Νέα

Lunona

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freesoul77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Johnycrazyjony

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2020
Like
2
Πόντοι
0
σχεδον Ολα τα site ειναι μια απατη. Το lunona ειναι η μεγαλητερη, εγω εχωσα 1 πενηνταρι να δω τι παζει και περισοτερες πιθανοτητες εχεις να πιασεις το λοτο παρα να βρεις γκομενα απο κει. Τωρα που θα πεσει μεγαλυτερη πεινα ολο και περισοτερα πουτανακια θα βγουν στην πιατσα του lunona και παρομοιων sites για να βγαλουν μεροκαματο και να σου τρωνε λεφτα χωρις να κανεις τιποτα. Μακρια απο το lunona. Η την πεφτης εξω στη ψυχρα η τα χωνεις σε ενα KG και κανεις δουλεια σου.

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
27
Like
1.698
Πόντοι
2.411
Γραφτηκα και εγω σημερα για να δοκιμασω.Αρχικα μου εδωσαν καποια LUNS δωρεαν.Πριν ακομα βαλω ψωτο ,ελαβα μνμ απο τρεις.Οταν εβαλα φωτο ελαβα μνμ απο αλλες δυο.Καμμια απο τις κοπελες δε κοιταξε το προφιλ μου.Επισης δυο μου εστειλαν φωτο κατευθειαν ,ωστε ανοιγοντας να με χρεωσουν 150 για καθε μια φωτο.εστειλα σε ενα πολυ καλο πιπινι (αν ηταν πραγματικο το προφιλ ) 50 λουνσ δωρεαν και μου ειπε να της στειλω το λιγοτερο 5000 !!!Περιπου 150 ευρω αν θυμαμαι καλα.Αγορασα 400 λουνσ για 15 ευρω και με αυτα εστελνα μνμ μονο σε αυτη.Οταν της εδωσα το κινητο μου αρνηθηκε να με παρει.Μου ειπε οτι ειναι εκει για να βρει sugar daddy (ΜΑΛΑΚΑ) .Διαγραφηκα .ΜΑΚΡΙΑ !!!!ΜΟΥΦΑ!!!Για τους γαμιαδες που λενε οτι γαμησαν : η εχωσαν πολυ χρημα η μας δουλευουν...

Johnycrazyjony

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Δυστηχως δεν υπαρχει καποιο σαιτ που να μπορει να παιξει καλα καποιος.Εχει γεμισει μαι ατελειωτη  Σαβουρα ολο το ιντερνετ!

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
301
Γραφτηκα και εγω σημερα για να δοκιμασω.Αρχικα μου εδωσαν καποια LUNS δωρεαν.Πριν ακομα βαλω ψωτο ,ελαβα μνμ απο τρεις.Οταν εβαλα φωτο ελαβα μνμ απο αλλες δυο.Καμμια απο τις κοπελες δε κοιταξε το προφιλ μου.Επισης δυο μου εστειλαν φωτο κατευθειαν ,ωστε ανοιγοντας να με χρεωσουν 150 για καθε μια φωτο.εστειλα σε ενα πολυ καλο πιπινι (αν ηταν πραγματικο το προφιλ ) 50 λουνσ δωρεαν και μου ειπε να της στειλω το λιγοτερο 5000 !!!Περιπου 150 ευρω αν θυμαμαι καλα.Αγορασα 400 λουνσ για 15 ευρω και με αυτα εστελνα μνμ μονο σε αυτη.Οταν της εδωσα το κινητο μου αρνηθηκε να με παρει.Μου ειπε οτι ειναι εκει για να βρει sugar daddy (ΜΑΛΑΚΑ) .Διαγραφηκα .ΜΑΚΡΙΑ !!!!ΜΟΥΦΑ!!!Για τους γαμιαδες που λενε οτι γαμησαν : η εχωσαν πολυ χρημα η μας δουλευουν...

Πρώτον γιατί λες όλες τους sugar daddies μαλάκες; Είναι τουλάχιστον ερριστικό. Δεύτερον, το αν εμείς που γαμήσαμε χώσαμε "πολύ" χρήμα είναι υποκειμενικό. Τρίτον κοίταξε να έχεις σοβαρά επειχειρήματα αλλιώς  ο μαλάκας θα είσαι εσύ.

Johnycrazyjony

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2020
Like
2
Πόντοι
0
ειναι μια λυση να τις σαμποταρουμε τα πουτανακια με εμοσιον που ειναι τσαμπα, αλλα και αυτο δε βγαζει πουθενα.Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει τιποτα! Ειναι Χαοτικη η κατασταση!Εχουν στησει μια μεγαλη μπιζνα και εκμεταλευονται την αδυναμια μας! Θα προτεινα ενα ομαδικο σαμποταζ για να βαλουμε τους δικους μας κανονες!

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
27
Like
1.698
Πόντοι
2.411
Δινω μερικα ονοματα που κανεις δεν θα βγαλει ακρη και θα χασει και απειρα luns.
zoee25 αυτη ειναι η πιο lunekiller που εχω δει ξερει να στα τρωει μεχρι τελους απόλυτη επαγγελματίας.
glamurgirl31 αυτη με εκραξε με ειπε διπολικο και οταν εστειλε φιλια μου λεει τι κανεις θελέις να μιλησουμε
silviast αυτη σου στελνει κατι video που τρωνε 500 luns για παλακα καμια ουσια
sweet_anna,  22 και αυτη μια απο τα ιδια
αυτες ολες ειναι 10 ωρες την ημερα μεσα  τουλαχιστον και ολο σου μιλανε χωρις καμια ουσια ουτε προοπτικη.
Η Zooe 25 μου εστελνε μνμ πολλα και φωτο ωστε να μου τρωει Luns.Οταν μπηκα στο ψητο αρνηθηκε και μου ειπε οτι ψαχνει sugar daddy .Παρατηρησα οτι η Zooe25 και η Suzzanaki26 εχουν μια ιδια φωτο!!!Καποια απο τις δυο ειναι μουφα!!!Προσοχη.

enplo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
1
Νομιζω το ειχα ξαναπει.
Η Zoe25 ζηταει 10.000 Luns (περιπου 180€) για να συναντηθει μαζι σου!
Βεβαια, οταν της ειπα ελα να βρεθουμε και θα σου μεταφερω 12.000 Luns εγινε μπουχος  :2funny:

Λιγη προσοχη μαγκες, πιο πολυ πρεπει να το παρετε για χαβαλε και μετα ως κερματοδεκτη.

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
301
Νομιζω το ειχα ξαναπει.
Η Zoe25 ζηταει 10.000 Luns (περιπου 180€) για να συναντηθει μαζι σου!
Βεβαια, οταν της ειπα ελα να βρεθουμε και θα σου μεταφερω 12.000 Luns εγινε μπουχος  :2funny:

Λιγη προσοχη μαγκες, πιο πολυ πρεπει να το παρετε για χαβαλε και μετα ως κερματοδεκτη.

Όντως ο ορισμός του κουμπαρά η τύπισσα αλλά τουλάχιστον αληθινή. Δεν αξίζει παρόλα αυτά, μην ασχολείστε μαζί της.

muresan79

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Like
18
Πόντοι
0
Επιβεβαιωνω τα λεγομενα ολων σας.Χαλασα σε 3 μηνες κοντα στα 5500 ευρω.Ολες νοιαζονται για λουνς.Καθαρα cyber sex.Mονο με 4 μιλησα και αυτες με αποκρυψη.Ακομη και αν μιλησεις με καποιες σου στελνουν φωτογραφιες(150 lunes) καποια βιντεο που φτανουν μεχρι και τα 4600 luneΣ.Το συμπερασμα ειναι οτι το κανεις αν θελεις να περνας την ωρα σου λογω κορωνοιου,γκομενα δεν βγαζεις τις νοιαζουν οι δωροεπιταγες απο το αττικα.Εδω μιλουσα με την αλλη 6 ωρες καμια 10000 lunes και παλι σου λεει να μιλαμε απο το lunona.

Johnycrazyjony

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Πολλα πουτανακια τωρα εχουν βγει στη πιατσα για να βγαλουν μεροκαματο. Μακρια απο το Λουνονα και παρομοια sites που για να μιλησεις με γκομενα πρεπει να χαλασεις λουνς.Πρεπει να κανουμε ομαδικη αποχη απο ολα αυτα. Ουτε ενα ευρω στο λουνονα και σε παρομοιες απατες. Πολλα ψευτικα προφιλ πολυ απατη εχει πεσει.

enplo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
1
Επιβεβαιωνω τα λεγομενα ολων σας.Χαλασα σε 3 μηνες κοντα στα 5500 ευρω.Ολες νοιαζονται για λουνς.Καθαρα cyber sex.Mονο με 4 μιλησα και αυτες με αποκρυψη.Ακομη και αν μιλησεις με καποιες σου στελνουν φωτογραφιες(150 lunes) καποια βιντεο που φτανουν μεχρι και τα 4600 luneΣ.Το συμπερασμα ειναι οτι το κανεις αν θελεις να περνας την ωρα σου λογω κορωνοιου,γκομενα δεν βγαζεις τις νοιαζουν οι δωροεπιταγες απο το αττικα.Εδω μιλουσα με την αλλη 6 ωρες καμια 10000 lunes και παλι σου λεει να μιλαμε απο το lunona.

Σοβαρος ο παιχτης !!!

Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
37
Like
1.863
Πόντοι
2.390
ειδικά αυτή την εποχή έχουν βρει την καραμέλα οτι είναι καρντίνα και παπαριές και σου ροκανίζουν τα luns με ανούσιο κουβεντολόι και υποσχέσεις για μετά τον κορονοιο

Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
37
Like
1.863
Πόντοι
2.390
αυτές μου έχουν στείλει μούφα φωτογραφίες:
kwnstantina ,42
bsugar,31
cristig,31
oyrania,28
μακρυα!

Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
37
Like
1.863
Πόντοι
2.390
H ladykat,28 έστειλε βίντεο 1560luns το οποίο φυσικά ποτέ δεν άνοιξα
Η vikysexy 39 ενω το παίζει παντρεμένη και άβγαλτη στην αρχή , μετά ζητάει δωράκια luns
Η Lena23 σε βομβαρδίζει με φωτό και βίντεο που άμα δεν ανοίξεις σου την λέει και από πάνω όπως επίσης και η giuliana,36
Η Despina2020 κάνει συνέχεια τις ίδιες ερωτήσεις ανακυκλώνοντας την συζήτηση ροκανίζοντας luns

Μακρυά!
Όπως καταλάβατε το έχω ταϊσει καλά το σάιτ για κανένα μήνα τώρα και είναι σκέτη απογοήτευση!
Προτείνω και όποιος άλλος έχει εξόφθαλμες περιπτώσεις απάτης να τις καταθέσει μπας και γλυτώσει κανένας συναγωνιστής
Αυτά προς το παρών

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
301
Ρε τι να σας πω. Εγώ από τότε που μπήκαμε σε καραντίνα δεν έχω μιλήσει σε καμία. Έχω μαζέψει 230 μηνύματα αδιάβαστα και δεν τα ανοίγω καν. Τζάμπα λεφτά χάνετε ρε. Κρατήστε τα με σοφία και όταν με το καλό τελειώσει όλο αυτό θα ζητιανεύουν τα πουτανάκια.

Johnycrazyjony

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Πολυ καλα κανεις! Ετσι πρεπει να κανουμε ολοι! Εγω εφιαξα προφιλ οτι ειμαι 70 και χωρις φοτο και πηρα πανω απο 300 μυνηματα απαντωντας με εμοτιονς. Ολες προσπαθουσαν  να πιασουν κουβεντα με ανουσιες συζητησεις χωρις νοημα μονο και μονο να σου φανε κανα λουν.Μακρια!!

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446

Μεγάλε τι 5500 ευρώ καλύτερα να τα έτρωγες σε βίζιτες μέχρι και ο τρελάρας ο Kman καλύτερα ξοδεύει τα λεφτά σε πουτάνες. Φάσεις σαν το laluna είναι πεταμένα λεφτά πραγματικά

enplo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
1
Παντως ουτε εγω μιλαω τωρα στην καραντινα, δεν βρισκω και νοημα!
2-3 περιπτωσεις μολις ανεφερα το telegrm εξαφανιστηκαν  :2funny:

Μια και μονο μια για να πω την αληθεια μου εκανε ντου ξαφνικα, στελνοντας μου μηνυμα
"Γεια σου τι κανεις, ψαχνω αυτο και αυτο αν θες τα λεμε και στο βιμπερ"
Αλλα μετα απο 2 μερες μας εκλεισε η καραντινα και μονο στο κους κους εχουμε μεινει  :headbang:

Johnycrazyjony

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Εχω συλεξει τη μαυρη μου λιστα με τα πουτανακια που  μου εχουν στειλει φωτογραφιες για να τις ανοιξω και να τα χωσω η προσπαθουσαν να μου κανουν ανουσιες σηζητησεις.
Giotoula86, annouli22, Rialove30,prettygirl21,Shiny24, moon-doll45,kwnstantina42  και σιγουρα θα υπαρχουν και αλλα πουτανακια στη λιστα αναμονης!

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056

Γράφτηκα σήμερα στο site, κάνοντας το τεράστιο σφάλμα να μην ενημερωθώ πρώτα από εδώ μέσα.
Καταλαβαίνετε σε πόσο χρόνο εξαφανίστηκαν τα δωρεάν lun που δίνει.
Ευτυχώς πριν προχωρήσω σε αγορά luns μου έκοψε και έκανα μια αναζήτηση εδώ
Ευχαριστώ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom