/z2wagfuokkpok4ce48vz/duukx4yln3dog7y3x7y2[/code[/URL]] [list][li]Όποιος θέλει να προσθέσει κριτική ή να επεξεργαστεί κάποια που έχει κριτικάρει ήδη θα πρέπει να μπει εδώ:[/li][/list] [code][URL unfurl="true"]https://www.writeurl.com/text/z2wagfuokkpok4ce48vz/duukx4yln3dog7y3x7y2/n6y8ol2uqctx8yhwl1mt[/code[/URL]] [u]Σημ:[/u] Αν κάποιος δυσκολεύεται ή βαριέται να ασχοληθεί αλλά θέλει να βοηθήσει, μπορεί απλά να μου στείλει ένα PM και να κάνω τα υπόλοιπα εγώ εκ μέρους του ή/και ανώνυμα. [color=red]Κάνω καθημερινά save σε εξωτερικό αρχείο σε περίπτωση που κάποιος για οποιονδήποτε λόγο θελήσει να σαμπτοτάρει την προσπάθεια[/color] :birdman: [/quote] Αρχηγέ μου σ'ωραίος!!!! Πολύ καλή ιδέα αυτή!
ilovetits106
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2019
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Παντως καποιες ειναι real κ στελνουν κ live photos, αλλα ειναι μονο για luns, δν βγαινουν ποτε. Κ δν μιλαω για καποιες π ειναι αναποφασιστες ή ψαχνουν κατι πιο lux.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K